stadm mevduat karln nasl hesaplyorsunuz acaba? Kullandnz bir problem mi var acaba?
stadm mevduat karln nasl hesaplyorsunuz acaba? Kullandnz bir problem mi var acaba?
TCD: 1,884965
ACC, 1,987997
TCD bu fark ne zaman kapatr? fikirleri alalm. ykseli devam ederse ben fazla srmeyeceini dnyorum.
Smart nerde duracak nerden nereye geldi
SM-N9000Q cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Dn +2 bekliyordum.0.81 getirdi. Smarttan biraz ekleselerdi portfoye keke SM-N9000Q cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Benzer bir durum bendede var. Geen yl temmuzda 23.75 den bir yllk bono(N Kolay) aldm. Temmuz 2020 de sresi bitecek. Fon olarak da TCD ve ACC var. Yaklak 2 aydr fonlar inceliyorum. Fonlarn portfy oran %5. Oran biraz daha artrsam m ne dersiniz?
MI MAX 2 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
pozitif gelince yerlere gklere sdramama negatif gelincede itin .tne sokma durumu kroniklemi :D
aynen bileik faiz olmaynca imdiki sat deeri ile daha dk oranlara denk geliyor aslnda, bir garantisi de yok, mays sonunda bitiyor benim geri tedirgin de oluyorum ama bilmiyorum artk.
imdi az riskli olarak ounluk borlanma fonlarna biraz da deikenlere girsem ne kadar akllca olur, aylk en az %2 alr mym yoksa ktma piman olur muyum, kestiremiyorum.
Yer mleri