Sayfa 555/1012 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop LV

O.ç bunak ihtiyar bidon
    bir halt olacağı yok.

İsraile tam destek verdi. Savunmanızda yanınızdayız ve istediğiniz herşeyi vereceğiz dedi
    Hastaneyi israil değilde başka birileri vurdu dedi
    bir halt olacağı yok.

İsrailde olmaktan mutluymuş.
    Hastane bombalanması demedi
    Hastanede patlama dedi.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yooo epey var görmek isteyene... ben buradaki çoğu kişiye göre büyük oyuncuyum aynı kulvarlar da değiliz boşver beni.. Ne oldu beni de mi siyonist yapacaksın? Yemişim Hamas ini yemişim İsrail ini... Devamlı savaş istiyorsan buyur git arena orada.. gitmek paraya ihtiyacın varsa bırak borsayi. Ucbin dolar için dileneceksen işin olmaz burada...
    İşin özü şudur bıktık bu hacı hoca tayfasinin kendi dertlerini bütün Türklere aitmiş gibi aynı lafları tekrarlamasidir. Şehitlik sizin için kutsaldır ama baskasi öldüğünde..
    Gazze ye gitmek istemek için buradan icazet almak gereksizdir. Atlarsin otobüse uçağa gidersin çok tatava yapmaya gerek yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1-Beni senin portfoyün büyüklüğü hiç ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren şey. madem ahkam kesiyorsun bu foruma içeriğiyle ilgili DOLU-TEKNİK-ANALİZ yapmandır..PİYASA ile ilgili kayda değer yorumun bile yok.O zaman forumun içeri hakkında eleştiri yapamazsın...

Biz insanız,PARAYA ODAKLANMIŞ ROBOT DEĞİLİZ..Burada yemek tarifi de yaparız.

2-Olay TÜRKLERİN değil İNSANLIĞIN ve TÜRK MÜSLÜMANLARIN olayıdır.Bu ülkede %70 müslüman varsa ve %90 insanlık varsa olay onlarındır.

3- Bir kötülük görürsek önce elimizle(fiiliyat-şehitlik),yoksa dilimizle(kınamak),yoksa kalben bugzederek...

herkes kendince bir cephede pozisyon alır..AMA BU İŞİN EN vicdansızı insanlığın asgari değerini bile hissetmemektir.

tenkit bile etmemektir.

bu işe karşı olmak demek cepheye gitmek değildir.onu da yapan vardır ..ha bu pratikte mümkün de değildir..

Esasında seninle fikir tartışması da yapmam.SENİN OLAYIN; bu foruma ne kadar emek veriyorsun ki bir de bize yön çiziyorsun(bunu yazın bunu yazmayın) olayıdır.

PARANIN BÜYÜKLÜĞÜYLE iftihar ediyorsan, yolla löseve veya ATATÜRKÇÜ DÜŞ DER. 50.000 TL..VER EKSTREYİ...Hayra teşvik etmiş olursun.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İsraile tam destek verdi. Savunmanızda yanınızdayız ve istediğiniz herşeyi vereceğiz dedi
    Hastaneyi israil değilde başka birileri vurdu dedi
    Böyle bir pişkinlik akla ziyan. Bu işin sonu iyi gözükmüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Böyle bir pişkinlik akla ziyan. Bu işin sonu iyi gözükmüyor.
    Malumun ilanı..Tabi ki olayı kapatacaklar kendilerince.. Dünya çapında medya da adamların elinde....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Kimin yaptığı belli olmayan ''patlama '' Hastanedeki oksijen tüpleri patlamış olabilir
    Hamas bile dibine dinamit koyup patlatmış olabilir ..Moruğun anlattığı hikayenin meali

Vay arkadaş ..y.saklığın nirvanası böyle birşey demekki

ilaçlar hareketlendi..

rtalb trilc angen..

Sayfa 555/1012 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •