Sayfa 547/909 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] süper olmuş...bir başka deyişle hayaller Paris. Gerçekler Patagonya. Ha gerçi geçenlerde duymuştum. Yıllardır asağiladigimiz Patagonya... Çoğu kriterde Türkiye'nin önünde.....

TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Herkesde Turkcell var artık. İşçi köylü öğretmen doktor odacı kapıcı boyacı, polis bahçıvan.... ucuz diyene veriyolar. 10senedir bekleyene bi 10sene daha bekle, bizim işimiz trade ile çorba parası diyolar. Hal böyle olunca, bize de al sattan başka çare kalmıyor. Dünya zarar yazan thy pegasus kafayı kaldırıyor, defalarca sayfasında analiz yaptığım kardemir tavan tavan gidiyor. Petkim bedelsiz vercek habire yükselişte. Bunun 0.31kuruş temettusunun yüzüne bakan bile yok

3. Hocam herkeste var evet ama bunun gibi çok büyük kağıtlarda bu etki etmez..Şahsen bir habere bakar ama dediğinizde yanlış değil bir kısım ile trade edilebilir..

4. Birazdan eksiye geçecek gibi duruyor

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Hocam herkeste var evet ama bunun gibi çok büyük kağıtlarda bu etki etmez..Şahsen bir habere bakar ama dediğinizde yanlış değil bir kısım ile trade edilebilir..
    Ben hissenin temeline birşey demiyorum. Ama böyle piyasaya 10.65$ olacak diye üç beş saf buluruz algısıyla hayaller satılmasına kızıyorum. Ederine yaklaşan hissede trade yapılmaz. O yüzden ucuz tutuyorlar. 10.65$ a inanan gemiye atlasın diye algı oluşuyor piyasada. Bu hissenin karakteri olmuş artık. Kardemir 3.13de nerdeyse taban olduğunda bile yazdım çizdim. Bu takas bu hisseyi burda bırakmaz diye. Ve gözü kapalı tuttum. Bugün 5.13 kardemir. Bunun neresine analiz yapcağımı inan ben bile şaşırdım. Yok baskılamaymış, küçük yatırımcının malını elinden alcaklarmış vs. Mal zaten kendilerinde. Hisseyi götürmek değil , trade yapmak işlerine geliyor sadece

6.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Hocam herkeste var evet ama bunun gibi çok büyük kağıtlarda bu etki etmez..Şahsen bir habere bakar ama dediğinizde yanlış değil bir kısım ile trade edilebilir..
    Bi gazla girdiniz yavas yavas gazinizi aliyorlar🤣

7. Aslında öyle çok gaz verdiler ama beklentim hala aynı ama hisseyi tanıdıkça çok rahat trade de yapıldığını gördüm.1570 topladım 1610 sattım ana mallara dokunmadım..Geçen 1580 aldım 1594 verdim demem o ki her iki şık da doğru..

8.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Aslında öyle çok gaz verdiler ama beklentim hala aynı ama hisseyi tanıdıkça çok rahat trade de yapıldığını gördüm.1570 topladım 1610 sattım ana mallara dokunmadım..Geçen 1580 aldım 1594 verdim demem o ki her iki şık da doğru..
    O gaz verenlerin yatacak yeri yok zaten. Ne bir teknik analiz, ne bir temel analiz bilmeden dedikoduyla laf üretenler. Sırf bi yerde 10.65$ yazıyo diye, bunu bile çözemeyen iş bilmezler. En güzelini yapmışsınız. Alıp satmadan başka bi işe yaramıyo zaten. Toplarlar toplarlar, bi haberle milletin eline verirler.

Sayfa 547/909 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •