Marketler kapalý, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
Marketler kapalý, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Zaten bir amaçta imanoðlunu zor duruma düþürmek bal gibide açýk yapýlmýþ ben onun yerinde olsam þikayette bulunurum bugünkü izdihamýn sebebi çeksin cezasýný savcýlýða gitsin iletiþim kurabilen var ise yapsýn avukatýna danýþýn adam en büyük þehrin Baþkaný en ufak bir þey oldum yok sel götürdü yangýn çýktý itfaiye gelmedi yok kaymaya gitti desin þimdi bütün idare bende nasýl benim haberim olmaz desin þikayetçi olsun
Þöyle düþünün vali emniyet müdürüne söylemeden operasyon yaptýracak özel harekatla polis arkadaþý sivil adamý silahla görse çeker vurur sen kimsin diye çünkü arkadaþýnýn operasyon dan haberi yok bu kadar benzer bir durum bence þikayet etmeli
sýkmayýn canýnýzý pazartesi ralli var gap var gap...
Maske, kolanya ile birlikte anti deprasan da göndermek lazým.
Sanýrým bayaðý kavga olmuþ, arbede yaþanmýþ.
Veya saygýyý öðretmek lazým tekrardan.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
O konuda sana katýlmýyorum dostum. Vatandaþ alýþmýþtý duruma. Eðer 2;3 gün önce haber çýksaydý vatandaþ bu kadar panik olmazdý. Ben þuan iþteyim mesela. Pazartesi sabaha kadar iþyerinde kalacaðým. Allahtan mutfakta yiyecek birþeyler var. Sadece marketlerdeki yýðýlmalar yada 2 gün sokaða çýkma olayý deðil sorun. Benim gibi kaç bin kiþi var...
Yapýlan aptallýk deðilde ne.
Bizim vatandaþýn karakteri belli, ya peki böyle bir karar kafaya göre, olur olmaz zamanda alýnýr mý.
Yer Ýmleri