Takip ettigim diger senetlere gore bunun yukselisi cok sonuk kaldi. Dipten bunu satip onlari almak varmis
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Takip ettigim diger senetlere gore bunun yukselisi cok sonuk kaldi. Dipten bunu satip onlari almak varmis
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.kordsa şu an için üretimi durduran üretim tesisimiz bulunmamakla birlikte, hem sağlık birimlerinin kararları doğrultusunda hem de talep yönlü azalışlar göz önünde bulundurularak üretimde yavaşlama ya da üretimi durdurma yoluna gidilebilecektir
temettüler ne zaman gececek hesaplara
Temmettu verdi. Fiyat olarak 8.73 diyor. Üretim durduracagim diyor ama iyi tepki verdi diye düşünüyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettuler hesaba gecmemis, bugun satis yaparsam da gececek degil mi? Neden hesaba gecilmedigi ile ilgili fikri olan var mi ayrica? tesekkurler
Selam kafkaf
Keyfin yerindedir umarim, yanit icin tesekkurler.. Kafami karistiran bugun satsamda temettu hesabima gececek degil mi
sanirim aptalca birsoru oldu
Tesekkurler
sevgiler
Takaslarda ak yatırım 355 bin ile önde gidiyor ve takas in yüzde 83 ile büyük çoğunluğu ak yatirim da muhtemelen patron alışı
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas mi pasta miRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef, Kordsa düşen talep neticesi, Tüekiyede ve Brezilya da üretime ara veriyor. Kap açıklaması yapılmış. Benim endişem yüksek petrol fiatları ile yüksek stok kalması eski fiatlardan...
havacılık sektörü bile tepki verdi, kords diplerde sürünüyor. demek ki bu kriz sektöre ürün sağlayan kords u daha fazla etkileyecek..yersen...
son 30 gün kords -%35, thy -%30, tav -%13, pegasus -%47
aylık takasta yabancı 2.5 milyon lot satış yapmış, karşılayan taraf dağınık..
patronun kağıdına sahip çıkması lazım.
Sabancı nın da bistin de yüz akı hissesidir bence toparlaması gerek, havacılık sektörü bile tepki vermişken çok garip tepki vermemiş olması, geri alım yapacak en son gruptur gerekte yok zaten hisse piyasada fiyatlanmalı.
allah belanı versin
sasa kaç tavan çekti.
satarsa sa kordsa
zaman bizde oluruz sasa
:)
hayaller hayaller :)
piyasa normale dönmeden böyle gider. sasa manipüle bir hisse diye düşünüyorum.
Temettüler henüz geçmedi gözüküyor. Yatan var mı ?
TEB yatırımla çalışıyorum benimki yattı
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimde oyak ve yattı.
hey gidi kords karların çoğunu sildin ama zarar yazdıramadın ya .
Acı yok. Acı yok. deriyi kes. deriyi kes.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasaya kurban ol sen
isteyen sasaya olabilir biz şu an kordsaya kurbanız.
:))
[emoji106]
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen temettu verdi.
Hos oldu. O gun guzeldi.
Istesek oyle her gun verir mi?
İsteyenin bir yüzü vermeyen zenci :)
kordsa bezinden maske yapılmıyor mu.
Bu hisse ucuz kalmış göründü.. hareketler zayıf biraz sebebi ne olabilir. Hisseyi tanıyanlardan bir yorum alabilir miyim.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin sunum var https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4715cc4f20.jpg
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya'nın en basit ve kısa teknik analizini yapayım. Aşağıda 10, yukarıda 10.78. Yukarıyı kırarsa ve endeks de gitmeye niyetlenirse 11.50'ye doğru gidebilir. Aşağıyı kırarsa ki şu pozisyonda ancak endekse satış gelirse orayı kırar, o zaman xu100 götür beni gittiğin yere.
Elf gözlerim saatlik grafikte çok pozitif bir tablo görüyor. Bulutların üzerindeyiz.
Hisse çıkmasın diye kademelere devamlı set çekiyorlar.
Merhabalar,
Uzun zamandır KORDS yatırımcısıydım. Nakit ihtiyacımdan dolayı 14'ten ayrılmıştım bir iki ay önce. Şimdi geri dönmeye karar verdim.
https://i.hizliresim.com/qfO1R6.jpg
USD grafiğe bakınca iyi fırsat gözüküyo uzun vadede. Bu arada tekrar 1.20-1.30'lara gelir mi gelir. Ama yukarıda %100'e yakın marj varken aşağıdaki %20'yi bekleyemem.İlk parça alımlarımı yaptım diğerlerini %10'ar aşağıdan veya yukarıdan alacağım.
Şu tabloyu da iliştireyim. Satış,FK ve kar marjına göre 2023 fiyat tahminlerini gösteriyor. Tablo'nun orjinali Twitter'daki @MustafaDenz Bey'e ait ben sadece 2019 finansal sonuçları ekledim. Şirketin ortalama satış büyümesi %24, net kar marjı da %5.8 (son 6 yıl ortalama) Şirket ortalama 9FK ile fiyatlanıyor son 6 senedir (minimum 6.3 FK 2018 krizinde)
https://i.hizliresim.com/gpiTkV.jpg
Burada akılma benim ilk 2018 gibi bi kriz(global olmayan) olursa faiz artıp FK düşerse nolacak diye soru geldi. O zaman da şirketin satışları YP bazlı olduğu için satış büyümesi artıyor. (Ör: 2018 satış büyümesi %58) O şekilde bi nebze telafi edebiliyor hedef fiyatı.
Yeni katılan arkadaşlar hosgeldiniz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.