Dayuların her şeyi bildiği yerde elitiizm melştiizm kaybetmeye mahkum...
Fakir insan iyidir.
Hele bide bağımlı yapmışsan vur kafasına al ekmeği
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dayuların her şeyi bildiği yerde elitiizm melştiizm kaybetmeye mahkum...
Fakir insan iyidir.
Hele bide bağımlı yapmışsan vur kafasına al ekmeği
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcmb'nin net uluslararası rezervleri 3 aralık'ta 22.46 milyar dolar (önceki hafta: 24.67 milyar dolar)
yurt içi yerleşiklerin döviz durumu ne olmuş matriks kapalıydı bulamadım...
yemedi...bir ara 19 puan indi ama toparladı 8 puana kapandım...maksat PALAYA MEYDAN okumak..:)
neyse heyecan ve trade oluyor..zaten full hisse devam ediyorum..
Dolari tutamiyorsun rezervin yok bunu gorunce kendine cin modeli uydurdun millet paniklemesin diye . Cirpinip duruyorsun hicbirsey bilmiyorsan otur anayasa yap muhalefetle piyasa rahatlasin . Herkes ulkenin iyi olmasini istiyor nedir bunda ki bu hırs . Biri durtup demiyormu. Icimizden geciyor artik erdogan bonosu diye 3 ay a %50 verir dolanir bu kafayla
Rsi 90,7 e 3. kez dokunmaya geliyor..
GARANTİ işi bilinen bir geri alım şekli değil... ondan soruyorum; SPK nın buna hayır deme ihtimali var mı?
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/1etznem.PNG
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
46d
Çubuk grafik Yabancıların Türk bankaları ile yaptığı TL swap miktarı geçen hafta 2 milyar $ azalarak 2,9 milyar $'a indi.
Son 13 haftada yaşanan çıkış 10,6 milyar dolar oldu
Twitterda Barclays raporu paylaşılmış.
Bu ay TCMB faizinde 200 gelecek ay 100 indirim ile %12 ye iniş öngörmüşler.
Enflasyon da haziran'a kadar yükseliyor.
https://i.hizliresim.com/fdlsdmb.jpg
tavları kaptırdım :(
yerine (vadelisi olan) hisse bulmam lazım şimdi... işin yoksa ara bul...
banka, holding istemiyorum... zaten biraz dohol var..
perakendecileri sopalarlar bu sene daha...
endeks gerisinde kalan ihracatçı var mı...
Resmen yoyo gibi borsa..
Yüzde 5 bile verse dönüp toplayacak gibi bir havası var..
Breh breh breh..
99 rallisinden beri böyle bişi görmedim walla..
Bu filmin içinde olmam
Sadece izlerim
Karışacak çarşı pazar
ne filim ama..
96 dan PGSU vermiştim..2-3 gün önce
Son dönemde hisse senetlerinde yabancı girişi gözüken haftalarda bile girenin aslında "gerçek" yabancı olmadığını ,"bıyıklı" yabancı veya körfez sermayesi olduğunu gösteriyor.Çünkü "gerçek" yabancı yatırımcılar kur riskini "hedge" etmek için kısa vadeli portföy yatırımlarında "swap" enstrümanını kullanıyor.Swap miktarının 2.9 milyar dolara kadar inmesi borsanın tamamen yerlilere belki bir ölçüde de körfez sermayesine kaldığını gösteriyor.Mart ayında yabancıların 24 milyar dolar swap pozisyonu vardı,bu çıkışlar döviz fiyatlarındaki yükselmenin en temel nedenlerinden biri.
akçay; bu demirler gidiyor bu kadar.. kozalı da alırlar mı sence...
elimde TL kaldı; yakıyor...
Herhalde bugünü de yüzde 3 lük bir fışkırtma ile kaparız..
Gün içi yaptığı düzeltmeyi günün en tepesine koyma gibi bir alışkanlığı var..
Tabi yarında direkt 0.80 + açıp 2 saat içinde 1.5+ da şimdiden garanti gibi herhalde..
Yalnız hakkaten düşen de kağıt var..
QNB nin 2 kağıdı da taban da mesela..
en ucuz tuvalet kagıdının 3 tl oldugu bir ülkede hisse senetleri bedava gibi...
eksi turkcell buldum aldım... şu ortamda altın gibi eksi xu030 hissesi bulmak...
SPK'nın her başvuruya hayır deme olasılığı elbette mevcut. Ama geçmişte yapılan başvuruların neredeyse tamamı onaylanmış. Bu geri alım bir form doldurularak virman şeklinde olduğu için, anlık kademelerde bir değişkenlik olmayacak olup, her gün sonunda Garanti gerçekleşen işlemleri yayınlayacaktır. Bildiğiniz standart virman işlemi fiyat da 12.20 . SPK onaylasa bile başvuran kuruluş geri alıma fiilen başlamadan 1 gün önceye kadar vazgeçme hakkına sahip. Fiili alım başladıktan en az 10 en fazla 20 iş günü sürer. BBVA fiyatı bu süreç içerisinde güncellerse süre 2 hafta daha uzar. Daha detaylı anlatımı tebliğde mevcut. Örnekleri de KAP'da detaylı sorgu kısmından ilgili alanları doldurarak inceleyebilirsiniz.
SPK nın GARAN a hayır deme ihtimali bence sıfır..
RTE bile ağzına doladı..
Ülkemize güven falan gibisinden..
Lönkleri 2253 den kapattım, nasılda fişekledi zalım pala
Ben de red geleceğini düşünmüyorum ama 12.20 den kimse vermeyecektir. Başvurulara dönüş öncekilerde uzun sürmüş ve makas açılan firmalar güncelleme yapmış. Ben BBVA dan da bunu beklerim. Çünkü 12.60 dan birbirini ezdi insanlar almak için. Bugün çıkıp 12.20 den kimse vermeyecektir ki para anında hesaba geçmiyor. Cazip bir şeyler olmalı diye düşünüyorum.
Siftahımızı yapalım bari
2262 den bi dene şort
Mert abim akşam gelince real time kim ne yapmış okusun :)