Ek 21621. Ek 21622
Printable View
Hotel datacaklarsa öncelikle Antalya’daki külüstür hoteli satsalar
Yada Tektu ya kakaladıkları patronlara ait may boya kapsamındaki hantal varşıkları satsınlar. Bu varlıkların Tektu ya maliyeti kaç milyon dolar dı, bakalım aynı fiyata alıcı buluyorlar mı
Borsada Yüksek oranda bedelli yap, sonra patronkae kendine ait varlığı halka açık şirkete sat, bedelliden gelen paraları tekrar cebişe at işleri almış başımı gidiyor
Asında bu bedellilerden patronlardan para çıktığı da yok, sadece piyasadan para şaplamış oluyorlar, ve birde kendilerine ait hantal varlıkları en iyi fiyattan satmaya kaynak oluşturmuş oluyorlar.
Birde Halka açık şirket ise flnasal borçlar altında can çekişmeye devam etsin. Şirketi borçlu harçlı bırak, talep oluşmadın en dip fiyatkarda defter değerinin çeyreğine hisseleri topla, yatırımcıları ekarte et olayları hep
İlişkilş taraflardan olan alacaklar bşr an önce tahsil edilmeli veya finans borçlarının şirkete olan maliyet oranında faiz alınmalı.
Tektu nun yollarca patronlara ait şirketlerde büyük miktar alacağı olmuş, bu akacaklar karşılığında patronların şirketlerine Tektu ne kadar vade farkı konmuş? finans borçlarının tektu ya maliyeti ne kadar olmuş? Bu parametreler karşılaştırılınız manzara netleşir
Tam bir dolandırıcı, sözde iş adamı
0.81 den aldım 0.74 geldi sonra yorumları okumaya başladım eyvah dedim şimdi 0.83 beklemeye devam
Ek 21625:rules:
Oh ne güzel saldı, yarasın tosunuma
patroniçemiz......sen var ya harbi adamın kenarısın.Allahtan 85 den verdim biraz ver bakalım aşağıya hele şu bilançonu da görelim ne kadar zarar yazdın yine.BİR KEZ DE ŞAŞIRT BE
Şeref yoksunu patron ve adamları.Tam kaliteli o.çocu..Diyecek başka birşey kalmadı...
Alış ile satış arasındaki fark 600k ama biz -4 aşağıdayız.Halen 0.81 den satmaya çalışıyorlar.Her türlü dönme dolap var bunlarda.Sövemeyeyim diye çok uğraştım ama sonuna kadar hakediyorlar..
Hadi bebeğim kaldır kıçını 0.85 0.89 kadar ytd deyildir.
Pasta paylaşabilirsiniz arkadaşlar paylaşımlarımız için teşekkür ederim
Bu adamlar süzme p.ç. Öyle az buz değil. Zaten biraz karakterleri olsa bu kadar adamdan kamyon dolusu küfrü kaldıramazlardı. Hissede hem çıkarken hem düşerken kazandıkları için küçük hareketler bunlara yetiyor. Yüksek maliyeti olanlara Allah sabırlar versin. Zor hisse vesselam.
Ek 21639:rules:
0.85 ustne atıp kalmalı kalırsa ivme kazanabilir ytd
Onun bunun çocukları Hergün başka bir aracı kurum ile hisseyi baskılıyorlar.Kamede düşürür düşürmez 1M lot satış koyuyorsunuz.0.81 e 2.8M koyarak satın mı demek istiyorsun.Yine 0.81 kapat akşamda rahatla.Nasılsa küfür yemekten hoşlanıyorsunuz.Ytd..
Adi şer....sizler bu ne ya
Birde şaşırtın be şeref yoksunları.Endeks düşmesede basacaktınız.Kademelerden belli idi.Ne diyelim sizde bulun belanızı..
Endeks 80 bin tektu 0,80-0,82, endeks 105 bin tektu 0,80-0,82, acayip sağlam kağıt.
Yılmaz ailesi şaibelerle dolu bir ailedir. Dikkatt uzak durun.
Yaza 2 liraya verecem 75 den aldim 82 ye verdim alicam tekrar ama suriye operasyonu baslamadan gitmez otel satisi gyo hepsi olacak ama sabir cani istesin direk 2 ye katlar 10 gunde
Bakalım bugünkü filmin sonu nasıl olacak hacim düşük ve Unlu 615k alımda gözüküyor ve her seans bitiminde elinde mal bırakmıyor akşama kime verecek malı göreceğiz.Uğraştırıp durma patron efendi akşama 0.80-.81 arası kapatırsın klasik.Birde şaşırtın bizi.Ytd..
turizm bakanı a parada güzel bir konuşma yapıyor..
avrupadan özellikle yatırım yapmak veya tesis satın almak isteyenler ziyaret etmekte diyor. da sorun tabi bu ağlak bakış mahzun duruş bol manüpilasyon haberli tektu yönetimi.**
Tektu da bu hafta çok şeylere gebe(Attım bakalım tutacak mı?)
Borsa düzeltmeye girer, tektu da 70-72 arasına cuk diye oturur.
Düşmediğine göre beklemeye devam. Biz senden daha sabırlıyız sayın patron. 1 yıl 2 yıl hiç farketmez. Ha istersen düşür o zaman depoyu alabildiği kadar fulleriz. Eninde sonunda o haberlerin devamı gelecek mi. gelecek. Sana benden bir lot bile yok fakir patron... YTD
Bugün 0.80 aşşağı kırılır.
Tahtanım tecrübeli isimlerinden bir yorum alalım bu işlem hacminin düşmesini hayra mı yoralım.