Sayfa 550/993 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

gözlerim yanlış mı görüyo yoksam tuprs %7 mi yapmış yok inanmam yav

2. Size bir soru örneğin 600 tl lık fon aldım 1 yıl sonra yüzde 50 kar etti.900 tl oldu.bu 1 yılın sonunda 1 yıl daha yani 2. Yıl sonuna kadar fonu elde tutacağım.bu durumda 600 tl yi 1 yıl sonra bozu p 900 tl olarak yeniden fon almak mı yoksa ilk aldıgın 600 tl yi hiç bozmadan 2. Yıl da aynı şekilde bozmadan devam ettirmek mi daha karlı.1. Yıl sonunda fon bozarsan daha fazla paran oluyor ama ilk aldıgından daha az paya sahip oluyırsun

3.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    aslında benjaminin iyi olması sağdan giren paranın soldan çıkması demek de bakalım..
    Isin o kismini kabulleneli 25 sene oluyor benim o yuzden hic ilgilenmiyorum bile disa bagimliligimiz ne zaman biter ne zaman bagimsiz ekonomimiz olur o zaman tekrar degerlendiririz turk lirasini ama boyle bir sey olmayacak buna da emin olabilirsiniz en azindan orta yas grubunun omru vefa etmeyecek. Bu sebep ile ulkenizi sevin savunun savas cikinca cepheye kosun ama yatirimlarinizin agirligini yb yapin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Size bir soru örneğin 600 tl lık fon aldım 1 yıl sonra yüzde 50 kar etti.900 tl oldu.bu 1 yılın sonunda 1 yıl daha yani 2. Yıl sonuna kadar fonu elde tutacağım.bu durumda 600 tl yi 1 yıl sonra bozu p 900 tl olarak yeniden fon almak mı yoksa ilk aldıgın 600 tl yi hiç bozmadan 2. Yıl da aynı şekilde bozmadan devam ettirmek mi daha karlı.1. Yıl sonunda fon bozarsan daha fazla paran oluyor ama ilk aldıgından daha az paya sahip oluyırsun
    Fona guveniyorsaniz pay
    Girip cikacaginiz dogru zamanlamayi biliyorsaniz para

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Benim yapmamın amacı fonlarımı tekrar düzenlemek. Daha önce yazdıydım. Karşılaştırma yapmıştım ya. AFT - AFA varsa YAY gereksiz oluyor diye. Hepsini satın gelen kâr ile IPJ ve IPV alıp portföyü çeşitlendireceğim. Ben amatörüm üstadım, gün geçtikçe bilgileniyoruz işte. 2 buçuk ay önce ilk fonları alırken lambır lumbur aldık. Şimdi neyin ne olduğunu öğrendikçe mantıklı düzenlemeleri yapıyoruz uygun vakitlerde.
    Aslında altın ve borsa dışında alınabilecek fon yok. Eurobond var ama o da iş değil. Yani nasdaK, bist ve altın arasında bölüşüm yapmak ideal bence.

6.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    gözlerim yanlış mı görüyo yoksam tuprs %7 mi yapmış yok inanmam yav
    hareket tam 15:45 te başlamış öncesinde hiç hareket yok, ilginç

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Üstad fonet aldigin yere geri bıraktı.
    Gunluk al sat icin yuzde 4 i gordu
    Yazilima iyi caktilar
    Xtkjs eksi 1
    Cogu yazilim taban yapti fonet yine iyi dayandi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Aslında altın ve borsa dışında alınabilecek fon yok. Eurobond var ama o da iş değil. Yani nasdaK, bist ve altın arasında bölüşüm yapmak ideal bence.
    Zaten dağılımı şu şekilde yapacağım;
    AFA - AFT - GBC - IPJ - IPV
    GBC'nin içinde zaten altın ETF'leri ağırlıklı. Az kısmı da bioteknoloji ETF'leri.
    IPV eurobond
    Diğerlerini biliyorsunuz zaten.
    Sizce mantıksız mı bu dağılım?

Sayfa 550/993 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •