Sayfa 548/945 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Seni kutlarim kardesim gazan mubarek Ola!!! Yillarca bikip kactik kagitlardan uctu gitti 0.80den babasi satsin ben degil....
    Develerin çiftleşme zamanını bilir misin kardeş?. O zaman ne yaparsan yap erkek deveyi tutamazsın. İşte öyle bir zaman gelecek ki bu tektu devesini tutmak imkansız olacak.. ama biz olacağız mı bakalım bu devenin üstünde..

2. Tektu ya geldiyseniz borsa uçarken, paranız pula dönerken, fırsatlar kaçarken aval aval arkasından bakmayı öğreneceksiniz

3.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Tektu ya geldiyseniz borsa uçarken, paranız pula dönerken, fırsatlar kaçarken aval aval arkasından bakmayı öğreneceksiniz
    oldu borsa cokerkende ya biz ucarsak????????,

4.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Gerçekten olur mu (!)

5. May senin ben a.....y..... Şeref yoksunu serefsizzzzz aldığın ahlar başına bela olur inşallah kefennnnn para si olsun sen ve oğulların için bu kadar ah aldıysan Beter olasın inşallah

6.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    10 yıldır hiç olmadı, borsa düşerken en önde koşuyor, borsa çıkarken yerinde taş gibi sağlam oturuyor. Biz de tersi olmasını bekleyerek geldik sizin gibi

7. ula PATRONİÇE bak bütün millet sllne saydırıyor sen hala avanelerinle keyfi değersin.ADAMIN KENARI SENİ.Çakma KARADENİZLİ seni.

8.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    May senin ben a.....y..... Şeref yoksunu serefsizzzzz aldığın ahlar başına bela olur inşallah kefennnnn para si olsun sen ve oğulların için bu kadar ah aldıysan Beter olasın inşallah
    [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] Sayin batizez adamin 2 yakasi bi araya gelmeyecek aman yavas git[emoji23] [emoji23]

Sayfa 548/945 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •