bir hissede rekor hacim varsa ve gördüğü zirvenin %3-5 altında kapanırsa.....dönüş olma ihtimali çok yüksek(yaşar erdinç)
cuma rekor hacim var..eğer bugün de 84-85 altı kapanırsa...
Printable View
bir hissede rekor hacim varsa ve gördüğü zirvenin %3-5 altında kapanırsa.....dönüş olma ihtimali çok yüksek(yaşar erdinç)
cuma rekor hacim var..eğer bugün de 84-85 altı kapanırsa...
Böyle günlük güneşlik bir havada doğa yürüyüşü yapan borsayı yolundan çevirecek mangalını söndürecek ne olabilir .:)
Aklıma hayalime hiçbir şey gelmiyor.:wu:
devlet bahçelinin 40 yapar hesabına benzer bi hesabım var... 2,04 centte direncimiz var usd de 7,35 desek xu100=1499 yapar kabaca sen 1500 de..burdan dönmeli artık yoksa benzinimiz bitti yani battık ....:vk:
Yurtdışındakiler bizim endekse neden girer? Hisselerin USD bazlı yükseleceğini düşündüklerinde ve USD/TRY kuru uygun fiyatlardayken TRY'yi USD'ye çevirip ülkelerine geri dönmeyi planladıklarında. Bu saatten sonra faizden dolayı veya başka bir sebepten, USD/TRY kurunun yükselmesi hedge fonların ülkeden çıkması için yeterli.
He bunun haricinde Trump karısıyla kavga eder Türkiye'ye saydırır, Biden Türkiye'yi ıstıracağım der, akdenizde bir gerginlik olur, Macron Türkiye'ye makarna ambargosu koyacağız vs. dersede endeks sallanır. Sonuçta RSI'ı 75-80.
garan-iş-ak dolar bazlı 100 ho ve tarihi kanal medyanına gelmiş, heyecan dorukta bakalım.
herkese sağlıklı, mutlu seneler...
bozgurt sen bilirsin,
bu vadeli bikaç binlik düzeltme yapıyor mu?
yoksa gerifitessiz 6 fites ileri mi. asdas:he:
Köpek gibi ısırıyor mübarek
GUBRF larında sert düzeltmeler olabilir ama minare gibi bir grafik de beklemiyorum..
Fiyat çok abartı olduğundan ve dikkat çektiğinden sermaye artırımı yolu ile fiyatının düşürülmesini bekliyorum..
SASA da 2012 de 1.1 tl lerde idi..
Sermayesi 216M muydu neydi..
Şimdi ki piyasa değerinden kaç kat gittiğini hesap edebilirsiniz..
Gubrf ları da aynı yolu izleyecektir diye düşünüyorum..
Ne alırsan al kazanırsın yılları geri gelmiş sanki rüya gibi :)
YKBNK longlarımı kapattım 4 kademe kar ile. Şimdilik flat, çay kahve modu.
yeni yatırımcıların geldiği iller.ilginç
sermaye tabana yayılıyor da umarım sonu iyi olur.
kredi maliyetleri arttı..eğer düşüş olursa sert olur.
https://i.hizliresim.com/wKftb7.png
Bencamin emmiyy nasıl kurtulur....
Kaçar kurtulur...
Saklanır kurtulur...
Babasına söyler kurtulur...
Kolluk kuvvetlerine söyler kurtulur....
Kafasına ÇEKİCİ yer ölür kurtulur...:)
Korku pompalaya pompalaya artık vatandaş kazandı.Kabul edin neticeyi;birakın haticeyi.8 aydır okuyoz bu sayfaları😉Bundan sonra frangman farz edelim ki dediğin gibi oldu.İyi de arkadaş atı alan değil üsküdar fizana gitti 😂YTD
Arkadaş, topicde adam bırakmadılar. Milleti çok pis tokatlıyorlar.
duzeltme muzeltme yok diyi pala gram gevsemiyo 168500 kirilirsa short acacam zor kirilmasi 500 gelince alislari yigiyor alislar gelmeye basliyor sekiyor yukariya
short un s sini gören pala seyini tutarak koşa koşa geliyor. pala nın tek eğlencesi.
Matrikste renko bar var arkadaşlar
kisa vade de ona bakıyorum
10 dk lik 1684 altı kapanışlarda
sat vermiş olacak
cuma kapanışta sat vermemiş idi
Not 10 Dk lik
Not Her kutucuk bir bar değil
https://i.hizliresim.com/HmbI68.png
ne shortu ac kapa yaptik hava aldik
168500 altina inmesiyle yukari cikmasi bir oldu..palanin hirsi gecmemis biraz daha izleyelim bakalim short acana fena gicik oluyo :)
yeşil başlı ördeğimiz sonunda kafasını suya sokmaya karar verdi.
bol şans.
endekste HACİM düşüyor fiat yükseliyor sanki anlamı ne olabilir
https://i.hizliresim.com/RSoevt.png
XU030 spot günlükte 80 RSI'a dokunur muyuz acaba?