Sn ferden, bir arkadaşım zamanında Tofaş oto hisselerini 1 liranın altında satıp borsayla vedalaştığında numune 1 tek lot bıraktığını anlatırdı.
Tofaş şimdi 80 liralarda sanırım. Bedelsizi, temettüsü hariç tabi.
Ytd
Printable View
%1 bile düşen GYO şirketi yok ortada. Bunlar manipülasyon yapıyor. Hissede ky var diye millete kan kusturuyorlar.
daha 3 4 ay oldu çırpınıyordum buralarda gerçekleri görebilmeniz için. neyse artık yazmıycam zaten
benim bu hissenin speğiyle bir hesaplaşmam vardı, azdan az çoktan çok gitti eminim. amacıma ulaştığımı düşünüyorum. tabi bencilce yaptığım bir şey olmadı arada sizleride biraz uyandırmaya çalıştım.
şunu söyleyeyim bu hissede ne oluyorsa o paraya tapan patronun isteğiyle oluyor. hadi öptüm say spek :drunk:
Veren versin....ben eklemeye devam ederim. Yilsonu el mecbur gidecek.
Organize olun "Yönetimden bilgi isteyin". Cevap vermek zorundalar. Sorulara cevap vermez geçiştirirlerse spk ya şikayet edelim. Adamlar milyarlık yatırım yapıyorlar ortada bir sürü dedikodu ve belirsizlik ve bu yatırımcı kararlarına etki edip manipülasyona sebep oluyor. Bu aşamada başka yapacak bir şey yok. Bu kadar yatırımcıyı itin, kurdun önünde yem edecekler. Bu şirketin bir hissedarı isek azınlık payımızda olsada hissedarların menfaatine hareket etmek kanunen bir zorunluluktur.
Kendi keyifleri bilir. Bana her yol uyar. Büyük hisselerde de pozisyonum var.
Evet arkadaşlar yatırım ilişkilerinin cevapları burada. 4 soru cevabı telekonferansla ilgili. 3 soru Gündoğan'ın yıllık kira bedeli.
1- Temettü politikasında bir değişiklik bulunmamaktadır.
2- Teşvik kapsamında kredi paketinden yararlanılacaktır.
3- Daha kiralama sözleşmesi imzalanmamakla beraber yıllık 8-10 mn USD civarında olması beklenmektedir.
4- Yil sonunda boyle bir gun planlıyoruz
5- Piyasa değeri ve hareketlerini incelemekle beraber ileriye yönelik değlendirmelerde bulunuyoruz
Emeğiniz ve bilgiler için sağol Ferden kardeşim.
Yıllardır dolar sürekli yükselirken Algyo'ya yapılan en büyük eleştiri, gelen karların sadece kur artışından olması, reel geliri olmamasıydı. Yeni otel bittiğinde iki otelden yaklaşık 15-20 milyon dolar kira geliri olacak. Her yıl sonu da değerlemeden Artı kar yazacak. Zamanlamayı çok iyi yaptılar. Covid zamanında yeni bir otel aldılar. On yılda kendini amorti edecek. Şu an piyasa değeri 125 milyon dolar. Elindeki 50 milyon doları yeni otelin tadilatına saysak bile 5-6 yılda kendini kira geliriyle amorti edecek bir fiyattayız. Diğer arsa ve gayrimenkuller bu hesabın dışında.
Algyo portfoyün tamamının yatırılacağı bir hisse değil. Ama portfoyün bir kısmını yatırırken düştü diye de üzülmem. Aşırı saçmalama seviyelerinde ilave yaparım. Normalleşince azaltırım. Ağanın eli tutulmaz demişler sonuçta. Ağalar para veriyorsa alınır. Yeter ki vadeniz kısa, sabrınız az olmasın.
Asuzudan söz edildi sayfada. 2016 da kulakları çınlasın Acemşah millete 3 liralarda ki Asuzunun potansiyelini, savunma sanayi ve elektrikli otobüs yatırımlarını anlatmaya çalışıyordu. Bir dolara falan karşılık geliyordu. Yakın zamanda 21 doları gördü. 3 liradan 380 liraya. Sabredenler uçan dolara karşı bile beklemenin karşılığını aldı.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...41359111/detay
Maslak da arzazi m2 fiyatı 221000 tl
algyo arazi yaklaşık 19000m2 x 221000 = 4.2 milyar
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...41359111/detay
Maslak tarla fiyatı 109000 tl
algyo yaklaşık 19000 m2 x 109000 = 2.07 milyar
gerisini siz hesaplayın.
Muhtemelen maslak arazi güncel değeri algyo toplam değerinden fazla
Hade bir örnek daha vereyim.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...41866419/detay
Büyükçekmece 622,6 dönüm tarla 2021 ekspertiz değeri kdv dahil 135 milyon
rayiç güncel m2 fiyatı 1400 tl x 622,6 = 871 milyon bir yılda 6,5 kat artış
Ben tahtacıya at penisi dedim senin nasıl bir çıkarımın oldu hayvan barınağı gibi ifadelerin bu forumda tahtacının adamlarımı var nasıl tespit ettin bu tahtada ciddi manipülasyon orası kesin ben bu tahtada hatırı sayılır bir lotla işlem yapıyorum bu forumda böyle şizofrenik düşüncelerinle spek adamları var o var bu var hayvan barınağı nedir açıkla bakalım kime bak seni görmedim hayatımda tanımıyorum daha düzgün ifadelerle yaz çiz beylik lafları bırak herkes işine baksın kal sağlıcakla
Gyo ların şamar oğlanına dönmüş tahta malı kimse taşımak istemiyor üç seneye yakın mal toplanmazmı
Neden forumu kalıcı olarak bırakma kararı aldın tespitlerine bakış açın hisseye objektif yaklaşımın iyi eleştirdiğim bu yanın değil ben akıl almaktan nefret ederim vermemde yazının dozu kaçmıştı budur bana kızıp gemileri yakma her şeyi nezaket kuralları içinde yaparsak her şey mükemmel olur samimiyetime inan şahsınla ilgili hiç bir yorumum olmaz tanımıyorum hayatımda hiç görmedim seni kal sağlıcakla
ALGYO da düşüş bitti gibi görünüyor,alımlar başladı bence,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
edit......
Bugün ben haklı çıktım,tavsiye olmadan tabiki.
3 ay önceki fiyatı 6 ay önceki fiyatı 1 sene önceki fiyatı hep aynı nasıl birşey anlamadım
Tahtada oyuncu yok çantacının biri manüpüle ediyor cuma 35,78 alış girdim 5000 lot bu tahtada iyi miktar vermedi 35,82 bekledi biraz sonunda dayanamadı verdi bu ara teb den işlem yapıyorum demem şu ki biri var tahtada ucuz ucuz ucuz hep ucuz yıllardır 1,fk 30 ile 38 aradı oynuyorum bakalım elinden alacağım hatırı sayılır miktar 38 den kafasına vurdum15 bin lot
Hibrit bir şirket Turizm ,mi Gayrimekulmü şirket son yıllarda gayrimenkulde yok gibi proje üretmiyor yatırımlarını turizm sektörüne kaydırıyor Fethiye otel ikicisi Bodrum teşvik aldı neden yazıyorum bilgi amaçlı Koç grubunun Marmaris altınyunusu 15 temmuz darbe girişimi zamanı 9 tl gibi idi 2 otel biri kirada küçük ölçekli otel diğeri vehbi koçun vefat ettiği marmaris altınyunus yıllardır kapalı tadilat mahkemeler bir türlü sonuçlanmadı imar planı kimseye uymadı hatta en son olumsuz mahkeme kararına çok şaşırdım otel falezlerin üstünde (Denizden gelen meltem rüzgarlarının şehre girişini engelliyormuş doğru yanlış bilemem mahkeme kararı idi ben toplayıp 50 tl den çıktım kağıt 300 tl yi gördü şu an iki yüz küsurlarda neden örnekledim bizim bodrum otel bittiği anda iki otel bu fiyatlardayız benim yatırımım turizm geleceğine araştırıp inceleyin farklarımızı bedava bedava bu anlamda umarım biri farkeder bu hisseyi Koç farkıda var tabiiki bunlar akarko
Daha önce en büyük maddi değere sahip olan hillside oteldi, şimdi onu maslak arazi geçti, daha önce sahibinden com.sitesinden örnekledim. İstanbul da gm. otelden hızlı artıyor.
Yok abi kanser eder bu hisse, insanda akıl sağlığı falan bırakmaz bak yeminle
Sen bilirsin tahtacı
Realizasyon yaptım, 1000 lot daha Algyo ekledim.
Toplamaya devam !
Ytd
Bazen bende sinirleniyorum. Ama sonra bu fiyatlardan almak amacıma uygun hedef lot sayısına gelene kadar benim lehime.1.63 temettü seneye en az 3 TL olur. Hedef lot 10000
Sadece 2 kağıtta hayal kırıklığı var algyo ve acsel en büyük beklentilerim bu iki hissede.
Kv dusunen bulaşmasin derim. 2024'te zaten isteseniz de alamazsiniz.
37 aç burada 36,18 kapat yaprağım
37.46 37.88 güzel aralık
Alım seviyesine geldi benim için, bugün yukarı hareketli ,asla tavsiye değildir.
hala bu lanet kağıtta bekliyormusunuz ...çok uyarmıştım algyonun %51 holdingin diye çok bilmiş kağıt aşıkları vardı hergün saldırırdı :)
Geri alım yapacaklarmış
1.000.000 Lot
Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun şirket merkezindeki 29.08.2022 tarihli toplantısında,
ALGYO pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunun desteklenmesi, böylelikle net aktif değer iskontosunun azaltılması ve başta küçük paydaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın menfaatlerinin korunması amacıyla;
- Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği ile konuya ilişkin 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyuruları çerçevesinde pay geri alımı yapılmasına,
- Pay geri alımı için ayrılabilecek azami fon tutarının iç kaynaklardan karşılanmak üzere 37.000.000 TL (Otuzyedimilyon Türk Lirası) olarak belirlenmesine,
- Pay geri alımına konu olabilecek azami pay tutarının 1.000.000 (Birmilyon Türk Lirası) nominal değerli olarak belirlenmesine,
- Pay geri alım programının ve program kapsamında yapılacak alımların ilk Genel Kurul Toplantısında ortakların bilgisine sunulmasına,
- İşlemler için Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ahkemoğlu'nun yetkilendirilmesine,
oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.