Sayfa 551/1001 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Viop - XXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bir hissede rekor hacim varsa ve gördüğü zirvenin %3-5 altında kapanırsa.....dönüş olma ihtimali çok yüksek(yaşar erdinç)

cuma rekor hacim var..eğer bugün de 84-85 altı kapanırsa...

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    79-80 realize ettim..

biraz salınsın bakalım, nerde long fırsatı verecek tekrar görelim
    salmadı, mecbur tekrar long olduk..
    ralli piyasasında long kapatmak hataymış

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    350-400 F/K... Bu tiyatro nereye kadar gidecek merak ediyorum. Kimlerde patlayacak.
    altın çıktıkdan sonra kaça düşecek o önemli ?????

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    gubreyi nadasa bırakmışlardır..adamlara kağıt mı yok hergün bitane tavanlıorlar nasılsa şortçulardan pera gelior...öğleden sonra da gelen teminatlardan piramit yaparlar...
    Sorma yau boyna mazut oluyoruz.yine patlattı şortları.
    Hamdım Piştim Yandım

5. Böyle günlük güneşlik bir havada doğa yürüyüşü yapan borsayı yolundan çevirecek mangalını söndürecek ne olabilir .
    Aklıma hayalime hiçbir şey gelmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sorma yau boyna mazut oluyoruz.yine patlattı şortları.
    Geçen hafta son işlem gününden beri YKBNK vadeli longum 1.5 kaldıraçlı. Shortçu sürüsünden ayrıldığım için üzgünüm Bozkurt başkan

devlet bahçelinin 40 yapar hesabına benzer bi hesabım var... 2,04 centte direncimiz var usd de 7,35 desek xu100=1499 yapar kabaca sen 1500 de..burdan dönmeli artık yoksa benzinimiz bitti yani battık ....

8.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Böyle günlük güneşlik bir havada doğa yürüyüşü yapan borsayı yolundan çevirecek mangalını söndürecek ne olabilir .
    Aklıma hayalime hiçbir şey gelmiyor.
    Yurtdışındakiler bizim endekse neden girer? Hisselerin USD bazlı yükseleceğini düşündüklerinde ve USD/TRY kuru uygun fiyatlardayken TRY'yi USD'ye çevirip ülkelerine geri dönmeyi planladıklarında. Bu saatten sonra faizden dolayı veya başka bir sebepten, USD/TRY kurunun yükselmesi hedge fonların ülkeden çıkması için yeterli.

He bunun haricinde Trump karısıyla kavga eder Türkiye'ye saydırır, Biden Türkiye'yi ıstıracağım der, akdenizde bir gerginlik olur, Macron Türkiye'ye makarna ambargosu koyacağız vs. dersede endeks sallanır. Sonuçta RSI'ı 75-80.

Sayfa 551/1001 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •