Olmadý sayin 1prometheus
Sizde goremiyorsunuz maalesef ki büyük resmi![]()
Demokrat Siz nasýl düþtünüz buralara?
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþmedim sayýn muhabere kendi rizam ile burdayim
Biliyorum çok sýkýldýniz yoruldunuz ama biraz daha diþinizi sýkýn az kaldý bence
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Haklýsýnýz, sadece duyum diyerek bazý paylaþýmlar yapmak sakýncalý sonuçlar doðurabilir. Sonuçta duyum paylaþmak manipülasyon amaçlý da kullanýlabilir. O yüzden yazdýklarýmý silmenizi anlayýþla karþýlýyorum. Aslýnda bunlarýn duyum olarak forumda paylaþýlmasý yerine doðru bilgilerin ve geliþmelerin þeffaf !!! yönetimimiz tarafýndan kap yoluyla paylaþýlmasý gerekirdi. Çýkýp kapta "Biz Hindistan ve abu dhabi kaynaklý bir kontrgaranti ayarladýk. Bunun operatif olmasý için mevcut icra ve ipoteklerin kalkmasý gerekiyor. Biz x,y,z ler için alacaklilardan yazý aldik, d,e,f alacaklýlarý ile görüþmeler sürüyor. Geliþme oldukça paylaþýlacaktýr" deseler ve herkesi en azýndan bir uðraþ verildiðine ikna etseler kimsenin söyleyecek lafý olmazdý. En azýndan davayý çekip size birþeyler yapma fýrsatý veren yatýrýmcýlar bu kadarcýk bir þeffaflýðý hakediyor diye düþünüyorum. Yoksa o insanlarýn beddualari bugün seni domuz gribi yaptýðý gibi yarýn mazallah....
Ytd...
Yer Ýmleri