Sayfa 543/1081 İlkİlk ... 434434935335415425435445455535936431043 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Saygılar benden ama haksız yere asıyorsunuz adamı ayrıca geçmişte gerçekten özelde bile yazılıp kavga etmişliğimiz var vatandaş bence burda teknik paylaşan herkese teşekkür etmeli tabi bunda en önemli pay sacronun ama o bile söylüyor vede haklı burda ama kommensal yaşamak ben sacroya verecem oda bana verecek
    Bak dostum doğru teknik paylaşıp sacroya danışıp öğrenmeye çalışmak ayrı böyle paylaşan birine tek laf ettimmi. Ama grafik paylaşıp 40 kilo ego basıp herkese ters davranan soru soran adamı tersleyen adamdan bahsediyoruz. Bu ayrı. Arasında fark var anlatabildim mi. Şimdi biri teknik paylaşıp sacroya da soruyorsa böyle olurmu şöyle yapılırmı dye adam öğrenmeye çalışıyo başımızın gözümüzün üstüne. Ama tam tersi 2 grafik paylaşıp(onu da yanlış paylaşıp) Ters yapıyosa millete yanlış öğrenmelerine terste kalmalarına sebebp oluyosa bu ayrı o yüzden haddini bildirdik. Yani demem o ki yarım doktor sakat bırakır. İİkisi arasındaki farkı anlatabilmişimdir umarım

2. sacro krdmd nin 2 den 0 ,90 2 yıl süründürüp yeni yeni zirveler yapması buna benzer bir hisse buldum sanki grafikleride benziyor doas ne dersin )
    ytd deli saçmasıdır

3.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Bak dostum doğru teknik paylaşıp sacroya danışıp öğrenmeye çalışmak ayrı böyle paylaşan birine tek laf ettimmi. Ama grafik paylaşıp 40 kilo ego basıp herkese ters davranan soru soran adamı tersleyen adamdan bahsediyoruz. Bu ayrı. Arasında fark var anlatabildim mi. Şimdi biri teknik paylaşıp sacroya da soruyorsa böyle olurmu şöyle yapılırmı dye adam öğrenmeye çalışıyo başımızın gözümüzün üstüne. Ama tam tersi 2 grafik paylaşıp(onu da yanlış paylaşıp) Ters yapıyosa millete yanlış öğrenmelerine terste kalmalarına sebebp oluyosa bu ayrı o yüzden haddini bildirdik. Yani demem o ki yarım doktor sakat bırakır. İİkisi arasındaki farkı anlatabilmişimdir umarım
    Akrep iyidir. Sakin ol reis. Tesadüf gördüm yazını. Arayı bulayım)))
    Akrep başkan, bu kardeşim bu forumda gördüğüm en iyi teknikçidir. Belki daha iyisini gören vardır, lakin ben görmedim))) kendisi forumda yazmaz, yazdıysa bir bildiği vardır, boşuna yazmaz.
    Hayırlı gecelrr, hayırlı cumalar . Bu arada teknikçilerin tartışması da bi ayrı oluyor)))

ASLAN

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Akrep başkan, bu kardeşim bu forumda gördüğüm en iyi teknikçidir. Belki daha iyisini gören vardır, lakin ben görmedim))) kendisi forumda yazmaz, yazdıysa bir bildiği vardır, boşuna yazmaz.
    Hayırlı gecelrr, hayırlı cumalar . Bu arada teknikçilerin tartışması da bi ayrı oluyor)))

ASLAN
    eyvallah temel reis hayırlı akşamlar
    ytd deli saçmasıdır

5.  Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Adam buraya bakarak ciddi ciddi alım satım yapmış birde utanmadan ağlıyor.
    Sen önce nerede hata yaptığını iyi tahlil et bakalım...
    Hayatta kimi tecrübeler para ile satın alınır efendim. Siz de burada kendi iradeniz dışında tanımadığınız görmediğiniz birinin grafiğine biat ederek para kaybettiniz. Karşılığında hatanızı görmüş olmanız beklenir. O kaybettiğiniz para size bir ders vermiş olması gerekirken gelmiş burda mahkemeye vericem tantanası yapıyorsunuz... Yanlış!!!
    O grafik para kazandırsaydı adama emeğinin karşılığını verecek miydin? Hayır...

Ağlamayın kardeşim...
    Olayi tamamen yanlis anliyo millet. Arkadas ben bu adamdan once bu hisseyi almisim. Sizin elinizde bir kagit var ve biri cikiyor o kagitla ilgili kaos grafigi koyuyor ortaya sonra piyasa bozuyor ve stop normalde olmayacakken o grafik ce kisinin grafigi yuzunden stop oluyorsunuz. Ben onun demesiyle almamisim ki ama biri gelip benim kendi kismetimle alip bekleyecegim seyi, EMIN OLMADIGI VE IKI GUN SONRA AGIZ DEGISTIRIP GUNCELLEYECEGI SEYI BOLE KAFASINA GORE YAZARSA ole topik mi olur. Ben 2000 liraya aglamam mrk etmeyin ama bole grafik cizenler oldukca cook spekulasyon doner piyasada😂 bahane hazir guncelledim ya. Sonradan guzellesti😂

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    eyvallah temel reis hayırlı akşamlar
    Saolun sizlerede. Kolay gele

ASLAN

7.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku

ASLAN
    Eyvallah abi teveccühün. Yok yaw akreple bi sıkıntımız yok bizim :D Sıkıntımız çakma mohikan kılıklı fight cluple oldu biraz. Onu sakın ha savunayım deme :D

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sacro krdmd nin 2 den 0 ,90 2 yıl süründürüp yeni yeni zirveler yapması buna benzer bir hisse buldum sanki grafikleride benziyor doas ne dersin )
    doas olur.

ama bence daha zamanı var.

bide 9,30 ve 10 üzeri rally tam net başladığında girerim ben.

öyle düşünüyom yani.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 543/1081 İlkİlk ... 434434935335415425435445455535936431043 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •