Ustadim kazanciniz bol olsun
Bilmukabele tum kalbimle
Avrupa guzel, usa vadeliler guzel, usd guzel, altin kur etkisiden guzel 5 cayimi keyifli icecegim nazar degmesin [emoji4]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afyon treni tavana doğru yolculuk yapacak mı?
Trene atladık bakalım :):)
endeks 1100 de kapatsa çok güzel psikolojik destek olur.... :)
websterin sloganıyla:
kop da gel endeksim, yürü be yavlum :)
Lokumu dahi sattim
Fena cokus var
Anlamadigim hareketler basladi
TESLA %8 üzeri artıyla başladı hadi hayırlısı :)
kim tutar teslayı yürü koçum...
İlginc 😀
Bir ingilizce ogretmenimiz vardi forumda
Eid aliyordu
Kar edince satip tekrar aliyordu
Kendisine neden bunu yaptigini sordugumuzda kari cebe sokuyorum dedi
Eee sattigin kadar pay alamiyorsun yani zarar ediyorsun aslinda dedik
Haklisiniz deyip o ana kadar yaptigi tum islemlerine sovmustu😀😀😀😀
Petkim ve tupraş da gene oynamaya başladılar
yeni bir müjde mi geliyor gene
Benim yapmamın amacı fonlarımı tekrar düzenlemek. Daha önce yazdıydım. Karşılaştırma yapmıştım ya. AFT - AFA varsa YAY gereksiz oluyor diye. Hepsini satın gelen kâr ile IPJ ve IPV alıp portföyü çeşitlendireceğim. Ben amatörüm üstadım, gün geçtikçe bilgileniyoruz işte. 2 buçuk ay önce ilk fonları alırken lambır lumbur aldık. Şimdi neyin ne olduğunu öğrendikçe mantıklı düzenlemeleri yapıyoruz uygun vakitlerde.
Üstad fonet aldigin yere geri bıraktı.
güzel gündü bereket versin
gözlerim yanlış mı görüyo yoksam tuprs %7 mi yapmış yok inanmam yav
Size bir soru örneğin 600 tl lık fon aldım 1 yıl sonra yüzde 50 kar etti.900 tl oldu.bu 1 yılın sonunda 1 yıl daha yani 2. Yıl sonuna kadar fonu elde tutacağım.bu durumda 600 tl yi 1 yıl sonra bozu p 900 tl olarak yeniden fon almak mı yoksa ilk aldıgın 600 tl yi hiç bozmadan 2. Yıl da aynı şekilde bozmadan devam ettirmek mi daha karlı.1. Yıl sonunda fon bozarsan daha fazla paran oluyor ama ilk aldıgından daha az paya sahip oluyırsun
Isin o kismini kabulleneli 25 sene oluyor benim o yuzden hic ilgilenmiyorum bile disa bagimliligimiz ne zaman biter ne zaman bagimsiz ekonomimiz olur o zaman tekrar degerlendiririz turk lirasini ama boyle bir sey olmayacak buna da emin olabilirsiniz en azindan orta yas grubunun omru vefa etmeyecek. Bu sebep ile ulkenizi sevin savunun savas cikinca cepheye kosun ama yatirimlarinizin agirligini yb yapin
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi