Originally Posted by
selamunaleykum
1- herkes biliyor ki, bu þirketin GUNCEL mal varlýðý 7 otel, bir sürü arsalar vesaire vesaire EN AZ 1,5 MÝLYAR TL yapýyor... Bilançoda 500 Milyon TL gösteriyolar...
2- Ýkide bir kot dýþý kot dýþý diyen VOL-BOK ve ekibi, görevlerini yaptýlar... Görevleri bitti.. Artýk hissede kaesindelanlarýn öyle 20 kuruþlardan 30 kuruþlardan 40 kuruþlardan mal verecek KY yok. Ama ihtiyacý olupta satanlardan, maliyeti düþük olanlarýn v.s ellerindeki mal VOL-BOK ve ekibi sayesinde yeterincede mal topladýlar. Adam vazifesini iyi yaptý hakkýný teslim etmek lazým VOL-BOK un.... Adam kadýköyden -zeytinburnuna geçiyor, Avrupaya seyahete gidicem diyor yurtdýþýna gidicem gelince yazarým diyor....
3- Zt ve bence arka tarafta ss, bana göre selim mutfagýn arkasýnda kendi misyonunun gereklerini yerine getiriyor. Bu misyonla ilgili burada hiç bir þey yazmak istemiyorum..Ama ss bey in borsada GS ile olsun kendi þirketiyle ilgili olsun SPK nýn suç duyurularý var mýdýr? SS zaten borsadan para kazanmaya bayýlýr.
4- KY yý býktýrdýlar... bunlarýn karekterinde bu var... Ortalama her 5 yýlda 6 yýlda bir hareket çekerek KERVAN a eski adýyla CEYLAN a bi hareket çektiriyolar. SOn 15 yýla 16 YIla baktýðýmýzda zirveler 2,5 TL 4 TL 6 TL falan dý.. Ceylan iken 12 TL diyenler çýkabilir aranýzda yanlýþ biliyorsun diyebilirler.. Ama Sermaye artýrýmý falan yapýldý... Grafikte 6 TL gözüükiyor... Bu baðlamda en son 2012 yýlýnda en son ciddi yükseliþini yapmýþ ..2018 yýlýndayýz....6 yýl geçmiþ...Borsadan para kazanmayý seviyolar....kim ne derse desin seviyolar... Yakýn zamanda bizim hiç beklemediðimiz süpriz haberlerinde kamuoyuna duyurulmayýsýyla ciddi haberlere gebe olacaðýný düþündüðümüz günler gelecektir.
5- Bu hisse ilk kez gözaltýna düþmedi geçmiþtede düþtü ve çýktý... Geçmiþini iyi okursak bunlar her zaman dip fiyatlarla yatýrýmcýlarý bezdirip ellerindeki mala göz diken sonra zirvelere götürüp yine yatýrýmcýnýn eline veren zortlaklardýr.. Zortlayýp zortlayýp batýyoruz deyip sonra birden bire tamam kurutulduk la borsa hareketlerinden para kazanmak ruhlarýnda var huylarýnda var.
6- Bu baðlamda 2018 yýlýnýn kervan yatýrýmcýlarý için çok iyi geçeceðini düþünüyorum....Umarým zararlarýndan kurtulabilirler...
Yer Ýmleri