Ve 1.44 uzerinde kalýp çýkýþ baþlamýþ
Yani zarar ettim diyip aðlayan adam aslýnda yalan söylüyor
Kar etmiþ
Dekontu buraya paylaþsýn yiðitse banka dekontunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ve 1.44 uzerinde kalýp çýkýþ baþlamýþ
Yani zarar ettim diyip aðlayan adam aslýnda yalan söylüyor
Kar etmiþ
Dekontu buraya paylaþsýn yiðitse banka dekontunu
Ýsfin
1.44 uzerinde kaldýktan sonra ralli gelmiþ zirve yapmýþ
Mutevazilik insanlara kufur etmekle olmuyor
Olum diye
Ulan diye hitap etmekle olmuyor
Allah’a havale ediyorum seni evren ve gdeniz
güncelle caným sen güncelle aþaðý olmadý yukarý yukarý olmadý aþaðý gncelleTeknikçi deðilsin diyorum kýzýyosun teknikçi dediðin net olur. Hala adýmý geçirip konuþma cesaretin var ya. Helal olsun ama konuþtukça batýyorsun. Bana dünden beri gelen en az 10 özel mesaj 20 kadar da itibar puaný da gösteriyor ki millet senden býkmýþ . Zirvede býrak boþver kahkah
Zirve de iþfinin 0,5 teki i ha tepesi zannetme senin yerin orasý
![]()
Benim iþim bu ekmek kapým teknik analiz
Fýrsat buldukça burada Allah icin insanlara birþeyler katmak icin paylaþým yaptim
Tek istediðim bir dua idi
Fazla zaman ayýramadýðým icin gelip burada paylaþým yaptým
Teþekkür yerine hakaret iþittim bu kaç oldu
Bu mübarek cuma günü hürmetine rabbimden niyaz ediyorum
Benim þahsýma yapýlan hakaret edenleri haklarý ne ise onlara versin
Ben hakkým geçtiyse onlarada helal etmiyorum
Gunahimi aldýlar hakkýmý helal etmiyorum
Mahkemeyi Kubrada þikayetçiyim
Fight beni garustuma bu islereGabak gibim yorumum cikmis . Emme tutmus
![]()
2023 sonu Bist 8000?
Þu manasýz tartýþmayý kesseniz, özellikle SANTRAL AVATARLI dostum gereksiz bir atýþma...
Böyle sýkýþýnca hemen dinden vuranlara ayrý bir gýcýk oluyorum. Kardeþ bileðin varsa gel tartýþýyoruz. Ýnsan tartýþmadan da bir þeyler çýkarabilmeli kendi adýna. Burada sana hakaret eden de yok ayrýca. NE dedik hakaret olarak dövdük mü sövdük mü? Gerçekleri söyledik. Allah asýl milleti biliyorum sanýp bilmeyip yanlýþlýkla da olsa yanýltan sahte hocalardan korusun. Sana kasýtlý milleti kandýrdýn demedik dünden beri yetersizliðinden dem curuyoruz. Yani ben de kendime yeterliyim demiyorum Asýl seni eleþtirdiðimiz nokta boþ yere ego basman milleti aþaðýlamandý. Asýl o kiþiler mahkemei kübrada sana davacý olur. Hodri meydan. En büyük günah kibirdir. Ve sen de fazlasýyla kibirlisin. Sadece çetin kayaya çarpýnca böyle yazýlar yazdýn. Neyse uzatmaya gerek yok. Kibrini düzelt adam ol kafi.
Yer Ýmleri