Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 552/1004 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence çok temiz. Elinize sağlık. Sinyal gelen yerler çok iyi, belki stop için ek kriter konabilir birkaç yerde izlemiş gibi stop olmadan onun dışında on numara sistem bence.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iz süren stop var...bir ay uğraştım denedim sl değerleri ve iz sürenler var....

son 1 aydır da portfoyu bıraktım 3 periyotta 4 sistem çalışıyor.2008 den bu yana viop oynarım baya yorulmuştım pala ile mücadele de.Maşallah fena gitmiyor.
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence çok temiz. Elinize sağlık. Sinyal gelen yerler çok iyi, belki stop için ek kriter konabilir birkaç yerde izlemiş gibi stop olmadan onun dışında on numara sistem bence.

Matriks gibi bir tarihi eserde bunu yaptığınız için size plaket verilmeli, matriksin sahibi evinize kadar gelip saygı hormet sunmalı bu arada

idealinki ile başaramadım
    matrikse bir alışkanlığım var.Matriks iq de var onuda çömeye çalışıyorum
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

3. Arkadaşlar iyi akşamlar
    Bugün ekranda olamadım.
    Gün içi zayıf duran piyasa akşama doğru yurt dışının bozmasına pek aldırış etmemiş.
    Abd endeksleri henüz kapanmadı.
    Fakat kişisel tahmin
    Yarın başlangiç nasıl olursa olsun
    Kapanış yeşil olur gibime geliyor.

4. Dikkatli olun yine de Sn. Last Trader. Düşündüm de matriks kullanırken yapabileceğiniz sistemler genelde lineer ve if/ else kalıpları, bunlar malesef belli bölgelerde sonuç verirken başka bölgelerde sıkıntı yaşayabiliyor.

Matriks te bir de 30.000 bar sınırı vardı.

Bence iyi bir sistem milyonlarca barda hep iyi performans vermeli. 30.000 çok düşük bir rakam, su an çok iyi görünüp sonra sizi üzebilir.

Çok tecrübeli ve olaya hakim olduğunuz için ben başa çıkacağınıza eminim ama okuyan kişiler için de yazdım. Sistem işi malesef pek kolay değil.
     Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    idealinki ile başaramadım
    matrikse bir alışkanlığım var.Matriks iq de var onuda çömeye çalışıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    olmazsa zaten hoş olmaz
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi akşamlar
    Bugün ekranda olamadım.
    Gün içi zayıf duran piyasa akşama doğru yurt dışının bozmasına pek aldırış etmemiş.
    Abd endeksleri henüz kapanmadı.
    Fakat kişisel tahmin
    Yarın başlangiç nasıl olursa olsun
    Kapanış yeşil olur gibime geliyor.

"yatırım tavsiyesi değildir"

6. Gerçek olmak için fazla iyi ,
    mesela 23 eylül sabah sat verip gün içi yükselmesine rapmen stop vermemesi
    ya stop olma marjı çok yüksek (bence riskli) ya repaint yada sabah eksi açarsa shortta ısrar et diye bir condition var .d

Her halükarda 1 yıl deneyin çalışıp çalışmadığını görmek için

YTD
     Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    naparsınız gençler bir aydır kendi sistemimi çalıştırıyorum anlayanlar değerlendirsin..

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Gerçek olmak için fazla iyi ,
    mesela 23 eylül sabah sat verip gün içi yükselmesine rapmen stop vermemesi
    ya stop olma marjı çok yüksek (bence riskli) ya repaint yada sabah eksi açarsa shortta ısrar et diye bir condition var .d

Her halükarda 1 yıl deneyin çalışıp çalışmadığını görmek için

YTD
    23 eylüldeki işlemlerine burdan bakabilirsiniz,stop yazması zarar anlamında değil burda işlemler ekte

8.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    23 eylüldeki işlemlerine burdan bakabilirsiniz,stop yazması zarar anlamında değil burda işlemler ekte
    Teşekkürler düz mantık anladığım genelde +600puan yada %0.4 içeri girince stop loss oluyor 23ünde saat 12 sularında 800puan içeri girip sl olmaması? , heralde farklı bir parametre varki oyna devam dedi düşünüyorum. Öyleyse orjinal bir çözüm. Yeni palamız şimdiden hayırlı olsun [emoji2]

Sayfa 552/1004 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •