Hoş geldin kardeşim Chucky68
Printable View
Chucky hoşgeldin.Özledik.Umarım dolarda yakalanmışsındır son rüzgarda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Chucky 68 " geldiyse,
Pcpower de gelmeli.. :) :)
Dolar - Faiz öngörüsü yüksek yoldaşların
dönüşü bizleride aydınlatır.. :)
Slm Dudu ağabey.!!
Saygılar
Vakıf arı hesapta bir orandan bağlayınca sinraki günlerdeki oran artislari yansıtılıyor mu? Ben dün 16 dan bağladım bugün 16.75 oldu MT 100 gün boyunca 16 kalacak değismez diyor.
Sent from my BLA-A09 using Tapatalk
Yok değişmiyor ne yazık ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Chucky abim gelmiş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baya hareketli bir gündü
Günün özeti:
Bazıları günlük sever:
GÜNLÜK BANKA BOŞTA KALAN HOŞGELDİN SÜRE HOŞGELDİN ORAN STANDART ORAN GÜNCELLEME TARİHİ AktifBank Nkolay Bono yok yok yok 18.53 MK 8.06.2018 AlternatifBank VOV 1/100 90 gün 16.5 14 5.06.2018 Burgan Güldüren 2K 90 gün 16.65 ? 8.06.2018 Enpara Birikim yok yok yok 11.5-12.5 (+1) 8.06.2018 ING E-Turuncu yok 1 yıl 15.5 9-14.75 8.06.2018 ŞekerBank GeceGündüz 2K 120 gün 16.5 9-13.5 5.06.2018 Teb Marifetli 2.5K-5K 90 gün (+90 gün) 16.5 (+0.25) 7-14.25 8.06.2018 VakıfBank Arı yok 100 gün 16.75 14.5-15.85 8.06.2018
Hoş geldin chucky....bu arada finans özel bankacılık 17.40 .bağlamadım.3 günlük bağladım. P.tesi oranları paylaşırım..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tablo şeklinde guzel olmuş.teşekkurler emegı geçenlere...
Powerpc ye çok gereksiz yüklenildi.. Adam çok mantıklı şeyler söyledi.. Her zaman bu forumda yazardı.. Dolar bi ara ileri gidip geri yaptığı gün "nerdesin Power, kaçtın power, sesin çıkmıyor power, dolar yüksekken konuşuyorsun düşükken susuyorsun" diye yüklendiniz.. Bir gün için.. Dalga geçtiniz analizleri ile.. Adam da doğal olarak dolar coşunca sizi acınızla yalnız bıraktı..
Tutup şimdi adamı chucky denen şahısla kıyaslamayın..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu anda aylık vadeli yatırmak çok saçma .belirsizlik bu kadar fazla iken merkezi piyasanın daha da zorlayacağı ortaya çıkıyor. günlük devam ederek elinizdekini ucuzdan bankalara fonlamayın. kaldı ki haziran sonu bilanço kapatmak için çok daha fazla oranları verecekler.
chucky ye selam çakalım önce..:)
hoşgelmiş sensiz buralar tatsız idi..:)
piyasa toz duman idi bugün..
denizbank ÖB milyon üstü 18 verilmiş
milyon altı 17.50 alabildim..
burger falan 18 ler havada uçuyordu..gelene gidene dağıttılar..
bütün bankalar gaza basmış özellikle öğleden sonra..
Burganda bir arkadaşın Pazartesi dönüşü vardı bugün bana açıp sordu ne yapayım diye sakın ola 18 lerin altında bir oranla bağlama hatta ben senin yerinde olsam 18 ile bile bağlamam Haziranın son haftasına kadar günlükte kalırım dedim. Bilmem ne yapar ben akıl verir gerisini herkesin kendi kararına bırakırım ne yaparsa yapsın beni asla ilgilendirmez.
Odea nin genel müdürü goreve baslar baslamaz internetten eft ucreti almaya basladi.Faizleri artirmamak icin cok direndi.Atamasıda iktidar onaylı oldu izlenimi olusunca ben şahsen bankadan soğudum.Herkes bu şekilde çıkıncada kırmızı seviye oluştu tahmin ederim ve şok artışlar yaptılar.Ama elindekini kaybedince geri getirmek zordur.Bu dönem bunu yaşayacaklar.
Bu chucky çakma chucky olmasın
Odebank'ın yeni genel müdürü Mert öncü de elektronik mühendisiymiş. Nedir bu elektronik mühendislerinden çektiğimiz. Merkez bankası eski başkanı Erdem Başçı'da elektronik mühendisiydi. Ne işleri var bankacılıkta anlamam.
Gıcık oluyorum elektronik mühendisi olan bankacılara. :)
180 bine Odea 17 temdit verdi. Parayı çektim. 17,75 e gidip MB den 1 haftalığına alın dedim.
Vakıfbank hazineden özel oran sorunca SMS atmaya başlamış şubeyi arayarak öğrebilirsiniz diye yeni bir uygulama sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birşey soracağım, 500k isyatirimda gecelik repoda duruyor. Şu an için net 12,98 veriyor. Hisselerde oluşabilecek fırsatlar için hazırda tutuyorum. ( Bu arada hala benim beklediğim uygun fiyatlar oluşmadı henüz bence). Burada bahsedilen oranlara göre aylik kaybim ne kadar oluyor yaklaşık?
Gerçek chucky..konuştuğumuzda foruma üye olduğunu söylemişti
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 gün hoşgeldin var sabit oran kapatırsanız 15.25 e iniyor ama dikkat edin oraya
bugün garanti özelden gelen:
Garanti Bank Bono
53 Gün Vadeli
Mevduat Eşleniği: 19,23 %
bir hafta önce 45 gün 17,35 (eşlenik) ile çıkmıştı. bugün 19,23
aktif 45 gün bono bile 18,85 iken..
çok ilginç
garanti Hoş Geldin 25.000 - 1.000.000 32-370 13,15 - 17,75
https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID5b618ed