Bank of ta ne mal varmış ya ver ver kuruttu alıcıyı
Printable View
Bank of ta ne mal varmış ya ver ver kuruttu alıcıyı
--Kapanis--
En iyi alicilar
Vakif 689k
Yapi 332k
Is 302k
Zirat 267k
Garanti 266k
Saticilar
Bank of 2.4 milyon lot
Yatirim finansman 167k
Qnb finans 63k
Info 51k
Phillipcapital 50k
Vakiftan gelen alislar fona gidiyor..bankoff satisinin buyuk kismi tahtadaki robot.. gecen bu kadar almisti onlari karla satti.
Robot bu tahta ileri gittikce gelir, bu bazen olumlu bazen de olumsuz.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün itibariyle yüzde 12-14 civarında portföyümde olan Polisan Holding yüzde 2 civarı kalmışdır.
Kar realizasyonu yaptım başka bir nedeni yok.
Hepinizin mutlu ve mesut olması dileğiyle.
Saygılar ve bol kazançlar.
Makinelerde sabir yoktur onlarinda yazilimlari bir yere kadar i
Ruhsat haberi düşsün de böyle gtün başın ayrı oynayacak mı bakalım o zaman da
Nerdeyse devre kesecekti simdilik kesmedi..SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bank off america sabır ve bekleme lüksüm senden ve senin robotundan üstündür..bilenler bilir..timsah gibi yapışırım..nefsime yetecek bir ısırık koparana kadarda bırakanında timsah gibi..ahahahhahahahah
Fona 900k daha gidecek.
Yarin takasa 600k gelecek.
Bugunden de 300k daha gelecek.
5 milyon lot aldilar. Bu alisla 6 olacak İnşallah
Hoşgeldin polonya polde seni bekliyodu.
Biz cok görduk olurmu olur bi karar alinsa natoda ne olucak bahanesi bu diye bakarim ben olmasini istemem tabiki zaten hedefim belli 16 üstünu goreyim dokulecem kademe kademe merak etme gerisi senin olsun alacagım hisseler hazir hadi bolsans bakalim bugun ne yapcak polumüz %500 bana yeter.
Bir günde ters be usta 3 gündür piyasa nerelere gitti sen hep aşağıya gittin alem hergün tavanda biz yerlerde bak yıl sonu geliyor zaman daralıyor havayı kaçırma
Ulan pztesi satıp kurtulacaktım ne güzel yine güvenip hata ettik
Su polhoyu kapat abi yeniden arz et..
Yeni arzlardan gozunu kapat ne alirsan deli gitti.
Kapat abi Polhoyu kottan cikar yeniden arz et o zaman gidersin belki..
30 dan arz olan da bu piyasa gaziyla 150 olurdu...SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kartal sana dediğim gibi eger füze için sattiysan karşıladık thysine pişman olma sen de 13 te sat alalim olur mu güzel kardeşlerim ama lütfen satın artık bize satınca yada oran azaltinca yazın ama şu zaman bu zaman satacağım hemde yakın yerlerdeki sayılardan bahsedilmesi kimseye faydası yok eğer satmadiysaniz tabi ki
sn.temelanalizcinin dediği gibi eksi gördükçe almaya devam :)
Ya senin gibi kağıdın ben yedi ceddini ya… ulan böyle bir ortamda piyasa değerini 1 milyar dolara getiremediysen sktr git kapa dükkanı ya
Lan tüm fabrikalarına arsalarına biri gelse el koysa, uzanlar gibi tmsf ye satılsa zaten bu fiyattan işlem görmen lazım. Pendik fiyatından da işlem görme artık lan az akıl aq ya
Ben uzun zamandır söylüyorum bu tahtanın en büyük problemi aptaloglu aptal bir tahtacisi olması bu hisse 30 olsun varya millet sıraya girer sıraya Kontrmatik te patron hisse satacak kap yolladı yaklaşık 2 yıl önce 2 TL den halka arz olan konturmatik 214 TL oldu. Vallahi k.y. hala alım için sırada bekliyor. Patronlarda satış için lotlarını hazırlamış kap yollamış ama milletin inanmış kağıda, k y böyle almaya devam ede ede 500 bile yapacaklar galiba :)
Allah tahtacının da vizyonlusunu nasip etsin
Hislerimi dinleyip ayrılmalıydım. Bu saatten sonra bu kağıt seçim öncesi gömme moduna geçti. 8 e gitse kimse neden gitti diyemez. Çünkü cevap 3 ten geldim zaten olur.
Bir daha 3 e gelsin millete bedava kazandırmaya devam etsin ovospunun evladı
Noldu bu tesis %35 artış olacakti 2 pazartesi gecti açılmadi nasilda yemliyorlar reklamlarla %400 gitti diye kar satışi yiyoz dimi sorarsan böyle geçmiş olsun hepimize .
Bu kapasite artış haberinin bir etkisi olmaz boşuna beklemeyin. Etkisi olabilecek tek şey ruhsat haberi. Yeni fabrikayı full kapasite çalıştırmayacaklar talep o kdr yok. Yıllık toplam holding karına etkisi %10 olacak bişey için fazla yaygara koparılıyor. Şu ortamda kağıt %10 gitse nolur düşse nolur komik şeyler
Pendik pendik pendik..ihtiyaç o zaten..
Fonlar ziraat alislari derken haber lazim haber..
Yeni arz olsaydik biseye gerek yoktu da eskiler boyle.
Bu hafta hergün bir öncekinden kötü kapadı, yarından ümidi olan varmı?
En azından 14.5-15 e hızlı çıkış olur öngörüm vardı ama, polho yu aldığımdan beri istikrar olmadığı için (günlük ya da gün içi) ne desem zor...geriye baktığımızda güzel kazanç sağladı sağolsun ama, dengesizlik var biraz...ytd
Geçmiş olsun herkese sağlam geçirdiler. Kendi aklımı/hissimi kullanmam gerektiğini bir kez daha anladım ve kendime ispatladım. Bistte oluşan güzel hava beni hep tedirgin etmiştir. Tam da geçen hafta sonu bu tedirginliği max seviyede yaşamış ve sizinle de paylaşmıştım. Burda yazıp başınızı ağrıtıyorum ama canım sıkıldı yazmak istedim