[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
inanılır gibi değil gerçekten...insanlar zor bela bir şekilde uymaya çalıştılar evde kal çağrısına...sonra olana bak...2 saatte çöp onca emek...
sağlık bakanı ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum...
Yok ya ne yaparsan yap malzeme bu ha yönetenler çok mu iyi yoo onlar da hatalı böyle iş olmaz da istersen 1 ay önceden duyur gene o izdiham çıkardı hasta bu millet malesef.
Sokağa çıkma yasağı gelsin diyen ben dahil herkes neden gelmediğini görmüş oldu boylece bu millete tek çözüm çin gibi evine kaynak makinesi dayayıp kaynağı basıp geçeceksin başka yolu yok. Mal ya gitmiş kola almış lupo almış yuh ya
Gerizekalılık almış başını gitmiş. Bence halkın yaptığı doğru değil. Dedeye evde otur dersin oturmaz. 20 yaş altına çıkma dersin. Adam halısahaya maça gider. Adama evde otur dersin mangala gider. Çıkmak yasak dersin millet dışarı çıkar.
Allah akıl versin. Hala siyaset hala siyaset. Bırakın siyaseti. Gerçekten acınacak halimize gülüyoruz. Bence Aptallik. Evde kal cağrısı yapınca millet yağmalamadı mı marketleri?
Siz herşeye siyaseten bakıyorsunuz? Bu sağlıklı bir düsünce yapısı değil. Hayatımı asla siyasete göre yönlendirmem. Asla haber vs dinlemem.
Bir çok haberi 1 2 saat takıldığım bu forumda öğreniyorum. Ama hala biri chp yi ötekileştirir biri akpyi. Yanlış. Yanlış.
Yarın yüz ifadesini görmek istemiyorum kem kümlerini saymak istemiyorum yutkunmalarını duymak istemiyorum hele yalanlarını hiç bilmek istemiyorum
Ama yarın ya rezilliğimizi yüzümüze vuracak kendi hatalarını kabul etmemek için yasa aynı oranlar ile devam edecekler
Ne siyaseti . Yazılanı okumuyor musun
Bebek bezine ihtiyacım var
Yarın nerden alacağım Nasıl alacağım diyorum
Cevap yok
Cevap ver
Bu siyaset mi
Sizin gibiler işinize gelmedi mi biz siyaset yapmış oluyoruz öyle mi
Sizin biat düşünceniz menfaat peşinde oluşunuz siyaset . Siyasetçi sizsiniz siz
Mutlaka çare bulunur 155 i arayın getirirler, sonuçta acil ihtiyaç. Ben normal zamanda da bez dahi her şeyde em az 1 ay yedekli giderim onu da sizlere tavsiye ederim burası 1. Dünya ülkesi değil yedekli gitmekte hep fayda var.
Çok dalga geçerlerdi hemen yarım kilo kıyma alıp geliveririm ci arkadaşlar ama ben buzluğa çakarım ne olur ne olmaz. Ayrıca 1 seferde çok yüklü alınca git gel derdi de olmuyor bir daha...
72 milletten adam var bizim ulkede. farkli tavir ve dusuncedeki, boyle birseyin olacagini cocuk bile dusunur, kaldi ki belediye baskani imamoglu diyor , onceden haber verilip simulasyonu yapilmasi lazimdi diye.
bu sacmaligin olusmamasi icin sunlar yapilabilirdi.
1- sokaga cikma yasagi bugunun ivedi karari ise, bunu gece 24 den sonra duyurursun.
2-yok bugunun karari degil onceki gunlerin karari ise , halk a temel ihtiyac neyse (luppo mu cola mi cocuk bezi mi ekmek mi), onu temin edecek belirli bir sure birakarak ve sosyal mesafa sarti getirerek duyurursun.
yani bizim millet egitilmemis cahil ya da reva bunlara demek yerine, kontrol edemedigin sey uzerinden degil kontrol edebilecegin sey uzerinden soruna yaklasirsin. dolayisiyla sokaga cikan halkta suc varsa bunun birkac mislu suclusu bana kalirsa yoneticilerdedir .
yahu kardeşim bir kerede haklısınız de...halkın ne suçu var? insanların bebekleri var süte ihtiyacı olan var, kahvaltılık malzemeye ihtiyacı olan var...bu insanlar çoluk çocuğuna ne yedirecek 2 gün? mecbur gitmek zorunda markete...bende gittim mecbur...çocuğa ne koyacam önüne kahvaltıda? normalde cumartesi günleri haftalık alışveriş yaparım...dolapta kahvaltılık bitmiş...bu böyle olur mu? allahtan evin yanında ufak bakkal/market kılıklı bir yer vardı yetiştim...virüsü kapmadıysak iyi...millet kalabalıktan akraba olmuştu birbiri ile... hala halkın yaptığı yanlış diyorsun...bir kerede şu toz kondurmadığın adamları eleştir...dürüst ol doğru ol...
halkın yaptığı yanlışa sebep olan yönetimdir...böyle sokağa çıkma yasağı mı olur? günün bitmesine 2 saat kalmış şak sokağa çıkma yasağı...olacak iş mi?
Yarın fırınlar açık olacağına göre fırınlara gidip ekmek almak serbest olacaktır.Bir izdiham daha orada yaşanacak.Yarın fırınlara dikkat.
Ha fırıncılar evlere servis yapacak ise o başka.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/h...c-gun-41491930
Evde bebeği olupta süt almak zorunda olanlar ne yapacak.Parası olan stok yapmıştırda olmayan ne yapsın.
İnsanlara acil ihtiyaçlarını karşılamamaları için süre vermemek de en büyük hata herkesin dediği gibi.
Yazılacak çok şey varda..
5 - 6 milyon suriyeli için ayrıca yayın yapıldımı yasak hakkında.
bak eti cin ve luppo diyosun ama onun bile mantikli aciklamasi var, arkadaslar yazmislar. adam cocugunu evde tutmak icin bunlarla kandiracak filan. luppo yaninda muhtemleen sigara da alacaktir, belki cocuk bezi. belki yarina biraktigi alisverisi hemen yapayim dusuncesi. yani her insanin ayri bir hikayesinin oldugunu gozetmek lazim. bireyler yalnizca kendini dusunur devlet ise tum toplumu dusunup onlarin yerine de dusunerek karar verip uygular. bu olayda bu olmamis. gozetilmemis.
Geldiğimiz nokta 155 İ arayıp çocuk bezi istemek
Şimdi bir şey desem birini eleştirsem birine kızsam
Kime kızmam lazım
Uganda hükumetine sanırım
Marketler kapalı, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
Zaten bir amaçta imanoğlunu zor duruma düşürmek bal gibide açık yapılmış ben onun yerinde olsam şikayette bulunurum bugünkü izdihamın sebebi çeksin cezasını savcılığa gitsin iletişim kurabilen var ise yapsın avukatına danışın adam en büyük şehrin Başkanı en ufak bir şey oldum yok sel götürdü yangın çıktı itfaiye gelmedi yok kaymaya gitti desin şimdi bütün idare bende nasıl benim haberim olmaz desin şikayetçi olsun
Şöyle düşünün vali emniyet müdürüne söylemeden operasyon yaptıracak özel harekatla polis arkadaşı sivil adamı silahla görse çeker vurur sen kimsin diye çünkü arkadaşının operasyon dan haberi yok bu kadar benzer bir durum bence şikayet etmeli
sıkmayın canınızı pazartesi ralli var gap var gap...
Maske, kolanya ile birlikte anti deprasan da göndermek lazım.
Sanırım bayağı kavga olmuş, arbede yaşanmış.
Veya saygıyı öğretmek lazım tekrardan.
O konuda sana katılmıyorum dostum. Vatandaş alışmıştı duruma. Eğer 2;3 gün önce haber çıksaydı vatandaş bu kadar panik olmazdı. Ben şuan işteyim mesela. Pazartesi sabaha kadar işyerinde kalacağım. Allahtan mutfakta yiyecek birşeyler var. Sadece marketlerdeki yığılmalar yada 2 gün sokağa çıkma olayı değil sorun. Benim gibi kaç bin kişi var...
Yapılan aptallık değilde ne.
Bizim vatandaşın karakteri belli, ya peki böyle bir karar kafaya göre, olur olmaz zamanda alınır mı.
#Hükümetİstifa tagı açılmış.
açığa çıkış yasak fırına kadar tünel bile kazılır:oleyo:
https://i.hizliresim.com/EJ13tI.jpg
Tarikatçılar panik yapmasınlar. Evlerine dönsünler. Onlar için çare var.
Zaten bunun bir örneği bir ay önce yaşanmıştı marketler tatlandı yani bizimkiler böyle biliyorsun daha ne yapıyorsun adam boynuna asmış yazıyı ben ölmek istiyorum sende eline vermişsin dinamit 2 dakika tutarmısın bu ne yaaa
Neymiş zatı muhterem %50 aptaldır demiş. Pöh!
Ya idraki zayıftı anlayamadı gerçeği
veya cesareti yoktu söyleyemedi doğrusunu.
İşin ilginci benim de cesaretim yok söylemeye. :he: