Ve 1.44 uzerinde kalıp çıkış başlamış
Yani zarar ettim diyip ağlayan adam aslında yalan söylüyor
Kar etmiş
Dekontu buraya paylaşsın yiğitse banka dekontunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ve 1.44 uzerinde kalıp çıkış başlamış
Yani zarar ettim diyip ağlayan adam aslında yalan söylüyor
Kar etmiş
Dekontu buraya paylaşsın yiğitse banka dekontunu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29c5a61b05.jpg
İsfin
1.44 uzerinde kaldıktan sonra ralli gelmiş zirve yapmış
Mutevazilik insanlara kufur etmekle olmuyor
Olum diye
Ulan diye hitap etmekle olmuyor
Allah’a havale ediyorum seni evren ve gdeniz
güncelle canım sen güncelle aşağı olmadı yukarı yukarı olmadı aşağı gncelle :) Teknikçi değilsin diyorum kızıyosun teknikçi dediğin net olur. Hala adımı geçirip konuşma cesaretin var ya. Helal olsun ama konuştukça batıyorsun. Bana dünden beri gelen en az 10 özel mesaj 20 kadar da itibar puanı da gösteriyor ki millet senden bıkmış . Zirvede bırak boşver kahkah :) Zirve de işfinin 0,5 teki i ha tepesi zannetme senin yerin orası :)
Benim işim bu ekmek kapım teknik analiz
Fırsat buldukça burada Allah icin insanlara birşeyler katmak icin paylaşım yaptim
Tek istediğim bir dua idi
Fazla zaman ayıramadığım icin gelip burada paylaşım yaptım
Teşekkür yerine hakaret işittim bu kaç oldu
Bu mübarek cuma günü hürmetine rabbimden niyaz ediyorum
Benim şahsıma yapılan hakaret edenleri hakları ne ise onlara versin
Ben hakkım geçtiyse onlarada helal etmiyorum
Gunahimi aldılar hakkımı helal etmiyorum
Mahkemeyi Kubrada şikayetçiyim
Fight beni garustuma bu islere :kahkah: Gabak gibim yorumum cikmis . Emme tutmus :kahkah:
Şu manasız tartışmayı kesseniz, özellikle SANTRAL AVATARLI dostum gereksiz bir atışma...
Böyle sıkışınca hemen dinden vuranlara ayrı bir gıcık oluyorum. Kardeş bileğin varsa gel tartışıyoruz. İnsan tartışmadan da bir şeyler çıkarabilmeli kendi adına. Burada sana hakaret eden de yok ayrıca. NE dedik hakaret olarak dövdük mü sövdük mü? Gerçekleri söyledik. Allah asıl milleti biliyorum sanıp bilmeyip yanlışlıkla da olsa yanıltan sahte hocalardan korusun. Sana kasıtlı milleti kandırdın demedik dünden beri yetersizliğinden dem curuyoruz. Yani ben de kendime yeterliyim demiyorum Asıl seni eleştirdiğimiz nokta boş yere ego basman milleti aşağılamandı. Asıl o kişiler mahkemei kübrada sana davacı olur. Hodri meydan. En büyük günah kibirdir. Ve sen de fazlasıyla kibirlisin. Sadece çetin kayaya çarpınca böyle yazılar yazdın. Neyse uzatmaya gerek yok. Kibrini düzelt adam ol kafi.
Beni bu forumda yazdırmaya yıldırmaya şartlanmışsiniz
Grup halde planlı şekilde saldırıyor hareket ediyorsunuz
BiraZdan diğer grup elemanlarıda sAldirir
Saldırın burdayım
Kaçan namert olsun
Günün kağıdı yonga [emoji23]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keyfimin kahyasımısın arkadaş. Grafik paylaşmış. Sanane ister paylaşırım ister paylaşmam. Spk kuralları çıkalı da paylaşım yapmıyorum. Yapmak zorunda da değilim. Senin gibi 2 grafik çizerek oooo ne ii teknikçisin demelerine ihtiyacımmı var sanıyorsun. Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi aciz biri sanır kahkah :)
İyi niyetli olduğunuz ikinizinde belli güzel arkadaşlar yapmayın kırmayın birbirinizi hatası olan varsa da özür dileyiversin ne olacak iyi niyetlisiniz o doğru ama birbirinize gösterin bu iyi niyetinizide tatlılıkla kapatın tatlı olun forum da tatlılaşsın. iyi niyet ne güzel ama bunu karşındakine gösterirsen. Biz Allah'tan af dileriz ama biz O'nun kullarını da affedelim önce. Hepinize hayırlı cumalar.
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik cizmeyi biz bilmeyiz ustad😂😂😂 ama kafafan bi hisse atayim, olmadi grafik guncellerim... 😂😂😂
Arkadas kabak gibi 1 lira hedef vermissin. 50 krdan geldi dikkat edin isfin diyenlere yazmissin sonra da bida baktim guncelledim. Bastan bakcan usta,orasi onundeki 3 ayin dibi olan kagida %30 asagida grafik cizip sonra guncelledim demekle de vebal alinabilir... Ben senin grafige gulup gecmistim merak etme,ben o kagidi 40 bin lot pasif kademeden aldiysam ne olacagini da net olarak biliyordum😂😂😂 senin egitim calismasini baya bisey biliyo diyip okuyan satan belki burda olmamistir ama cizdigin hisselerde verdigin hedefleri emin olmadan yazma. Burda hic bir sey bilmeyen adamlar var,alir adam sokarlar -%5 sende emin olmadan cizersin -%20 daha nascaklar diye ama 3 ay sonra hisse olur %100. Sonra kivirmasi kolay nasilsa,surayi gecerse iyiydi bole olursa gider demistim guncellemistim😂😂
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gdeniz hakikatten senin gibi birini gormedim ama gördüğüme tanıdığıma sevindim
Siz bu hayatın testlerisiniz
Tabiki Allah’ın adini anicam
Sizin gibi görünen görünmeyen belalardan korunmak için
Yazı ile grafik ile paylaşım yapıyorum
Özür dileyeceğine hala saldırıyorsun
Birtane grafiğin Yok
Ne dediğiniz belli degil
Karsn nasıl arkadaşlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...586d733841.jpg
Bu karel
Al sat yapanlar dikkatli baksın
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c71c662640.jpg
Bu Yünsa
Al sat yapılan hani sürekli
Kafese giren terler
Ya gokan adam benim dipten aldigim hisseye 1 lira hedef vermis sonra guncellemis😂😂😂 sen diyon bizi tanimiyo,zaten tanisa evet 1 lira hedef gormek ve gostermek hataydi der. Ben pasif kademeden 40 bin lot sirtlamisim kagidi burda 1 lira hedef veriliyo😂😂 ne gulmustum o zamanlar ya
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ed2e5a000.jpg
Gerel
Bu hissede al sat yapicak kaç kişide o tecrübe var
Bu forumda cok az
Sensei ler hariç tabi
Mahkemeye gerek yok ne zaman ego basacağın gelse beni hatırlarsın. Kibri bırak mahkeme falan hikaye :) Kal sağlıcakla. Valla bende dünden beri çok eğlendim. Senin günün mahvolduğuna göre demekki dediklerimiz doğru. Çünkü dediklerinde haklı olan ve kendini bilen insanın Başkasının lafıyla günü mahvolmaz :) topik sakinleri kalın sağlıcakla. Başınızı ağrıttıysak affola. (Fight clup hariç ) :)
Sizi burAya gönderen dostunuzuda biliyorum
Güzel ekip çalışması yaptınız
Yazdığınız çizdiğiniz hisselere dikkat edin
Grubunuz iş yapmadi yazık
Tahtasında 300 lot hisselerde işlem yaparsınız siz
Onda bile 50 lot alırsınız
Sonra gelir burada ahkam keser had bildirirsiniz
Kafanıza göre
Allah sizi zaten bildiği gibi yapmış
Olmuşsunuz siz
Iste orda cok gulmustum😂😂 bi sayfa once 1 lira hedef verip arka sayfada grafiksi 1.44 ustu kalirsa iyi yazdim diyop super teknik😂😂 ben seni sikayet edemem cunku o kagitta senin 1 lira hedefli grafikten 1 gun oncesi 1.38 maliyetim var 40 bin lot ve epey karim var cunku o zamandan biliyordum ve guluyordum. O zaman ben her hisseye bir asagi hedefli grafik cizeyim usttende bi yeri gecerse iyi olur diyeyim asagi gelirse ustad yukari giderse demistim ben gene ustad😂😂😂
Hocam neden
1 ben it degilim baskasinin lafiyla buraya gelecek. Ikincisi bu yaptigin iftira mahkemei kubrada bunu da sunarim onune. Yanlis olan adami mi elestirmek gunah birine iftira atmak mi. Anladigin dilden. Eger adamsan dedigini ispatlarsin.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evren çevir yanmasın
Dün gece kız çocukları gibi agliyiordun
Mahkemede görüşürüz diye
Şimdi Zafer çığlıkları
Hastasısınız siz
Teşekkürler hocam
Sen ciz ciz bakayim bi de yukardan hedef ciz😂😂 olmadi arka sayfaya asagidan bi sayi yaz asagi giderse de yukari giderse de ustad😂 ya ne cizersen ciz de bole komik grafik calismalari oldumu dayanamiyorum. Ama unutma bak birileri ciddi zarar edebilir oyle grafiklerinden. Emin degilsen cizip hedef verme
Ya arkadaşlar lütfen yapmayalım böyle
Grafiklerde açıklama var
Ytd değildir diye
Eğitim çalışmasıdır diye
Kaale almayın zarar edersiniz diye
Birtane grafiğiniz Yok esir aldınız topigi
Varsa yoksa hakaret
CiZgiler ciZiyor yazıyoruz bu böyle bu böyle diye
Cahil adam okumadan fikir alırsa zarar eder
Sonra gider mahkemede arar hakkını
Ya bosver kardesim bunun 1 lira demesiyle hisse 1 lira olmadigi gibi bisey demesiyle de insana bisey olmaz😂😂😂
fight clupun anlamını bilmiyorum...galiba turkıyeye yerleşmiş bir levanten olmalısınız...bu türkler böyle gücenme çizmeye devam et...yalnız inanın cok mutlu oldum..dindar birisiniz galiba..müslüman olmuş yabancılarla gurur duyuyorum..grafıklerinizde ve cümlelerinizde bir aristokrat havası veya emmanuel kant tarzı bir yaklaşım var..halk sizi anlayamıyor mösyö fight clup..tartıştığınız arkadaşlara bir öğle yemeği ısmarlayın bu iş çözülsün..bir levantene yapılan bu gibi küçük eleştirileri inşaALLAH BÜYÜTÜP ülkenizde Türklerin barbarlığı olarak anlatmazsınız...bugun 14.35 de topkapı merkezefendi kıraathanesinde konuyu masaya yatıralım :))
Tamam sen yanlis grafik at bidaha ben duzeltip aticam o zaman benim dedigim yere gelince gorusuruz😂😂
Güaydın,
Herkes kendi kararını kendisi versin ama ASUZU'yu bi inceleyin derim. Zamanı geldi gibi.
Sayın Fight Club;
Bence burda gördüğünüz, görüpte söyleyemediğiniz, eleştirdiğiniz konulaırn yüzde 95 inde haklısınız ve bence kesinlikle iyi niyetli ne olup bittiğini gören ve insanları bu yönde uyarmak isteyen birisiniz.
Lakin aziz dostum gel görki bence öyle ekmek çıkarılacak bir teknik analiziniz söz konusu değil yahut buraya attığınız grafikler o tür grafiklerden değil. Çünkü çizimlerinizi epeydir incelerim açıkcası pekte bir teknik pırıltı yok bence.
Ancak tekrar ediyorum gördüğünüz farkettiğiniz ve farkettirmek istediğiniz , söyleyemediklerinizde dahil bence tamamına yakınında haklısınız.
Sacro eskiden çok güzel futurist projeksiyon grafikleri atardı ve çok farklı bir teknik bakışla benzerlik ve oluşumlar üzerine gayet başarılı yorumları olurdu. Ama görünen o ki o artık borsada kazanmanın sırrını çözmüş hakiki borsacı olmuş :)