sabit gelirlilere bir sorum olacak. aylık toplam gelirinizin ne kadarını tasarruf için ayırabiliyorsunuz? oran olarak verebilir misiniz?
2019 senesi ile birlikte ciddi frene basmam ve 5 yıllık geleceğimi planlamam gerekiyor
Ben 3 ayda 1 aldığım 1 maaş ikramiye kadar (ancak onu) ayırabiliyorum...% 30 diyebilirim bu durumda...
% 30 oldukça iyi. 2018 yılı içerisinde ben ancak % 10'unu ayırabilmişim. Bunu mutlaka 15-20'ye çekmem gerek, ileriye dönük emeklilik planlarıma göre.
Emeklilik ve bizim kız için EREGL-TUPRS biriktiriyorum ben tasarruflarımla...Temettüsünü aldığımda yine o günkü aktif fiyattan yeniden alıyorum...LOT sayılarım artsın diye...
Emeklilik ve bizim kız için EREGL-TUPRS biriktiriyorum ben tasarruflarımla...Temettüsünü aldığımda yine o günkü aktif fiyattan yeniden alıyorum...LOT sayılarım artsın diye...
Zamani uzun tutarsaniz veya aylik gelirinizin en az %50 si ile yapabiliyorsaniz 10 senede mevcut aylik geliriniz kadar temettu alirsiniz diye hesapliyollar gavurlar da bizde ne olur bilinmez tabii
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Saat 13'de de Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı açıklaması varmış. MB toplantısından 1 saat önce.
Reisi "faiz" demeden tutabilirler mi sizce?
Reis artık faiz kelimesini ağzına almıyor,lütfen dikkat edin,enflasyon diyor....
Reis 13:00'da enflasyon düştü ona göre pozisyon alın der
MB 14:00'da aynen devam der
Haber kanalları 14:01'de bağımsız MB der vs........
Yer İmleri