KOZAA vadeli böyle günlerde iş yapardı..
Printable View
KOZAA vadeli böyle günlerde iş yapardı..
Hsbc Tüpraş için 73 lira hedef fiyat verdi.
Bunların ne yapacağı belli olmaz ama kısa vade elinde olan dikkatli olsun..
Bizi etkileyen bir durum yok. İlaveten hükümet çok itidalli açıklamalar yapıyor.
Borsada 5 dk sonrası belli olmaz ama düz mantık şu gelişmeler ile bile 7900 altına vermiyorlar endeksi...
Altına inmeden de bence panik gereksiz.
Bakalım bugün hareketli haberler olur.
Her 2 yönde de...
Ona göre herkes kararını verir.
bugünlerde Hizbullahın akşamki hastane katliamına karşı cevabı olacak mı soru bu.. zor görünüyor ama taraflar kafayı yemiş durumda belli de olmaz ..tamda Bıden in tekeri piste değdiği anda
bir iki roket göndermesi yeterli palanın topuklarının kıçına değmesi için
şimdi..
olayın siniri ile yazmadım yoksa pis küfür edecektim israile.
daha önce hamasın yanlış yaptığını ve israilin buraya dalmak için oradaki israil polislerini ve israillileri dışarı çıkarmak için beklediğini sonra burayı dümdüz edeceğini... minnak beynimle ben bile akıl edip yazdım.
ne stratejistim ne asker..
bunu ben düşünüyorsam hamas gibi bir savaşcı nasıl düşünemiyor.
ben işin parası israili inancı filistini bilmem nesinde de değilim.
orada masumlara olan oldu ben buradayım.. hala bu sinirle bu alçaklığa itina ile küfür ederim burada ama
bu yapılan O.Ç luğu.. ulan en acımasız mafyaların bile belli rajonları var.
bu hastane bombalama hani ***in aklına geldiyse önce onu dikecen.
insanlık değil bu..
:drunk::drunk:
Benim mahduma dedim eski arabayı satalım borsaya sokalim bozkuş amcan gibi Petkim alalım parayı katlayalim. Mahdum dedi ki baba ben o parayı nasıl çalışarak kazanıyorum biliyor musun. Öyle deyince durdum.
Tamam gidiyorum.Ama 3 kişiyiz.Cunku ancak birbirimizi gözetleyerek sınırdan içeri geçebiliyoruz.
3 kişinin yol masrafı lazım.Ben tüm birikimlerimi aileme bırakacağım.Sende MADEM SOZ VERDIN
3.000 dolar lazimmis.Onu hesabıma gönderirsin
Sevaba çok ortak olmak istersen 5.000 dolar da olur..
IBAN göndereyim mi?
8400 e ilk longu yazdım bakalm..
Muhabbetlere bak saçmasapan kolpa muhabbetler. Sen git sevabı paylaşırız, Ben gideyim paramı sen ver falan filan... Sayin yönetim şu saçmalıkları kaldırın lütfen. Filistin in de İsrail in de... mIRC forumları gibi...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöfer atladı.........
:drunk:
pıst ufukta 7830 göründü gibi ilk etapta
Endeksteki baskının bir sebebi de bu.
Tüpraş ve doğal olarak Kchol...Kchol negatif olunca da piyasa ekstra temkinli olur..
12 aylık 73 lira hedef ,seneye dolar 40 lira olsa 1.80 dolar yapar.
Tüpraş şu an 5 dolar....
Saçma sapan bir rapor...
Diğer hisselerde de böyle tavsiye olsa ülke batacak diye düşüneceğim. Aksine bir sürü al tavsiyesi de vermiş..
Bence Tüpraş uzun vade için toplanacak..Ama baskı da olacaktır. Ağalar malın tekrar ucuz olarak kendilerine dönmesini istiyor olabilir..
altıns1 olan varmı..
ucuyeh...:drunk:
bi parti daha aşşağı yapar benim bildiğim pala..
Geçmiş mesajlarına baktım bir şey göremedim.Hani viob-bıst100 hakkında da bir şey yok..Ama HAMASA acayip saldırmışsın.
Misafir kıvamında ortama gelipte ahkam kesenlere,forumun eskilerine hat bildirenlere... .Sen SÖYLE AĞAM,KONUYU BELİRLE biz konuşalım.
NE YAZALIM ,NE KADAR YAZALIM...
Burada 7 kere TUPRAŞ/PETKOM grafiğini attım.:).TUPRAŞ pahalı petkm ona göre ucuz demiştim...
HSBC 70 demiş...
Ha..endekse verseler PETKM de dağılır o ayrı.
Benim Essek hacimsiz bisiler yapmaya çalışıyor emme amlamadim.
BMSCH cıldırdı :)) size mahserin 5 atlısını verecegim RNPOL BMSCH ANSGR ULKER ve enjsa
Yooo epey var görmek isteyene... ben buradaki çoğu kişiye göre büyük oyuncuyum aynı kulvarlar da değiliz boşver beni.. Ne oldu beni de mi siyonist yapacaksın? Yemişim Hamas ini yemişim İsrail ini... Devamlı savaş istiyorsan buyur git arena orada.. gitmek paraya ihtiyacın varsa bırak borsayi. Ucbin dolar için dileneceksen işin olmaz burada...
İşin özü şudur bıktık bu hacı hoca tayfasinin kendi dertlerini bütün Türklere aitmiş gibi aynı lafları tekrarlamasidir. Şehitlik sizin için kutsaldır ama baskasi öldüğünde..
Gazze ye gitmek istemek için buradan icazet almak gereksizdir. Atlarsin otobüse uçağa gidersin çok tatava yapmaya gerek yok. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa 1.20 dolara gelirse yüklü alma fikri çık aklımdan :)
Talkan ve Curcan katliamlarini internetten arastirip okuyun.
Biden a hazırlık yapıyor da olabilir.. İsrail e gitmiş. Eğer dolaylı barış mesajları dahi verse piyasa iyimser karşılamaya hazır. Gerginlik tırmandırıldığı takdirde vay haline BİST in..
Aynen dünkü gibi hacimsiz hareketsiz bir fırtına öncesi sessizlik. Bakalım nereden esecek rüzgar..
O.ç bunak ihtiyar bidon
İsraile tam destek verdi. Savunmanızda yanınızdayız ve istediğiniz herşeyi vereceğiz dedi
Hastaneyi israil değilde başka birileri vurdu dedi
İsrailde olmaktan mutluymuş.
Hastane bombalanması demedi
Hastanede patlama dedi.
1-Beni senin portfoyün büyüklüğü hiç ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren şey. madem ahkam kesiyorsun bu foruma içeriğiyle ilgili DOLU-TEKNİK-ANALİZ yapmandır..PİYASA ile ilgili kayda değer yorumun bile yok.O zaman forumun içeri hakkında eleştiri yapamazsın...
Biz insanız,PARAYA ODAKLANMIŞ ROBOT DEĞİLİZ..Burada yemek tarifi de yaparız.
2-Olay TÜRKLERİN değil İNSANLIĞIN ve TÜRK MÜSLÜMANLARIN olayıdır.Bu ülkede %70 müslüman varsa ve %90 insanlık varsa olay onlarındır.
3- Bir kötülük görürsek önce elimizle(fiiliyat-şehitlik),yoksa dilimizle(kınamak),yoksa kalben bugzederek...
herkes kendince bir cephede pozisyon alır..AMA BU İŞİN EN vicdansızı insanlığın asgari değerini bile hissetmemektir.
tenkit bile etmemektir.
bu işe karşı olmak demek cepheye gitmek değildir.onu da yapan vardır ..ha bu pratikte mümkün de değildir..
Esasında seninle fikir tartışması da yapmam.SENİN OLAYIN; bu foruma ne kadar emek veriyorsun ki bir de bize yön çiziyorsun(bunu yazın bunu yazmayın) olayıdır.
PARANIN BÜYÜKLÜĞÜYLE iftihar ediyorsan, yolla löseve veya ATATÜRKÇÜ DÜŞ DER. 50.000 TL..VER EKSTREYİ...Hayra teşvik etmiş olursun.
Kimin yaptığı belli olmayan ''patlama '' Hastanedeki oksijen tüpleri patlamış olabilir
Hamas bile dibine dinamit koyup patlatmış olabilir ..Moruğun anlattığı hikayenin meali
Vay arkadaş ..y.saklığın nirvanası böyle birşey demekki
ilaçlar hareketlendi..
rtalb trilc angen..