1/1/2019 dan itibaren naylon poşet başına minimum 25 kuruş ödenecek.Tahsil edilen 25 kuruşun 15 kuruşu devlete ödenecekmiş.İktidarın bir anda çevreci olmasının kerameti buymuş.Nasıl olsa millet kolay kolay vazgeçemeyecek ve zorunlu olarak öpülecek.
Printable View
1/1/2019 dan itibaren naylon poşet başına minimum 25 kuruş ödenecek.Tahsil edilen 25 kuruşun 15 kuruşu devlete ödenecekmiş.İktidarın bir anda çevreci olmasının kerameti buymuş.Nasıl olsa millet kolay kolay vazgeçemeyecek ve zorunlu olarak öpülecek.
Beklentim 1 puan azalış. 3e tepki çok olur.. yarım elma gönül alma...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@RHisarciklioglu
Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Toplantımızı Roma'da gerçekleştirdik.
https://pbs.twimg.com/media/Dt0pmUPXcAAu-TN.jpg
https://twitter.com/RHisarciklioglu/...58037488664577
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Hedeflerimizi teker teker deliver edeceğiz
https://twitter.com/bbcturkce/status...88175158996992
Bu sabah olana ve oluş biçimine şaşırdık mı ? Ben şaşırmadım...
https://investor.vanguard.com/etf/pr...erformance/vti
Burada baska etfler hakkinda da bilgi var..
Vanguard bu konuda en iyilerinden.
Tr'den alabilmek icin Isbank, Akbank, Finansbank gibi bir yerli araci kurumda yurtdisi alim satim hesabi actirmaniz lazim.
Ben Finans'da acacagim sanirim, once dolarlari ucuz ucuz biriktirmem lazim ama, bu etfleri dolarla veriyollar zira :)
Syg,
13 Aralık Perşembe 08:31 ANKARA VALİSİ VASİP ŞAHİN: TREN KAZASINDA 4 KİŞİ ÖLDÜ, 43 KİŞİ YARALANDI -HT
13 Aralık Perşembe 07:39 ANKARADA YÜKSEK HIZLI TREN KAZASI MEYDANA GELDİ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR -HT
Yandaşlara ray döşeme işi verilirse olacağı bu.yandaş kazansın yeter.Bunlar için insan hayatının zerre değeri yok.
tcdd tamamen çökmüş durumda.yoneticisini görevden almak lazım.
1-tcdd tekrar yapılandırmak gerekir sıfırdan.
2-japonya demiryollarında ileridir.oradan destek alınmalı.veya tum sistemleri burada uygulanmalı.
3-şapkayı onune kotmalı yonetenler .çünkü artık kazalar artış trendinde.
Ekonomik verilerin işaret ettiği kriz ve stagflasyon (yüksek enflasyon ortamında durgunluk) büyük kayıplar yaratırken, Türkiye'nin 60 milyar dolarlık kurtuluş reçetesi için seçim sonrasında IMF'in kapısını çalması bekleniyor. Ekonomi yazarı Uğur Gürses, Türkiye'nin bir ekonomik kriz içinde olduğuna ve ekonominin yerel seçimlere kadar idare edileceğine dikkat çekerken, Seçim sonrasında muhtemelen IMF'e gidilecek. Bu 10-20 milyarla çözülecek bir durum değil. Bu 50-60 milyar dolarlık bir fon gerektiriyor. Uluslararası Para Fonu (IMF) ile ya da IMF'siz bir program gerekecek. IMF'yi istemesek bile büyük fon yaratabilecek tek yer IMF dedi.
Antalya'da yapmışlar yahu toplantıyı :)
bu aynen Katar Havalimanını su basmış da yeni istanbul havalimanını su başmış diye gösterdiler ya ona benzemiş.
yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım. insanları kandırmak doğru değildir.
bu sabahki tren kazası mesela yanlıştı, suçluları yargılanmalı, japonya demişler sonuna kadar katılıyorum, gitsinler yardım alsınlar, öğrensinler..
bu arada vefat eden sayısı 7 ye yükseldi :(
syg,
Faiz kararı saat 14 te mi?
Saat 13'de de Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı açıklaması varmış. MB toplantısından 1 saat önce.
Reisi "faiz" demeden tutabilirler mi sizce?
Burgan Bank sms atmış.Güldüren hesap 13 Mart 2019'a kadar hesabıma tekrar tanımlanmış.Burgan Güldüren tanışma faizi bitenlere tekrar gel diyor.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk defa 94 gün ile uzun bağladım ancak kafamda soru işaretleri ; mevduat faizlerini bu dönem de uzun bağlamak mı mantıklı kısa bağlamak mı fikir alışverişin de bulunan dostlarımın düşüncesi benim için önemlidir Teşekkürler.
Sabah teb mt aradı, marifetli hakkını tekrar tanınlayabiliyoruz vs. Diyor
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2019 için sadece ülke şartlarını değil, dünyanın gidişatını da düşünmek lazım. Dünya karışacak. Bundan ülkemizin etkilenmemesi mümkün değil. Abd, çin arasındaki ticaret savaşındaki ateşkeste, 90 günlük süre sonunda neyle sonuçlanacak? Önemli olan bu her şeyden önce.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
sabit gelirlilere bir sorum olacak. aylık toplam gelirinizin ne kadarını tasarruf için ayırabiliyorsunuz? oran olarak verebilir misiniz?
2019 senesi ile birlikte ciddi frene basmam ve 5 yıllık geleceğimi planlamam gerekiyor
Çok yanlış öneriler. Bu işin fıtratında kaza var. Ölüm var. Bak istanbul havaalını inaşaatına 4 yılda 50 işçi ölmüş. Neden, fıtrat. Allah onların kaderini öyle yazmış.
Ha, gelişmiş ülkelerderdeki işçilerin kaderi böyle yazılmıyor mu? Bu benim bileceğim iş değil. Kaderi ben belirlemiyorum ki?
13 Aralık Perşembe 10:51 ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI CAHİT TURAN: 9 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
13 Aralık Perşembe 10:51 BAKAN TURAN: HASTANELERDE TEDAVİ GÖREN 47 VATANDAŞIMIZ VAR