[emoji122][emoji2960][emoji122][emoji2960][emoji122][emoji848][emoji2959][emoji848][emoji2959][emoji848]
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji122][emoji2960][emoji122][emoji2960][emoji122][emoji848][emoji2959][emoji848][emoji2959][emoji848]
Elimde bu da dahil 3 hisse var, hepsi de ekside. Ne varsa dolarda var
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi ki haftaya 31 krs. Temnettu verecek.
İyi ki notunu yükseldi.
Yoksa batmistik....
Pes.
Temettü hikayesi ile paso tec modundalar
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Ocak 2009 da Egeen 3,19 tl imiş. O tarihte İstanbul'da ortalama bir apartman dairesi 150 bin tl idi. 150 bin liralık bir ev almak yerine 47000 adet egeen hissesi alınabiliyordu. 47000 lot egeen bugün 80 milyon tl yapıyor. 1 ocak 2009 da tcell 6,63 tl imiş 150 bin tlye 22625 lot tcell hissesi alınabiliyordu. bugün 22625 lot tcell 356 bin tl yapıyor. bu parayla esenlerde bodrum daire alabilirsiniz :)
güzel bir bakış açısı. aklıma şu meşhur hikayeyi getirdi. terlik üreticisi bir patron pazar araştırması yapması için 2 çalışanını afrikaya gönderir. araştırma yapıp geri dönen elemanlardan birisi patron bütün afrikayı gezdim ancak terlik giyen görmedim boşuna yatırım yapmayın der. diğer eleman afrikada müthiş iş yaparız o kadar afrikalı gördüm hiç birinde terlik yoktu der. :wave:
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] süper olmuş...bir başka deyişle hayaller Paris. Gerçekler Patagonya. Ha gerçi geçenlerde duymuştum. Yıllardır asağiladigimiz Patagonya... Çoğu kriterde Türkiye'nin önünde.....
Herkesde Turkcell var artık. İşçi köylü öğretmen doktor odacı kapıcı boyacı, polis bahçıvan.... ucuz diyene veriyolar. 10senedir bekleyene bi 10sene daha bekle, bizim işimiz trade ile çorba parası diyolar. Hal böyle olunca, bize de al sattan başka çare kalmıyor. Dünya zarar yazan thy pegasus kafayı kaldırıyor, defalarca sayfasında analiz yaptığım kardemir tavan tavan gidiyor. Petkim bedelsiz vercek habire yükselişte. Bunun 0.31kuruş temettusunun yüzüne bakan bile yok
Hocam herkeste var evet ama bunun gibi çok büyük kağıtlarda bu etki etmez..Şahsen bir habere bakar ama dediğinizde yanlış değil bir kısım ile trade edilebilir..
Birazdan eksiye geçecek gibi duruyor
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hissenin temeline birşey demiyorum. Ama böyle piyasaya 10.65$ olacak diye üç beş saf buluruz algısıyla hayaller satılmasına kızıyorum. Ederine yaklaşan hissede trade yapılmaz. O yüzden ucuz tutuyorlar. 10.65$ a inanan gemiye atlasın diye algı oluşuyor piyasada. Bu hissenin karakteri olmuş artık. Kardemir 3.13de nerdeyse taban olduğunda bile yazdım çizdim. Bu takas bu hisseyi burda bırakmaz diye. Ve gözü kapalı tuttum. Bugün 5.13 kardemir. Bunun neresine analiz yapcağımı inan ben bile şaşırdım. Yok baskılamaymış, küçük yatırımcının malını elinden alcaklarmış vs. Mal zaten kendilerinde. Hisseyi götürmek değil , trade yapmak işlerine geliyor sadece
Aslında öyle çok gaz verdiler ama beklentim hala aynı ama hisseyi tanıdıkça çok rahat trade de yapıldığını gördüm.1570 topladım 1610 sattım ana mallara dokunmadım..Geçen 1580 aldım 1594 verdim demem o ki her iki şık da doğru..
O gaz verenlerin yatacak yeri yok zaten. Ne bir teknik analiz, ne bir temel analiz bilmeden dedikoduyla laf üretenler. Sırf bi yerde 10.65$ yazıyo diye, bunu bile çözemeyen iş bilmezler. En güzelini yapmışsınız. Alıp satmadan başka bi işe yaramıyo zaten. Toplarlar toplarlar, bi haberle milletin eline verirler.
Hocam nedir o 1065 kim vermiş o haberi..
kağıdın tek olumlu yanı korkmadan yüksek tutarla alıp satabiliyorsun. bazen tek kalemde 20 bin lot alıp ertesi sabah satıyorum. ama şu ana kadar kartondan aldığım 10 lot kadar kar yazmamıştır :whistling:
Endeks artıda olsa da, haflf gerilemeye başladığında bu direkt eksiye geçiyor.
Turkcell'in dijital ihracat hamlesi güçleniyor
Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Turkcell uygulamaları, dijital ihracat için önem taşıyor.
Şirket açıklamasına göre, Turkcell'in iştiraki olan Lifecell Ventures'ın geliştirdiği dijital uygulamalar 30'u aşkın ülkede 320 milyon potansiyel müşteriye ulaşıyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, 2020 yılının 3. çeyreğinde ivme kazanan dijital ihracat hamlesinde son olarak Karayipler, Orta Amerika ve Pasifik bölgelerinde faaliyet gösteren Digicel ile ortaklık sağladıklarını belirtti.
Erkan, "Digicel, Turkcell'in iştiraki Lifecell Ventures iş birliği ile yaşam ve iletişim platformu BiP, dijital TV platformu TV+, lifebox ve Hızlı Giriş'i faaliyet gösterdiği 32 ülkede kullanıcıların hizmetine sundu. Aktif kullanıcı sayısı global olarak artmaya devam eden BiP'in, Karayipler'de yapılan tanıtımın ardından indirme sayısı 1 milyon oldu." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
her gün olumlu haber gönder piyasaya malı ver mi?
bu nedir böyle....
Haber göndereceğine hisse geri alım programı gönderde yatırımcının yanında olduğunu anlayalım....
Bu haberleri gönderenler bu işin arkasındadır.EĞER sen hisse fiyatının olması gereken yere gitmesini istiyorsan
geri alım yaparsın.bak o zaman küçük yatırımcı nasıl hisse alıyor...
sen 1 al küçük yatırımcı 10 alır....
artık bu tip numaraları kimse yemiyor...
Ondan sonra vatandaş dövize yöneldi mi...hiç kimse darılmasın....
ytd.
Saygılar...
Muhtemelen yine ekside ve en dusukten kapatacak.paso olumlu haber pompalayip asagi vermeleri iyi niyetli durmuyor.endeks artida iken bile bu hareketler varsa,yarin endeks eksiye gecerse vay halimize
En dusukten kapatti.yarin iki haber daha pompalayip aşağı çekmeye devamm.Günler değişiyor ama senaryo benzer
Tam isabet. 👏👏👏 Bugün baktım şöyle bi, artık yüzüne bakan bile yok. İçine ettiler kağıdın. Yarın bi haber gönderir satarız diyolardır belki. Olmadı bi iki yatırım kuruluşu 25tl 30tl hedef fiyat verir.
Thy bile 12.40 a dayandı, pegasus 62. Kardemir zaten efsane, bu gidişle fiyat olarak da yakalar bunu. Ama kızdım bugün tahtacıya, doğru düzgün açmadı marjı. Bi de 15.76dan aldıklarımız kaldı elimizde. Günün en düşüğünden kapatma başarısını gösterdi.
Sayın Melesav bu 10.65 dolar hikayesi nedir?
Bu günhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e167060587.jpg
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu günkü pastalar https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...661ed5a891.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...48527f6c73.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e699c6defa.jpg
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamların umurunda degil. Biz burda sinir harbi yaşayalım yükselmiyor etmiyor filan diye. Yabancı piyasadaki hisselerin yüzde 80 ni almis. Daha ne kadar alacak. Hadi bir 10 daha alsin sana. Eder 90. Gene yukselmez. Ne zaman ki varlik fonu bir el atar. İste o zaman tut elini uzay. Bunu bilir bunu söylerim
Bu oyak ne aysk duman etti 2 gündür
Turkcell, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin altyapısını uçtan uca dijitalleştirdi - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin sağlık alanında dijital dönüşümüne öncülük eden Turkcell, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin altyapısını uçtan uca dijitalleştirdi. Tekirdağ Şehir Hastanesi böylece, yerli ve milli Hastane Bilgi Yönetimi Sistemi'ne (HBYS) dahil edilerek dijital altyapısını Turkcell'in sağladığı yedinci şehir hastanesi oldu.
Türkiye'de dijital dönüşümün öncülüğünü üstlenen Turkcell, altyapısını dijitalleştirdiği şehir hastanelerine bir yenisini daha ekledi. Turkcell teknolojisiyle donatılan Yozgat, Adana, Elazığ, Eskişehir, Bursa ile Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanelerinin ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin de dijital altyapısı uçtan uca kuruldu. Bu kapsamda Turkcell'in yerli ve milli Hastane Bilgi Yönetimi Sistemi (HBYS), Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde de kullanılmaya başlandı. Dünyanın en saygın hastaneleri ile aynı seviyede hizmet veren Turkcell'in dijital altyapı ve uygulamaları Türkiye genelinde yedi şehir hastanesinde kullanılmaya başlandı.
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan yaptığı açıklamada, "Turkcell kurulduğu günden bu yana Türkiye'den kazandığını yine Türkiye'nin katkısına sunan bir şirket oldu. Odağımızda her zaman müşterilerimiz var. Şehir hastaneleri gibi ülkemize ve vatandaşlarımıza değer katan bir projeye teknolojimizle destek vermekten büyük gurur duyuyoruz. Turkcell mühendislerinin geliştirdiği yerli ve milli HBYS uygulamamızı yaygınlaştırarak, Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne de kurduk. Şehir hastanelerinin lider dijital altyapı sağlayıcısı olarak Türkiye'nin tüm hastanelerinin dijitalleşmesine Turkcell güvencesiyle katkı sunmaya hazırız. Akfen Holding ile Türkiye'nin en önemli sağlık projelerinin birinde daha iş birliği yapmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz" dedi.
Tüm süreçler dijital ortamda gerçekleştiriliyor
Turkcell'in Hastane Bilgi Yönetim Sistemi'nde sisteme bağlı cihazlar; entegrasyonlar aracılığıyla birbirleriyle haberleşiyor. Hastalarla ilgili yapılan her türlü tıbbi test, radyoloji görüntüleri, rapor gibi işlem ve bilgiler dijital ortamda doktorlara ulaştırılıyor. Sistem sayesinde hastaların teşhis ve tedavi süreçleri hızlanıyor, doktorlar tek tuşla hastaların tüm sonuçlarına erişebiliyor.
18 milyondan fazla işlem dijital olarak gerçekleşti
Turkcell'in dijital altyapısını hazırladığı şehir hastanelerinde bugüne kadar 18 milyondan fazla hasta müracaatı dijital olarak gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra;
" Yaklaşık 80 bin bebeğin ilk medikal kayıtları oluşturuldu.
" 480 bin ameliyat girişi dijital olarak yapıldı.
" 580 binden fazla yatan hasta taburcu edildi.
GAZ BAŞLADI YİNE.....AŞAĞIYA İNİŞ BAŞLAR...
YTD.
SAYGILAR
Haberler gelmeye başladı.Düşer birazdan
Dünya kriterleri çerçevesinde incelediğinde 34 alt şirketi ile belki de imkb de en değerli tek şirket olduğu görülüyor. Dünya şirketi.
Ama malesef oyun üstüne oyun oynanıyor. Birileri vurdukça Yabancı da portföyünü dolduruyor.
Çerden çöpten kağıtlar uçarken üç gün sonra temettü verecek olmasına rağmen sürünüyor.
4/5 kat arttıktan sonra bizimkiler üşüşür sonra da bu niye gitmiyor derler.
Evet tahtadaki oyun başka şirket başka.
Beter olsun.
Panik ve çorbacı ky yüzünden kağıt gitmiyor.
Beklediğim haber geldi ama kağıt tepki vermedi dur bakalım
Beklenen haberle aşağı vermesinler.katarlilar alsaydi %3-5 ini
%1 üzerinde artan borsada yırtınatak %1 civari kalabilmasine sevinmek mi gerekir acaba