9,37 stop la hektaş 240 lığı çok ii duruyor
Printable View
9,37 stop la hektaş 240 lığı çok ii duruyor
Aslan vereyüm abime olur mu başkan)))
Üçgenin ucunun ucunun ucunda. Teknikçilerin meşhur lafı var ya üçgenin ucunda bi yere fışkırtacak ama nire? Bu habire içine fışkırtıyor, Kastıkça kasıryorlar))) üçgen bir türlü kırılmak bilemedi. Flama bayrak üçgen çanak tobo formasyon sizin işler)))
Ne der teknikçi abilerim kardeşlerim aplalarım.
ASLAN
Sacro hocam bir rallinin tam başladığını nasıl anlıyorsun hangi kriterlere bakıyorsun.birkac örnekle anlatabilirsiniz ralli kağıtlarını tespit edip içinde bulunamayan bir kardesiniz olarak soruyorum :)))
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada ben full gerelim maliyetim 5,58 di ala ala maliyetim 5,70 oldu.
alkiimde ölü kedi sıçraması olurmu diyorum
Vayy bu iyiymiş günlük macd sonda tam istediğim gibi.
Kademelerde boş istersen bunu ben kırdırayım 1-2 güne aslana çok şükür gücüm yeter :D
39,40 a kadar alabilirim. :D sonrasını piyasa kırdırsın :D
günlüğü iyide 60 lık kötü oda 1 2 güne düzelir ben buna dalarım.
şu gereli yarın tavandan verirsem gelirim. aslanın yürümesi gerele bağlı :D
brisa 7,01 stoplu 7,48 hedefli denenebilir ama hacim uzun zamandır yerlerde
klgyo nasıl?
Yarını bilmem ama ben infoyu çok kesiyorum da para yok.o önümüzdeki altı ayın kağıtları ttkom brisa gubrf info tavhl.
Anlat anlat bitmez dostum.
sayfalarca yazı yazarım.
burada bir soru geldiğinde hemen cevap yazıyorum ama bu rallynin başlangıcını yada ortasında girmeyi falan. bunun için bir sürü döneler var. yaz yaz bitmez.
mesela ben bossayı yakaladım. tam 6,55 flama kırılışında. ama korktum bossadan çünkü geçmişte çok öptü beni. 7.40 da erken çıktım.
Bak ben banvit i tavan serisinden 1 gün önce aldım. 12,70 den hemde yüklü.
ertesi gün artı 10 açtı ve tavan oldu.
ama almadan öne haftalarca izledim onu.
İşte bende onu sordum yukarıdaki postta tespiti nasıl yaptınız diye.siz karelin rüyalarını gorurken ben rüyanın tam gobegindeydim ben sattım bu arada sizde yoktu çok iyi hatırlıyorum hareket başladı siz karel aldım dediniz.biz arkasından baktık.
gerel 240 ne sıkışmış yarın bence aşağı yukarı karar günü
Herkese iyi geceler...
İyi geceler,
Baya bir ekşın yaşanmış. Tarzı tavrı aksi olsa da paylaşımları için fight club a kızmak yerine, bak arkadaş bu iş öyle değil böyle okunur böyle yazılır denilse. Hem biz acemiler yararlanır hemde güzel bir tartışma bilgi alış verişi olur.
Neyse fazla uzatmadan yarını bilmem ama kısa süre içinde asuzu da bir ekşın bekliyorum. Ama aman diyeyim benim yazima göre alayım satayım demeyin. Ben acemiyim.
Sacro hocamın dediği gibi acayip hissediyorum [emoji3].
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ykgyo dibini buldu galiba iyi oyalandi.
Sonra bir ara anlatırım. şimdi geç oldu hadi iyi geceler.
Hacim çok yüksek. flama vardı acayip bir şekil aldı yükselen üçgenede benziyor. 60 lık baktığında yükselen takoz değildir inşallah yoksa mokoko.
Takas süper 1 haftadır.
Endeksi salıyorlar aşağı mesela gerel 5,85 den 77 yakıyor milleti döküyor. sonra yfas geliyor 5,87 ye kadar serbest alım gönderiyor.
Yani bişey olacak bunda. Çok pis kopabilir diye düşünüyorum.5,75 stop aslında o stopta 5,50 den geri almak için stop tabi 5.50 gelirse bekletir baya.
zaten 6 ve 6,10 üzerini söylemiyorum bile direk kopuş olmalı.
Doğru adres...Dörtgen formasyonu oluşuyor...Son kez bir tur daha aşağı olur mu ? Olursa stop tuşu var...
6 üstün de iki kapanış teyidi olur....Her şey bir kap haberine bakar...Şirket haber konusun da çok bonkör...
Tek sıkıntı hisse nin biraz fazla dillenmesi....
valla ben 5,75 ten kaçarım eğer takoz sa 5,50 den ziyade 5,12 leri gösteriyor yalnız tahtacı resmen ressam gibi çizmiş tend çizgisini:))))
Geçen mohikan yolcu kalmasın gibi birşey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bunun için yukarıya işaret ediyordu siz yinede listeden kontrol edin topiginde...
gerel iki defa hatalı çıkış yapmış geri gelmiş. 3. zorlarsa hacim olursa kopar gider. Tabi benim bildiğimi herkez biliyor önemi yok.
fiyat eğer > 6.02 = al 4000 lot .
Cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar sizden Bir ricam var belki bunu istemeye bile hakkım yok haddim olmadan kalbinizi kiracak bir sözde bulundu İsem özür dilerim
Sacro ve fight clup hocam sayesinde ben şahsen kazandım fight clup hocama temmuz da yanlış hatırlamıyorsam özelden ipeke sordum 1.90 larda idi 1.96 yi geçerse coook zirveler görürsün demişti Allah razı olsun zoren dedi 1.67 den 2,5 TL lik bir hedefti herhalde bereket versin grafiğini gördüm karar verdim
Sacro hocam dan da Allah razı olsun onun yeri de ayrıdır ve nice hocalar var ki onları harekete geçirdi ben bile kazandım sizden şahsi ricam bize yol gösteren hocalarımızı dariltmayalim hatasız kul olmaz hataları ayiplari örtmek güzeldir
Tekrar tekrar özür dilerim kusura bakmayın gönlümüz hoş olsun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın KY ler, sana da günaydın iskelet kardeşim.
Size de hayırlı sabahlar iskelet ve hayalet [emoji3]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0294abc565.jpg
İsfin grafiğini paylaştıktan 2 saat sonra mojetbit dostumun ricası üzerine tekrar bakıp yazmışım 1.44 uzerinde kalırsa demişim sıkıntı yok
Söz uçar yazı kalır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi