Endeks 100 bin oluyor bizim ki hala 0.80 de debeleniyor, daş gibi ağır kağıt maşallah
Printable View
Endeks 100 bin oluyor bizim ki hala 0.80 de debeleniyor, daş gibi ağır kağıt maşallah
Elimde 0.79 ortalamadan 250 bin lot var, kuruş kazandırmamak için sıktıkça sıkıyor poposunu may
Kağıdı çek bugün 0.85 e tüm kağıtları sana vermeyen ********dir, ha benden de bu kadar
Bizim şeref yoksunu patron istemeden ne endeksi takar ne hacimi.Dostlar alışverişte görsün olayı kademeleri istediği gibi oynatıyor.An itibari ile 3m alım 1 m satım ama akşama herkes 0 mal ile yada ertesi günü açığı kapatıyor.Kademe izleyenler çok net görüyor.Bizimki tekniğinde takdiğinde en kralını yapar nasılsa ailecek dolandırıcılar bu kanlarında var .Ytd.
Esas cümbüş akşama kopar yapı elindeki 1.5 satıp akşama temiz çıkmaya kalkarsa o zaman atayburakın dediği rakamlara geri geliriz.Ama burda yazdıklarımızın hepsi boş çıkar çünkü patronun keyfine bağlıyız.Bakmışsın 0.67 bakmışsın 1.1 bu bizim ağanın 2-3 günlük keyfine bakıyor.Bizimki ortama muhteşem haberler pompalamaya başlar.Buradaki çoğu kişi bu hissenin huyunu iyi biliyor.Bilmeden alanda varsa acı bir deneyimle öğrenir..Ytd..
Hangi forumu acsam kufur sovme var patron neden bukadar laf yiyorda milleti bir ters kose yapip alin ulan demiyor hayret ben okadar zengin olucam tek kelime ettirmem kendime
Arkadaşlar adamlar 11 li olabilir durum hoşlarına gider dönerler bide bize ... Onun için iyi bir beddua yazarsanız bunlara yardım yataklık yapanlar da dahil olmak üzere kim varsa artık siteye her giren önce günlük olarak bir amin çeker sonra istediğini yada temennisini duyumunu yazarsa bu onları daha çok yaralar yoksa otel satilmadan böyle bir 10 yıl daha surundurur
Yav işimiz patrona yapılan küfür ve bedduaya kaldıysa vay halimize.Burada ve diğer forumlarda bu konuda uzman deneyimli sövücü ve beddua edici arkadaşlar var.Adamın umrunda değil.Ama sövmeyi hakediyor yok şirket kurduk hisse vereceğiz yok oteli satıyoruz.Bunlar sülalece soyucu..Hesapları ne zaman tutarsa alır elimizden malları.Ytd.
2007 yılı haziran ayında 5,xx tl den (0,5 değil) alan ky cı acaba ne hayaller ne duygular ile aldı (12 yıl önce)
Ulan karaktersizler size küfür etmeye bile değmez adiler... Beş kuruşta size güvenip yatırım yapan ky kazansa geberecek misiniz.. gitme bakalım gitme biz de buradayız bir yere gitmiyoruz ... Alamayacaksin elimizdekileri...
Tektu ya geldiyseniz borsa uçarken, paranız pula dönerken, fırsatlar kaçarken aval aval arkasından bakmayı öğreneceksiniz
May senin ben a.....y..... Şeref yoksunu serefsizzzzz aldığın ahlar başına bela olur inşallah kefennnnn para si olsun sen ve oğulların için bu kadar ah aldıysan Beter olasın inşallah
ula PATRONİÇE bak bütün millet sllne saydırıyor sen hala avanelerinle keyfi değersin.ADAMIN KENARI SENİ.Çakma KARADENİZLİ seni.
öğleye kadar 82 yıkılmazsa bugun 86 deneyecek gibi...yatırım tavsiyesi degildir
0.82 de 45.000 lot var
0.83 de 1 kusur milyon lot var =)) sapik adam ya
Hahaha alista 0.82 sadece 100 lot var
Satista 1 kusur milyon susup bekleyecem yoksa bu adamin oyuncagi olacam
isterlerse 2-3 kademede kaldırırlar yada silerler...Dalga geçiyorlar resmen....Bu kagıt ilgi çekmeyi seviyor endeks al gulum ver gulum o yuzden ilgi çekebilir diye dusunuyorum 1 kac gun içinde...en azından omuzu tamamlamak ve endeks çıkarken çıkmadıklarını fiyatlamak için.....
Aninda 0.80 geri geldi psikopat iste ama bendeki mali alamaz ben adami durterim.. Kazik yiye yiye artik yememeyi ogrendim
Bas bas paraları tektuyla may'a
Bi daha mı gelicen dünyaya
May ve oğulları harbiden tam pi.....siniz bu kadar isbatlanamaz hiç kimse bravooo tam adınız pi....
May denilen şahıs ile oğlu sadece borsada yaptığı manipülasyonlar ile ky yı kandırarak para kazanıp, krallar gibi yaşayıp saygı görüyorlar. Bunların yaptığı hiç bir işten hayır gelmiyor. Tüm şirketleri zararda, sadece senin benim gibilerin parasıyla lüks hayat yaşıyorlar. Bir de isimlerinin önüne iş adamı titresi koymuyorlar mı gel de sövme.
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz
Tam karektersizler : )) kaç gündür 81 e sabitlediler. Sizin ben sıfatıniza tüküreyim...
Yazıklar olsun muhtemel otel satışıda balon çıkacak hepimize kocman bir kol saati kalacak
Expertiz değeri 700-800 milyon olan yeri nadıl satacaksın bu ortamda 1.200 e
Kısacası benden pes