Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GARANTİ işi bilinen bir geri alım şekli değil... ondan soruyorum; SPK nın buna hayır deme ihtimali var mı?
    SPK'nın her başvuruya hayır deme olasılığı elbette mevcut. Ama geçmişte yapılan başvuruların neredeyse tamamı onaylanmış. Bu geri alım bir form doldurularak virman şeklinde olduğu için, anlık kademelerde bir değişkenlik olmayacak olup, her gün sonunda Garanti gerçekleşen işlemleri yayınlayacaktır. Bildiğiniz standart virman işlemi fiyat da 12.20 . SPK onaylasa bile başvuran kuruluş geri alıma fiilen başlamadan 1 gün önceye kadar vazgeçme hakkına sahip. Fiili alım başladıktan en az 10 en fazla 20 iş günü sürer. BBVA fiyatı bu süreç içerisinde güncellerse süre 2 hafta daha uzar. Daha detaylı anlatımı tebliğde mevcut. Örnekleri de KAP'da detaylı sorgu kısmından ilgili alanları doldurarak inceleyebilirsiniz.

2. SPK nın GARAN a hayır deme ihtimali bence sıfır..
    RTE bile ağzına doladı..
    Ülkemize güven falan gibisinden..

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    eksi turkcell buldum aldım... şu ortamda altın gibi eksi xu030 hissesi bulmak...
    o benimde dikkatimi çekiyorda gitmiyor...

gitmiyorsa vardır bir sebebi...

4. Lönkleri 2253 den kapattım, nasılda fişekledi zalım pala
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herhalde bugünü de yüzde 3 lük bir fışkırtma ile kaparız..
    Gün içi yaptığı düzeltmeyi günün en tepesine koyma gibi bir alışkanlığı var..
    Tabi yarında direkt 0.80 + açıp 2 saat içinde 1.5+ da şimdiden garanti gibi herhalde..

Yalnız hakkaten düşen de kağıt var..
    QNB nin 2 kağıdı da taban da mesela..
    Yüzde 3+ kapanış cepte ...

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    SPK nın GARAN a hayır deme ihtimali bence sıfır..
    RTE bile ağzına doladı..
    Ülkemize güven falan gibisinden..
    Ben de red geleceğini düşünmüyorum ama 12.20 den kimse vermeyecektir. Başvurulara dönüş öncekilerde uzun sürmüş ve makas açılan firmalar güncelleme yapmış. Ben BBVA dan da bunu beklerim. Çünkü 12.60 dan birbirini ezdi insanlar almak için. Bugün çıkıp 12.20 den kimse vermeyecektir ki para anında hesaba geçmiyor. Cazip bir şeyler olmalı diye düşünüyorum.

7. Siftahımızı yapalım bari

2262 den bi dene şort

Mert abim akşam gelince real time kim ne yapmış okusun
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    o benimde dikkatimi çekiyorda gitmiyor...

gitmiyorsa vardır bir sebebi...
    TL'den kötü olacak hali yok ya.. en kötü binaları minaları baz istasyonları vardır.. istasyonların demirini satsa yine para eder...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 550/1001 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •