Sayfa 552/1002 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    inanılır gibi değil gerçekten...insanlar zor bela bir şekilde uymaya çalıştılar evde kal çağrısına...sonra olana bak...2 saatte çöp onca emek...

sağlık bakanı ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum...
    Sağlık bakanı ne düşünecek.başı önüne konan kağıtta. ne yazmılarsa onu okuyor.bu arada Rte ve damata tşk etmeyide ihmal etmiyor konuşma arasında.hepsi 1 adamın ağzına bakıyor. yeterki koltuk altlarından gitmesin.

2. Mutlaka çare bulunur 155 i arayın getirirler, sonuçta acil ihtiyaç. Ben normal zamanda da bez dahi her şeyde em az 1 ay yedekli giderim onu da sizlere tavsiye ederim burası 1. Dünya ülkesi değil yedekli gitmekte hep fayda var.

Çok dalga geçerlerdi hemen yarım kilo kıyma alıp geliveririm ci arkadaşlar ama ben buzluğa çakarım ne olur ne olmaz. Ayrıca 1 seferde çok yüklü alınca git gel derdi de olmuyor bir daha...
     Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Ne siyaseti . Yazılanı okumuyor musun

Bebek bezine ihtiyacım var

Yarın nerden alacağım Nasıl alacağım diyorum

Cevap yok

Cevap ver

Bu siyaset mi

Sizin gibiler işinize gelmedi mi biz siyaset yapmış oluyoruz öyle mi

Sizin biat düşünceniz menfaat peşinde oluşunuz siyaset . Siyasetçi sizsiniz siz

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Pazarcılar Bir gün önceden koyuyor tezgahlarını, yasağı duyunca hemen açmışlar tezgahı demek. Yarın satamazlar zaten.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Gerizekalılık almış başını gitmiş. Bence halkın yaptığı doğru değil. Dedeye evde otur dersin oturmaz. 20 yaş altına çıkma dersin. Adam halısahaya maça gider. Adama evde otur dersin mangala gider. Çıkmak yasak dersin millet dışarı çıkar.
    Allah akıl versin. Hala siyaset hala siyaset. Bırakın siyaseti. Gerçekten acınacak halimize gülüyoruz. Bence Aptallik. Evde kal cağrısı yapınca millet yağmalamadı mı marketleri?

Siz herşeye siyaseten bakıyorsunuz? Bu sağlıklı bir düsünce yapısı değil. Hayatımı asla siyasete göre yönlendirmem. Asla haber vs dinlemem.
    Bir çok haberi 1 2 saat takıldığım bu forumda öğreniyorum. Ama hala biri chp yi ötekileştirir biri akpyi. Yanlış. Yanlış.
    Yazına hak veriyorum bir kısmına tabiki ama alınan kararın bu şekilde verilmesi ne kadar doğru ibb Başkanı haberi yok 2 saat sağlık bakanı konuşuyor gazeteci soruyor cevap yok sen böyle yaparsan cemaatte sıçar kusura bakma

5. 72 milletten adam var bizim ulkede. farkli tavir ve dusuncedeki, boyle birseyin olacagini cocuk bile dusunur, kaldi ki belediye baskani imamoglu diyor , onceden haber verilip simulasyonu yapilmasi lazimdi diye.

bu sacmaligin olusmamasi icin sunlar yapilabilirdi.

1- sokaga cikma yasagi bugunun ivedi karari ise, bunu gece 24 den sonra duyurursun.

2-yok bugunun karari degil onceki gunlerin karari ise , halk a temel ihtiyac neyse (luppo mu cola mi cocuk bezi mi ekmek mi), onu temin edecek belirli bir sure birakarak ve sosyal mesafa sarti getirerek duyurursun.

yani bizim millet egitilmemis cahil ya da reva bunlara demek yerine, kontrol edemedigin sey uzerinden degil kontrol edebilecegin sey uzerinden soruna yaklasirsin. dolayisiyla sokaga cikan halkta suc varsa bunun birkac mislu suclusu bana kalirsa yoneticilerdedir .
    bang bang you shot me down..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Mutlaka çare bulunur 155 i arayın getirirler, sonuçta acil ihtiyaç. Ben normal zamanda da bez dahi her şeyde em az 1 ay yedekli giderim onu da sizlere tavsiye ederim burası 1. Dünya ülkesi değil yedekli gitmekte hep fayda var.

Çok dalga geçerlerdi hemen yarım kilo kıyma alıp geliveririm ci arkadaşlar ama ben buzluğa çakarım ne olur ne olmaz. Ayrıca 1 seferde çok yüklü alınca git gel derdi de olmuyor bir daha...
    Stok yapacak parası olmayanlar ne yapacak bıktım şu iktidarın her yaptıgını olumlu gorup 1 tane hatayı dile getirmekten çekinen dalkavuklardan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu kardeşim bir kerede haklısınız de...halkın ne suçu var? insanların bebekleri var süte ihtiyacı olan var, kahvaltılık malzemeye ihtiyacı olan var...bu insanlar çoluk çocuğuna ne yedirecek 2 gün? mecbur gitmek zorunda markete...bende gittim mecbur...çocuğa ne koyacam önüne kahvaltıda? normalde cumartesi günleri haftalık alışveriş yaparım...dolapta kahvaltılık bitmiş...bu böyle olur mu? allahtan evin yanında ufak bakkal/market kılıklı bir yer vardı yetiştim...virüsü kapmadıysak iyi...millet kalabalıktan akraba olmuştu birbiri ile... hala halkın yaptığı yanlış diyorsun...bir kerede şu toz kondurmadığın adamları eleştir...dürüst ol doğru ol...

halkın yaptığı yanlışa sebep olan yönetimdir...böyle sokağa çıkma yasağı mı olur? günün bitmesine 2 saat kalmış şak sokağa çıkma yasağı...olacak iş mi?

Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Gerizekalılık almış başını gitmiş. Bence halkın yaptığı doğru değil. Dedeye evde otur dersin oturmaz. 20 yaş altına çıkma dersin. Adam halısahaya maça gider. Adama evde otur dersin mangala gider. Çıkmak yasak dersin millet dışarı çıkar.
    Allah akıl versin. Hala siyaset hala siyaset. Bırakın siyaseti. Gerçekten acınacak halimize gülüyoruz. Bence Aptallik. Evde kal cağrısı yapınca millet yağmalamadı mı marketleri?

Siz herşeye siyaseten bakıyorsunuz? Bu sağlıklı bir düsünce yapısı değil. Hayatımı asla siyasete göre yönlendirmem. Asla haber vs dinlemem.
    Bir çok haberi 1 2 saat takıldığım bu forumda öğreniyorum. Ama hala biri chp yi ötekileştirir biri akpyi. Yanlış. Yanlış.

8. Doğru. Ama millet de hakikaten inanılmaz sıkıntılı ya. Daha önceden duyurumda böyle olmayacağına katılmıyorum yalnız. Son akşam filan diye tribe girip eti cin almaya hücum ederler benim hiç inancım kalmadı tek çare çin.
     Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    72 milletten adam var bizim ulkede. farkli tavir ve dusuncedeki, boyle birseyin olacagini cocuk bile dusunur, kaldi ki belediye baskani imamoglu diyor , onceden haber verilip simulasyonu yapilmasi lazimdi diye.

bu sacmaligin olusmamasi icin sunlar yapilabilirdi.

1- sokaga cikma yasagi bugunun ivedi karari ise, bunu gece 24 den sonra duyurursun.

2-yok bugunun karari degil onceki gunlerin karari ise , halk a temel ihtiyac neyse (luppo mu cola mi cocuk bezi mi ekmek mi), onu temin edecek belirli bir sure birakarak ve sosyal mesafa sarti getirerek duyurursun.

yani bizim millet egitilmemis cahil ya da reva bunlara demek yerine, kontrol edemedigin sey uzerinden degil kontrol edebilecegin sey uzerinden soruna yaklasirsin. dolayisiyla sokaga cikan halkta suc varsa bunun birkac mislu suclusu bana kalirsa yoneticilerdedir .

Sayfa 552/1002 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •