Aynısının laciverdi...
Ben sizin gördüğünüzü görmüyorum
Printable View
O söze ben inanmadım itimat etmedim o sözü sirketten alan veya itimat eden birisi değilim.ben öyle farazi laflara itimat etmem gerçeklere büyük resme bakarım
Ayrica oluşumu temsil eden arkadaşlara verilen sözün suresi de doldu sanirim sayın Haşim
Önümüzdeki hamlenin diğer cuma gününe kadar hissede hareket olmaz ise fesifcilerin tekrar fesihi açması gündemde imiş. Haydi yatırımcılar uzun bir sürecin içine girmeye hazırlıklı olun. Bu davaların sonucu mutlu olan ezilen yatırımcı olsun. Biraz zaman alacaktır 3 sene falan kadar ama gazanız ve cumanız mübarek olsun. Sonucunda ADALET doğru kararı versinde beklenir bir 3 bilemediniz 5 yil daha.
Yeni yönetime güvenmek bir stratejiydi her ne kadar ben kişisel olarak bunun hata olduğunu dusunsemde hatalı da olsa bir stratejiydi.
Şimdi tüm ky güçlerini birleştirerek masaya yumruğu vurmaları gerekir
Ne kadar ben o gruplarda olmasamda laf düşermi bana bilmem ama. Söylemem gerekirsede fikrimi bencede doğru hamle davaların geri çekilmesiydi. Nasılki davalar çekilmese idi bu süreç uzayacaktı. Şimdi tekrar açilırsa yine davalar süre yine uzayabilir. Bu arada davaya müdahil olmayanların eli elbette rahat. Çünkü maliyetleri düşük istediği zaman başka hisseye geçer. Ama maliyeti yüksek olanların yapacakları daha farklı bir konuyu kapsar. Zaten duyulanıda şöyle söyleyeyim bazıları derki Şirketin içindekiler hisse icin 2 leri zor görecek kimse bu kadar düşünmesinki iyi olacak. diye dillendirirler. Bu rakamların ütopik olduğunu der. Benim burdan demek istediğim ne kendinizle şirketin nede şirketin kendinizle olan güvenini bunalıma sokmayın. Biz bugün varız yarın yokuz. Haksızmıyım selamunaleyküm. Maliyetlerimiz belli.
Şu konuyada parmak basmadan geçmeyeyim. Dava açılsında ısrar edenlerin maliyetlerine bir bakın derim. Maliyetleri kesinlikle düşüktür.Maliyeti düşük olanların haricindekilerinde lot sayılarını araştırın derim. Çok uzun süre bekleyebilecek kadar mağdur olmayan veya heran maliyetleri açısından gemiyi terkedecek olanlar olmasına dikkat çekeyim. Selametle kalın.
Hala şirketten gelen haberlere inananlar var...
Hiç ders alamiycak bu kylar maalesef
[QUOTE=demokrat;1764313]Hala şirketten gelen haberlere inananlar var...
Hiç ders alamiycak bu kylar maalesef[/QU
evet öyle . ky ye teslim ol.
Aslında boş zamanım olsa burdan gelmek isteyen birkaç arkadaşı da yanima alarak Selim Bey'in yanına gidicem.oturup konusur büyük resme bakariz.gerci vakitte daraldi yakında kaldırırlar bu tahtayı diye pekte kasmıyorum
Haftayı 35 kapattık. Beklemeye devam. Ss den hayır çıkmaz. Zira o gemiyi çoktan terk etti.
Yeni geldin kimsin nesin bilmiyorum ama büyük resim kursu almışsın belli.
Böyle yenilerin gelmesi bir şeyler olacağı izlenimi veriyor bana.
COKK ŞEREFLİ ERTAN 24/02/2018 DE GELDİ DAYANDI ACABA 2 SENE ÖNCE SATTIK DEYİP SATIŞIN TAMAMLANMASI İCİN 2018 SUBATİNİ GÖSTERMİŞTİNİZ O DA GELDİ NE OLDU SATIŞ TAMAMMI YOKSA VAZ MI GECRİNİZ COK ŞEREFLİ ERTAN VE YENİ YÖNETİM:)) NE OLDU SATIŞ TAMAM MI? PARAYI AKTARDINIZ MI SAYILGAN HOLDİNGE :))
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne ait gayrimenkul için satış görüşmeleri hakkında,
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.11.2016 - 27.01.2017 - 03.03.2017 - 28.04.2017 - 24.05.2017 - 24.07.2017 - 22.09.2017 - 21.11.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
24.05.2017 tarihli özel durum açıklamamızda Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mahallesi, 6671 Ada (yeni 7595 ada), 1 Parselde kayıtlı 138/2395 hissesi bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne ait gayrimenkul için 1.003.000 USD bedel ile satış ve tescil işlemi en geç 24.02.2018 tarihinde tamamlanmak üzere SMGY Tekstil San.ve Tic. Ltd. Şti. ile anlaşıldığı duyurulmuştu.
Söz konusu satış süreci devam etmektedir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
Ben senden eskiyimdir fabrika
Nick yeni diye beni yeni zannediyor şimdi bu arkadaştan büyük resmi görmesini bekleyemezsin haliyle :)
Yillardir ara ara kervan toplarim öyle 3 5 değil kendimce güzel kar yazar vedalasirim
Kervan yüzümü cok şükür hep güldürdü
İnanıyorum yine güldürecek
Herkesin yüzünü güldürsün isterim ki herkes mutlu olsun.
Bence en büyük hatta yatırımcıların çok uzun süre zamanını çok beyhude olan şirket yönetimini ele geçirme uğraşısına harcaması idi.( bu sürece girilmeden bunun neden niçinlerini defalarca yazdım her nekadar yazdıklarım dışlandıysa da)
Oysa o kadar gecen zaman çağrı davası konusunda (net ve somut verilerle) ilgili resmî kurumlar, politik ilgililer ve medya İle sosyal kurumlar irdelenseydi dava sonucun asla böyle çıkacağına inanmıyorum. Çünkü bütün marifetler çok açık ve seçik.
Ama kitlesel ilgi operasyonculara çok zaman kazandıracak, Ve davalar sürecinde operasyoncıların bir çok şeyi kendi lehlerine daha kolay dizayn edebilmelerine fırsat oluşturulmuş oldu sadece.
Bu yazına tepkiler gelecek yine. Bazıları hemen üstüne alınmasın: herkes bilinçli katılmadı bu süreçlere ama içsel yönlendiriciler vardı ve onların baskınlığı diğer iyi niyetli olanlarında üzerinde etkili oldu sanırım.
Neyse Spk suçduyuruları ve spk nın Danıştay kararlarına itirazı İle hukuksal süreçler devam etmekte bunların sonuçlanması yatırımcıların izlemesi gereken yeni hukuksal girişimleri belirleyici olacaktır.
Olmadı sayin 1prometheus
Sizde goremiyorsunuz maalesef ki büyük resmi :)
Demokrat Siz nasıl düştünüz buralara?
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşmedim sayın muhabere kendi rizam ile burdayim :)
Biliyorum çok sıkıldıniz yoruldunuz ama biraz daha dişinizi sıkın az kaldı bence
Haklısınız, sadece duyum diyerek bazı paylaşımlar yapmak sakıncalı sonuçlar doğurabilir. Sonuçta duyum paylaşmak manipülasyon amaçlı da kullanılabilir. O yüzden yazdıklarımı silmenizi anlayışla karşılıyorum. Aslında bunların duyum olarak forumda paylaşılması yerine doğru bilgilerin ve gelişmelerin şeffaf !!! yönetimimiz tarafından kap yoluyla paylaşılması gerekirdi. Çıkıp kapta "Biz Hindistan ve abu dhabi kaynaklı bir kontrgaranti ayarladık. Bunun operatif olması için mevcut icra ve ipoteklerin kalkması gerekiyor. Biz x,y,z ler için alacaklilardan yazı aldik, d,e,f alacaklıları ile görüşmeler sürüyor. Gelişme oldukça paylaşılacaktır" deseler ve herkesi en azından bir uğraş verildiğine ikna etseler kimsenin söyleyecek lafı olmazdı. En azından davayı çekip size birşeyler yapma fırsatı veren yatırımcılar bu kadarcık bir şeffaflığı hakediyor diye düşünüyorum. Yoksa o insanların beddualari bugün seni domuz gribi yaptığı gibi yarın mazallah....
Ytd...
Valla hocam... Once su laranin icrasinin dustugunu bildirsinlerde...
Tabi simdi tebligat beklenir...
Ammma ilk satis gerceklesmediginde aksamina tebligatsiz haber verilmisti
:)
Vardir bir oyunlari ilgiyle takip ediyoruz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahhh sayin demokrat... Biz ne buyuk resimler diyen gorduk...
Kervan oyle hissedir ki bagimlilik yapar...
Bazen adama bos cerceveyi manzara resmi gibi gosterir...
Bazen de manzarayi bos cerceve gibi...
Kimi 10 gun der kimi 1 ay kimi 1 yil...
Az kaldi diyen de coktu..
Bizde inaniyoruz... Ki bekliyoruz...
Ammaaa daha oncede soyledim... Kervan polyannaciligi sevmez batakliga ceker...
Hele hele elinde done olmadan oyle hissediyorum diyenleri bir carpar ki dunyasi ters doner...
Yani kervan tradecilere cok para kazandirmaz kazandirsa bile emin olun siringayi vermistir illa onun acisini cikartir...
Onun icindir ki kervan yatirimcisi duyum, his, oyle dusunuyorumlara artik cok asina...
Belge, mevzuat, ispat olmadan sadece okuruz...
Ki zaten bu islem hacminden de anlasilir.
Kervan yatirimcisi 4-5 yildan beri her oyunu gordugu icin tecrubelidir onun icin biz sadece guluyoruz...
Adam gelmiş. Ara ara takip ederim. Forumdaki belli kişileri takip ederim diyor.
Sonrada kimsenin görmediği büyük resmi görüyormuş. Biz de gidek bu resim kursuna.
Azizim dediklerinizdeki haklılık payına şöyle kanaat getirdim. Burda silinen yazınızın bir kopyasınıda malum başka bir sitede okudum sanırım burdan kopyala yapıştır yapılmış dün. Ama ordanda kaldırılmış. yani burayı anlarımda orada bu yazıyı kaldırtmak kolay değildir. Birilerinin damarına iyi basmışsınız.
Sayın frecell,
Yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum fakat bana yatırım nasihatinde bulunur gibi yazmissiniz işte bu olmadı çünkü yıllardır kervanda bekleyen ben değilim sizsiniz.siz burda beklerken ben 2 defa geldim gittim öyle günlükçü de değildim.
Paylaşımlarınızı takdir ediyorum fakat bu son yazdığınız eğreti durdu.
Hocam estagfurullah...
Bizim ne haddimize... Dediginiz gibi biz hanci siz yolcusunuz...
Biz bunu bildigimizden... Size degil hanci arkadaslara yazdim...
Biz cok yolcu gorduk... Farkli farkli rumuzlarla...
Kimi hisseyi haddinden fazla kotuledi kimi de haddinden fazla ovdu...
Onun icin sayin demokrat lafim size degildi hanci arkadaslaraydi...
Yani az kaldi... Buyuk resme odaklanin diyorsunuz... Eyvallah hep beraber odaklandik..
Arkadaslar soruyor.. Sayin demokrat ne goruyorsunuz diyor...
Siz goruyorum goruyorum diyorsunuz...
Bir hikaye vardir... Konumuz disinda
Sozde evliya oldugunu iddia eden bir adami misafir etmisler, sofra kurulmus...
Sozde evliya surekli host host dermis
Demisler ki efendim niye host dersiniz?
Demis ki sozde evliya bir kopegin kutsal bir yere cisini yapmaya calisirken gorurum onu kovalarim der...
Herkes saskin tabi...
Neyse yemekler gelir herkesin tabaginda pilav ustu etler ancak sozde evliyanin tabaginda sadece pilav...
Sozde evliya evin hanimina... Hatun hatun herkese pilav ustu et verirken bana niye sadece pilav verdin der...
Evin hanimi elindeki buyuk kepceyle sozde evliyayi paralar...herkes saskin ne yapiyorsun derler...
Evin hanimi bu sozde evliya kutsal bir mekana cisini yapan kopegi gorurde... Pilavin altindaki eti goremez mi der???
Yani sayin demokrat evin hanimi etleri pilavin altina koymustur...
Bu hikayenin sizinle bir alakasi yok tabi...
Yani sayin demokrat bakmakla gormek farklidir...
Bazen adama gormek istedigini gosterirler... Bazen de cok olumlu olani kotu gibi...
Hep diyoruz ya niyet, niyet onemli...
Niyet iyiyse iyi gorursun cunku oyle gosterirler...
5 senedir niyet kotuydu onu gosterdiler...
Yoksa biz de sirketin cok degerli oldugunu 5 yildan beri biliyoruz...
Ancak maalesef sirket yoneticileri degerini degil kotuyu gosterdiler...
Yani bazen bilmek yetmiyor...
Onun icin niyet hocam niyet o da yakinda anlasilir
Hikaye güzel. Birbirimizi kandırmayalım. Herkes biliyorki (teşbihte hata olmasın)
Ay yarıldı kıyamet yaklaştı. Çok demokrasi seven birileri kokuyu almış. Koku güzel kokuyor.
Gelmiş burada bilmediğimiz bir şey söylemiyor. Artık mızrak çuvala sığmaz olmuş...
Yanlız ben büyük resim kursu almadım. Neymiş bu çook büyük resim merak içindeyim.
Acaba birileri bizim anlayacağım dilde anlatır mı.
Yani sayin demokrat biz o resmi biliyoruzda...
Sirket bunu aciklamadikca sadece iste bunun adi duyum oluyor...
Sirket ne zaman ki...
Imkani varken borclarini oder ya da yapilandirir...
Degerlemesini yaptirir...
Sirketi durust ve seffaf yonetir o zaman resim gorunmeye baslar...
5 yildan beri buna benzer onlarca sey yapilabilirdi, yapilmadi...
Niye niyet kotuydu...
Yoksa 56 kurus hareketine bir bakin bir de kap haberlerine bakin...
Simdi bir de son aylardakine bakin...
Yani buyuk resim size gosterilendir...
Ya da buyuk resimi adamlar piyasaya bos cerceve diye gosterirler...
Yillardir da bu boyle...
Yoksa gm lerine bakarsaniz sirketin...
Oz sermayenin buralarda olmamasi gerektigini... Bu sirketin zarar etmemesi gerektigini ilkokul cocugu bile anlar...
Onun icin niyet... O da yakinda anlasilir :))(
Sayın frecell teşekkürler nezaketiniz ve tartışma üslubunun icin.
Evet büyük resmi ben görüyorum anlat diyorlar anlatmayinca tabiri caizse deli mi oluyorum :) şaka bi yana yakında deli diyecekler ama bence onlar demeden ya ben bu mecradan(forumu kastediyorum) ayrilicam yada bi demokrat vardı diyecekler.
Ben hayal kurmuyorum yatırım ciddi bir iştir ve temelinde gerçeklik yatar.isteyen alır isteyen satar.ben inanıyorum ki döndüm dolaştım gene burdayım.
O büyük resme gelince ben o resmi teknik analiz ve temel analize göre çiziyorum.
Kimseye birşey açıklamak zorunda değilim kimseye iyilik borcum da yok Twitter ve forumlardaki borsa ustadlarindan hicccc değilim.
Ben corbama bakarim.
Allah herkesin çarşısına pazar versin ne diyim
Son olarak lütfen beni daha önceki saçma sapan nicklerle yazan kişilerle iliskilendirmeyin.paronayak bı ruh hali bu..
Ha kötü niyetli maşa bı insan olduğumu düşünen varsa da SPK ya şikayet etsin
Eyvallah hocam... Bunlari acikca yazmaniz bile onemli...
Ama tabi ki kervan da yasanmisliklar oldugundan... Hepimiz herseyi sorgular olduk...
Bunu da siz hos gorun...
Yoksa hepimizin beklentisi sizin gibi...
Farkimiz biz yogurdu ufleyerek yiyoruz...
Sayın freecell herşeyi anlatmış, tercüman olmuş bizlere..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk'ya öneriler sizde destek olun, borsa yatırımcının soyulma yeri olmaktan kurtulsun
@Aneltzede adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/Aneltzede/status...752094209?s=09
Yazıyı okudum çoğuna katılıyorum. Bizim borsada bir çok patron yatırımcıyı sağmalık inek olarak kullanıyor.
Kaynak yaratmak için halka açılıyorlar sonra halkı unutuyorlar. Daha katı kurallar getirmeli spk. Ne yazıkki bizler bunu tecrübe ederek öğrendik kervn da. Kurtulacağız inşallah.