kusura bakma tartışmacı diyeceksin ama şu grafiğe de yaptığınız açıklama olmamış.!!
https://i.ibb.co/rZGfBRT/Ekran-Al-nt-s.jpg
Printable View
kusura bakma tartışmacı diyeceksin ama şu grafiğe de yaptığınız açıklama olmamış.!!
https://i.ibb.co/rZGfBRT/Ekran-Al-nt-s.jpg
Havacılık hissesi olan dikat etsin. Malum şahıs önce bankaları övdü yerle yeksan şimdi havacılık hisselerini övüyor. Tutar tutmaz bilemem ama her övdüğü 3 gün yaşamıyor. Tüyleri diken diken...
naparsınız gençler bir aydır kendi sistemimi çalıştırıyorum anlayanlar değerlendirsin..
https://i.hizliresim.com/7r3jsjl.png
Bunu mu anladınız..
Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz..
Kendimce attım grafikleri ve gün içi de yazdık..
Bademspor uz dedik fazlaca dolarizeyiz dedik..
Yapmayın hocam..
Endeks işlemin genelde olmaz benim..
Bir sürü hisse yazdım..
Thy Kardemir qua şişe Goodyear diye yazmıştım..
Hatta ttkom short demiştim..
Düştükçe yerine otursun vururuz mala dedim
Hatta sindoma cevap yazdı çünkü ben ona yol gösterdi manasında yazdım..
Bayadır da bunu yazıyorum..
Spot toplayan adamdan ayu olur mu hiç..
Ne diyeyim ben size yav..
Bunu mu anladınız cidden..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayet güzel gözüküyor az smooth olsa daha tatlı olur tahminimce bir üst periyotta smooth tur..
Yumuşaktır..
Hiç kaçırmamış gibi duruyor..
Tebrikler..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok temiz. Elinize sağlık. Sinyal gelen yerler çok iyi, belki stop için ek kriter konabilir birkaç yerde izlemiş gibi stop olmadan onun dışında on numara sistem bence.
Matriks gibi bir tarihi eserde bunu yaptığınız için size plaket verilmeli, matriksin sahibi evinize kadar gelip saygı hormet sunmalı bu arada :)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugün ekranda olamadım.
Gün içi zayıf duran piyasa akşama doğru yurt dışının bozmasına pek aldırış etmemiş.
Abd endeksleri henüz kapanmadı.
Fakat kişisel tahmin
Yarın başlangiç nasıl olursa olsun
Kapanış yeşil olur gibime geliyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli olun yine de Sn. Last Trader. Düşündüm de matriks kullanırken yapabileceğiniz sistemler genelde lineer ve if/ else kalıpları, bunlar malesef belli bölgelerde sonuç verirken başka bölgelerde sıkıntı yaşayabiliyor.
Matriks te bir de 30.000 bar sınırı vardı.
Bence iyi bir sistem milyonlarca barda hep iyi performans vermeli. 30.000 çok düşük bir rakam, su an çok iyi görünüp sonra sizi üzebilir.
Çok tecrübeli ve olaya hakim olduğunuz için ben başa çıkacağınıza eminim ama okuyan kişiler için de yazdım. Sistem işi malesef pek kolay değil.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek olmak için fazla iyi ,
mesela 23 eylül sabah sat verip gün içi yükselmesine rapmen stop vermemesi
ya stop olma marjı çok yüksek (bence riskli) ya repaint yada sabah eksi açarsa shortta ısrar et diye bir condition var .d
Her halükarda 1 yıl deneyin çalışıp çalışmadığını görmek için
YTD
23 eylüldeki işlemlerine burdan bakabilirsiniz,stop yazması zarar anlamında değil burda işlemler ekte
https://i.hizliresim.com/efmvhcm.png
Teşekkürler düz mantık anladığım genelde +600puan yada %0.4 içeri girince stop loss oluyor 23ünde saat 12 sularında 800puan içeri girip sl olmaması? , heralde farklı bir parametre varki oyna devam dedi düşünüyorum. Öyleyse orjinal bir çözüm. Yeni palamız şimdiden hayırlı olsun [emoji2]
geçen hafta oyuna evergrande sokacaklardı. sanıyorum gerek kalmadı. gündemden çabuk düştü. :oleyo:
Günaydin arkadaşlar
Usd ye bakınca yükseliş olacak bir gün gibi
tertemiz 10 puan.
bereket versin :cool:
gece seansı aldığımızı verdik..bereket versin..150.600
az kar yeter..
herkes fazla ürkek :oleyo:
Toaso gene kıyım yaptı..
Mohikan ne alemde acaba kaç kere stop oldu kim bilir
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala da kaç gündür aynı taktiği uyguluyor, sabah sat akşam pazarı ucuzluğunda al, ne iş pala
İŞ BANKASI / HAKAN ARAN: TCMB'DEN ARALIK'TA 100 BAZ PUANLIK DAHA FAİZ İNDİRİMİ BEKLİYORUM - BLOOMBERG HT
hadi inşallah...
yoksa dolarda çift haneyi nasıl görücez...
Ekim Kasım pas geçecek yani. Öyle diyor.
dolar 10 tl. olunca bir sıfır atılır ve 1 dolar=1 tl. olur.:oleyo:
15 sene önce 2 sıfır attık.Şimdi de bir sıfır atarız.Yapmadığımız bir şey değil.
0 ı fazla çoğalmadan atacaksın:oleyo:
sabah yarım saat LONG a çalışıyor iblis..
spot 1,55 cente kadar düştü düşmelere doyamıyor...
1,30 cent dip gibi orayıda kırıp magmaya gidermi bilinmez...
belki ekimdeki faiz indiriminde oraları test eder...
indirirmi derseniz ekimde indirip doları 10 liraya düzleyip mütehhitlerini zengin edip işi bitirebilir...
https://i.hizliresim.com/laxr6ax.jpg
Biden skype üzerinden RTE ye "slm" yazdı haberleri ile birlikte Sağlam bi fışkırtma gelmeli artık..
1380 in altına bırakmıyorlar xu100 de işte..
Bir gün evvel yoğun satıcılı!!! kapanış ertesi sabah +0.70 gapli açılış..
its fuc... unbelievable....its amazingg..
29.09.2021 10:26:58 İŞ BANKASI / HAKAN ARAN: TL MEVDUATTAKİ BÜYÜMENİN DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM - BLOOMBERG HT
günün zaytung haberi...
Uygulamadigi güne kadar uygular. O gün bugün mü? Kimse bilmez.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışarısı öyle değilmi bak bizdeki malın çoğu badem sporda , şirketlerin yönetim kurullarına kadar içindeler neden 17 milyar dolar h sattı yabancı çoğu şirket taklaya gelmesin diye bu malları aldılar .Aynı hikaye ABD ve Avrupa da ,çin de çoğu borsada mevcut.Bizde malı dağıtmaya gerek yok yabancı girmiyor zaten hikaye olmadığından .Dün dışarısı neden sert satış yaptı , bugun ne olduda alış yapıyorlar tamamen algı onlarda 2 aydır mal dağıtımındalar aramızdaki fark onlarda büyük para dağıtımı olduğundan düşüşler yıkımlı değil , Ekimdeki 3.çeyrek bilanço döneminden sonra oradaki realizasyon daha fazla olabilir bana göre.
Bakıyorsun yonca daki alıcılara bofa , ünlü , diğer bankalar bakkal dükkanımı neden aynı gurup bu tahtada karşılıklı işlem yapıyor :)
Endeks ağırlığından ve bankalardan yabancı çıkarken burada pozisyon almalarından.
Aylardır burada yonca analizi yapıyorum başka banka yazmadım , onların oynadığı sağda olmak avantaj doğru yerden maliyetlenirseniz , oyunları zaten 10-15 tahta üzerinden pair treda ile dönüyor.
En büyük avantajları makinalar bunu iyi kullanıyorlar .Tabi bunlar benim seneryolarım en azından rus uçağı düşürdüğümüz zaman diliminden beri üzerine koyarak gelişen bir sistem .
29.09.2021 10:31:54 İŞ BANKASI / HAKAN ARAN: (HİSSE DEĞERLEMELERİ) İZİN OLSA BU FİYATLARDAN TÜM KAĞIDIMI GERİ ALABİLİRİM - BLOOMBERG HT
kafana silah dayıyanmı var alma diye...
EREGL tepesinden 4 tl yüzde 20
Bim tepesinden nerede ise 10-11 tl yüzde 15
Bankalar tepelerinden yüzde 10..
TCELL keza yüzde 10..
Bunlar dışında neyle çökertecekler endeksi..
pnsut rodrg mndrs tektu ile mi..
O yüzden..
to the north
quick march
chop chop...