Sabah 14 50 den sat sonra 13 lerden geri yerine koy son 15 dk da hisseyi aynı yerine getir ne macera ama YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 14 50 den sat sonra 13 lerden geri yerine koy son 15 dk da hisseyi aynı yerine getir ne macera ama YTD
Dünün üstünde artı kapattık bu güzel oldu.
Zaten 16 üstü de uzaya gidecekmişiz o yüzden şimdi den herkes erzak çantasını ve uzay elbisesini hazırlasın.![]()
Ne oldu 40 ve 50 TL olmadan bana bir lot bile vermem diyen 15 den maleyetimi verip deyip kekleyen nerde.Adaminizi kollardiniz.simdi isyanmi ayıp yav
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Ben bugün icbct ,adel yarın krontayim ama oraya sakın gelmeyin.Sonra müşteri toplar derler .Bak güzellikle diyorum kront yaslandirir.Sakin gelmeyin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Eşleşme gören var mı
Dün artıdan dönmüştü bugün eksi açıp dibe gidiyor demek ki gün içi takip etmeye gerek yok son 10 dakika yetiyor YTD
silkeleme operasyonu olduğunu düşünüyorum....mal toplamaya çalışıyorlar havası sezdim....sabretmek lazım ...YTD.
Yer İmleri