Hayrani ustad anlamis bak
Printable View
Bu tte kudurdu
Elden cikarin bence
Bu gidis hayraalamet degil canlar...ytd
Umarim bist 108500 altinda kapatir
Yoksa yarin daha kotusu olabilir...ytd
Bugün 109.5 K, ay sonu 115 K, nisana kadar 130 K olsak yeter :p
Tte bugün rekor yapacak %9 görünüyor şuan :bravo:
tte'nin endeksindeki yazılım firmalarına yabancı alımı haberi çıktığından beri hergün %10 üzeri pumplıyorlar günde %2-3 geliyordu aselsanında ayak uydurmasıyla %6 yı geçti ama pumplanan firmaları(kfein, smart,link, hubvc vs.) ansızın kucağımıza bırakabilirler.
ACC bugünde mi yine terste kaldın vicdansız 😬
Eski pörtföy olsaydı dün ciddi yükseliş yaşardı.Ciddi değişiklikler var.Haftaya öğreniz pörtföyü
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ACC sayin admustafani kacirdi sanki
Bugün muhtemel artıdır acc. Ekside de olsa kısa vadede çıkmayı düşünmüyorum. Az olsun çok kaybettirmesin. Çok kaybetmeyi çok sevmiyorum ben
devam mi tte fonuna çıktınız mı
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam sizin sayenizde girdim iyi para kazandırdı, [emoji112]
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yükselişler hayra alamet değil.borsa altın euro dolar bono aynı anda yükseliyor bi yanlışlık var bu işte
GPG günü tahminen % 0,19 değer artışı ile 1,348647 seviyesinde tamamladı
Varlık Dağılımı
Repo Mevduat Vb % 81,5
Net Hisse Senedi % 8,4
Bono % 4,4
Usd % 4,1
Euro % 0,8
Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 12,2
Fon Büyüklüğü: 131 milyon TL
Hisse fonlar gün sonu. Bugün de GL1 dağılım raporu geldi. Yarında sanırım kalanlar gelir.
ACC 0,79%
EID 1,53%
MAC 0,38%
TKF -0,52%
GMR 0,86%
GL1 1,13%
FPH 0,29%
YDI 0,89%
Mustafa Hocam GL1 için yeni bir tablo oluşturdunuz mu acaba? Mümkünse bu tabloyu paylaşabilir misiniz?
https://resmim.net/f/exZKAE.png
TEFAS'tan veri çekme problemine verilen cevap.
Bir ay önceki hali biliyorsunuz benim paylaştığım değerler ve dünkü %21 türev pozisyonuyla bugün gelen -0.13 için iyi bile geldi denilebilir.
Üstadım diğer fonlarında dağılımı gelsin. Hepsi tekbir sayfada zaten paylaşırım.
Hayır göremiyorum. Bu değerler En son yayınlanan dağılım raporlarına göre portföyde bulunan hisselerinin değer kazançları. Yarın çok alakasız değerler gelebilir.