Bu chucky çakma chucky olmasın
Originally Posted by Marluk Bu chucky çakma chucky olmasın en azından bir merhaba deyip analiz yapmasını beklerdim oran paylaşıp gitti benim bildiğim chucky genel bir durum analizi yapıp yoldaşlar demeden gitmezdi
Originally Posted by Marluk Bu chucky çakma chucky olmasın Ben de aynını düşündüm. JonDowes'un kalite kontrole de cevap gelmedi
Originally Posted by yuji Ben de aynını düşündüm. JonDowes'un kalite kontrole de cevap gelmedi Gerçek chucky..konuştuğumuzda foruma üye olduğunu söylemişti SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Marluk Bu chucky çakma chucky olmasın ben de şüphelendim.. yanlış hatırlamıyorsam chucky büyük harf kullanmazdı.. ama.. Originally Posted by r.lucas Gerçek chucky..konuştuğumuzda foruma üye olduğunu söylemişti bunu okuyunca bilemedim. inşallah kendisidir. sevindirir.. başlığa renk gelir.
Originally Posted by Marluk Bu chucky çakma chucky olmasın Her sey mumkun. Bu nedenle genel bir degerlendirme istedim. Yazma stilinden, uslubundan anlariz. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Forum Rules
Yer İmleri