Nerde çıktı bu füze başlığı haberi bir link atar mısınız?
Füze başlığı ciddi bir iş aselsan varken buna düşer mi o iş?
Printable View
Gerel satıp buraya geldim bakalım burada da yüzümüz gülecek mi?
Hissede Gedik oyun çeviriyor,üstten alıp alta veriyor,acaba aldığı malı altta başka bir kurumdan kendisine mi satıyor?
bu ihaleye girmişler miydi acaba ses seda yok ne yurt içinden ne de yurt dışından
https://www.ihalebul.com/?p=ihaledet...20225535800082
Emkel stokta 70 milyonluk trafo var deyolar.:oleyo:
https://www.ihaleciler.com/trafo-ihaleleri.html
bekliyoruz artık roketmi,trafomu görecez.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
şöyle bir 9 aylık satışlarla 12 aylık vergi dairesine bildirilen gelir tablosundaki satışları kıyaslayınca son çeyrekte yaklaşık 28 milyon satış yapmış ve buna ilişkin maliyetinde yaklaşık 23 milyon olduğu anlaşılıyor yanılmıyorsam son çeyrekten 5 milyon kadar bir artı var gibi tabi konsolide de neler olacak göreceğiz nihai kar olmasa bile favök karı iyi gelirse ilerisi için bir ışık verebilir.
Ancak şirket uzun zamandır büyük işler alamıyor gibi sektörde rekabet fazla biraz araştırınca ve bundan sonra kurulan şirketlerin büyümelerine bakınca sanki ya daha iyisini üretiyor yada daha iyi pazarlıyorlar gibi bir durum olduğu sonucuna varılabilir kısaca Emek de yeni bir atılıma yeni bir soluğa ihtiyaç var.
1.59 üzerine atıp sağlam durmadıkça tahtada yaptıklarının hepsi hikaye
156 YA ÇİVİLEDİLERMİ BUNU ABİLER
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİLANÇOYU YORUMLAYACAK BİR ABİM VARMI
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.700.000 tl zarar 1.51 açar en iyi
Belkide baski kalkar rahatlae
Yawsaklar yan şirketlere 18 milyon peşin ödenmiş giderler ayagına (verilen sipariş avansı)sirketi sömürüyor.****ler gidin yaptığınız finansal borcu kapatın.yan şirketlere vede bankalara şirketi soydur.seni denetleyen o bağımsız şirketin taaa sülalesini .......
Ulan kapıya kilit vursak bundan iyi.Satarız 50 bin metrekare araziyi 2 milyondan bin metresi toplam 100 milyon ederi var.15 milyon barmekten alacağı tahsil et tabi verirse hazır taksitle vermek varken.hadi deyim borçlar alacaklar mahsuplaşsın sonuç hisse başı 5 tl dağıt.yönetim kurulunada yeter sömürmek bitti deyip koy kapıya.yürüsünler akyurttan Kızılay’a.sülalenizi .......
bunlara ders verecek biri var.GALİP.imtiyazlı hissede yok.dayayacak hergün tavana.toplayıp sonra kovacak şirketten hepsini.arsaları içim bile değer buna.ama gelmiyor yoksa galip bunların ecdadını .....
Bu bilanço zaten biliniyordu, kötü bir açılış olabilr mi sizce?
EMKEL Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -6705334
Şirketin başka iştiraki olmadığı için vergi dairesine sunduğundan farklı bir blanço gelmesini beklemek hangi akla sığar,bu zarar zaten fiyatlanmıştı,ben satmıyorum ama satanların mallarını bir güzel toplayacaklar.
Ne oldu athırsızları satsanıza kötü bilanço var diye basmıştınız?
Bunlar harbi at hırsızı çıktı.
Arkadaşlar geçen bı arkadaş paylaşmıştı temettü ödemesi ile ilgili. Ben pek anlamadım hisse başına kaç kuruş temettü verilecek Haziran'da. Aydinlatirsaniz sevinirim.
0.92 kuruş.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok baya yanlış anlamışım ben
Hayırdır. 1.60 oldu.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aydın doğanın ortaklığı falan mı var buna % 00005 civarı :)
92 lira
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyv hocam çok sağol bilgilendirdiğin için. Herkes yardımcı olmak istemiyor böyle sağolasın inşallah bol bol kazanırsın
Herkes burda demi yoklama yapmama gerek varmı?