Bu arada borsadaki küçük yatırımcı akıllanmayacak... Bu kaçıncı arkadaş...Her seferinde gel-gel hareketine kanıp, yabancı malı kucaklarına veriyor ve endeksi 90 bine geri çekiyor....
Printable View
Bu arada borsadaki küçük yatırımcı akıllanmayacak... Bu kaçıncı arkadaş...Her seferinde gel-gel hareketine kanıp, yabancı malı kucaklarına veriyor ve endeksi 90 bine geri çekiyor....
Sn. Ökmen atılacak adımların piyasaların beklentileri ile uyumlu olması durumunda doların dip değeri olarak 4.60'ı işaret ediyor. Yani çok ihtiyatlı biri iseniz dolar portföyü oluşturmak istediğiniz durumda stratejinizi dibin 4.60 tl olacağı varsayımına göre oluşturabilirsiniz. Yok biraz risk severim biraz da bu hükümetin bir tarafları oynar diyorsanız dolar dip rakamını 5 tl'ye çıkararak kasko yapmaya başlayabilirsiniz.
En son kendim usd portföy oluşturmaya başlarken de dibin 5 tl olabileceği hesabına göre yapmıştım. Yani dolar 5 tl'ye yaklaşırken alımlarımı artıracaktım ama ne yazık ki 5.31 tl'den döndü. Şu anda kısa vadede dolar en fazla nereye çıkarın hesabını yapmaya çalışıyorum, dip az çok belli oldu çünkü.
Bu hükümet başta olduğu sürece artık 5 tl'nin altı hayaldir, olsa da kısa sürede tekrar 5'in üstüne atar kendini. Damadın son günlerdeki "operasyon" söylemleri de sanırım dolardaki yeni zirvelere yandaşı psikolojik olarak hazırlama çabasından başka bir şey değil..
hep kazanan bankalar. enflasyon 25,25 koy üstüne %5 vergiyi yuzde 26,5.
0.25 eksik veriyolar hep 32 güne
Tekrar merhaba arkidişler,
Az önce alınan taptaze, sıcacık TL vadeli mevduat oranından bahsetmek istiyorum sizlere:
Banka: İş
Vade: 32 gün
Hesap durumu: temdit
Oran: % 23,80
Herkese selamlar
Ayın 16 sınsa dönecek 250 K var yetişebilirse %25 den 6 ay bağlamayı düşünüyorum diğerini bağlayabildim