Sayfa 549/615 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599 ... SonSon
Arama sonucu : 4918 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. sn.temelanalizcinin dediği gibi eksi gördükçe almaya devam

2. Ya senin gibi kağıdın ben yedi ceddini ya… ulan böyle bir ortamda piyasa değerini 1 milyar dolara getiremediysen sktr git kapa dükkanı ya

3. Lan tüm fabrikalarına arsalarına biri gelse el koysa, uzanlar gibi tmsf ye satılsa zaten bu fiyattan işlem görmen lazım. Pendik fiyatından da işlem görme artık lan az akıl aq ya

4.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Ya senin gibi kağıdın ben yedi ceddini ya… ulan böyle bir ortamda piyasa değerini 1 milyar dolara getiremediysen sktr git kapa dükkanı ya
    Canı gönülden katılıyorum Sana

5. Ben uzun zamandır söylüyorum bu tahtanın en büyük problemi aptaloglu aptal bir tahtacisi olması bu hisse 30 olsun varya millet sıraya girer sıraya Kontrmatik te patron hisse satacak kap yolladı yaklaşık 2 yıl önce 2 TL den halka arz olan konturmatik 214 TL oldu. Vallahi k.y. hala alım için sırada bekliyor. Patronlarda satış için lotlarını hazırlamış kap yollamış ama milletin inanmış kağıda, k y böyle almaya devam ede ede 500 bile yapacaklar galiba
    Allah tahtacının da vizyonlusunu nasip etsin

6. Hislerimi dinleyip ayrılmalıydım. Bu saatten sonra bu kağıt seçim öncesi gömme moduna geçti. 8 e gitse kimse neden gitti diyemez. Çünkü cevap 3 ten geldim zaten olur.

7. Bir daha 3 e gelsin millete bedava kazandırmaya devam etsin ovospunun evladı

8. Noldu bu tesis %35 artış olacakti 2 pazartesi gecti açılmadi nasilda yemliyorlar reklamlarla %400 gitti diye kar satışi yiyoz dimi sorarsan böyle geçmiş olsun hepimize .

Sayfa 549/615 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •