Hala şirketten gelen haberlere inananlar var...
Hiç ders alamiycak bu kylar maalesef
Hala şirketten gelen haberlere inananlar var...
Hiç ders alamiycak bu kylar maalesef
[QUOTE=demokrat;1764313]Hala şirketten gelen haberlere inananlar var...
Hiç ders alamiycak bu kylar maalesef[/QU
evet öyle . ky ye teslim ol.
Aslında boş zamanım olsa burdan gelmek isteyen birkaç arkadaşı da yanima alarak Selim Bey'in yanına gidicem.oturup konusur büyük resme bakariz.gerci vakitte daraldi yakında kaldırırlar bu tahtayı diye pekte kasmıyorum
Haftayı 35 kapattık. Beklemeye devam. Ss den hayır çıkmaz. Zira o gemiyi çoktan terk etti.
Yeni geldin kimsin nesin bilmiyorum ama büyük resim kursu almışsın belli.
Böyle yenilerin gelmesi bir şeyler olacağı izlenimi veriyor bana.
COKK ŞEREFLİ ERTAN 24/02/2018 DE GELDİ DAYANDI ACABA 2 SENE ÖNCE SATTIK DEYİP SATIŞIN TAMAMLANMASI İCİN 2018 SUBATİNİ GÖSTERMİŞTİNİZ O DA GELDİ NE OLDU SATIŞ TAMAMMI YOKSA VAZ MI GECRİNİZ COK ŞEREFLİ ERTAN VE YENİ YÖNETİM) NE OLDU SATIŞ TAMAM MI? PARAYI AKTARDINIZ MI SAYILGAN HOLDİNGE
)
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne ait gayrimenkul için satış görüşmeleri hakkında,
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.11.2016 - 27.01.2017 - 03.03.2017 - 28.04.2017 - 24.05.2017 - 24.07.2017 - 22.09.2017 - 21.11.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
24.05.2017 tarihli özel durum açıklamamızda Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alaşar Mahallesi, 6671 Ada (yeni 7595 ada), 1 Parselde kayıtlı 138/2395 hissesi bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne ait gayrimenkul için 1.003.000 USD bedel ile satış ve tescil işlemi en geç 24.02.2018 tarihinde tamamlanmak üzere SMGY Tekstil San.ve Tic. Ltd. Şti. ile anlaşıldığı duyurulmuştu.
Söz konusu satış süreci devam etmektedir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
Ben senden eskiyimdir fabrika
Nick yeni diye beni yeni zannediyor şimdi bu arkadaştan büyük resmi görmesini bekleyemezsin haliyle
Yillardir ara ara kervan toplarim öyle 3 5 değil kendimce güzel kar yazar vedalasirim
Kervan yüzümü cok şükür hep güldürdü
İnanıyorum yine güldürecek
Herkesin yüzünü güldürsün isterim ki herkes mutlu olsun.
Bence en büyük hatta yatırımcıların çok uzun süre zamanını çok beyhude olan şirket yönetimini ele geçirme uğraşısına harcaması idi.( bu sürece girilmeden bunun neden niçinlerini defalarca yazdım her nekadar yazdıklarım dışlandıysa da)
Oysa o kadar gecen zaman çağrı davası konusunda (net ve somut verilerle) ilgili resmî kurumlar, politik ilgililer ve medya İle sosyal kurumlar irdelenseydi dava sonucun asla böyle çıkacağına inanmıyorum. Çünkü bütün marifetler çok açık ve seçik.
Ama kitlesel ilgi operasyonculara çok zaman kazandıracak, Ve davalar sürecinde operasyoncıların bir çok şeyi kendi lehlerine daha kolay dizayn edebilmelerine fırsat oluşturulmuş oldu sadece.
Bu yazına tepkiler gelecek yine. Bazıları hemen üstüne alınmasın: herkes bilinçli katılmadı bu süreçlere ama içsel yönlendiriciler vardı ve onların baskınlığı diğer iyi niyetli olanlarında üzerinde etkili oldu sanırım.
Neyse Spk suçduyuruları ve spk nın Danıştay kararlarına itirazı İle hukuksal süreçler devam etmekte bunların sonuçlanması yatırımcıların izlemesi gereken yeni hukuksal girişimleri belirleyici olacaktır.
Yer İmleri