Sayfa 556/946 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Hotel datacaklarsa öncelikle Antalya’daki külüstür hoteli satsalar

Yada Tektu ya kakaladıkları patronlara ait may boya kapsamındaki hantal varşıkları satsınlar. Bu varlıkların Tektu ya maliyeti kaç milyon dolar dı, bakalım aynı fiyata alıcı buluyorlar mı

2. Borsada Yüksek oranda bedelli yap, sonra patronkae kendine ait varlığı halka açık şirkete sat, bedelliden gelen paraları tekrar cebişe at işleri almış başımı gidiyor

Asında bu bedellilerden patronlardan para çıktığı da yok, sadece piyasadan para şaplamış oluyorlar, ve birde kendilerine ait hantal varlıkları en iyi fiyattan satmaya kaynak oluşturmuş oluyorlar.

Birde Halka açık şirket ise flnasal borçlar altında can çekişmeye devam etsin. Şirketi borçlu harçlı bırak, talep oluşmadın en dip fiyatkarda defter değerinin çeyreğine hisseleri topla, yatırımcıları ekarte et olayları hep

3. İlişkilş taraflardan olan alacaklar bşr an önce tahsil edilmeli veya finans borçlarının şirkete olan maliyet oranında faiz alınmalı.

Tektu nun yollarca patronlara ait şirketlerde büyük miktar alacağı olmuş, bu akacaklar karşılığında patronların şirketlerine Tektu ne kadar vade farkı konmuş? finans borçlarının tektu ya maliyeti ne kadar olmuş? Bu parametreler karşılaştırılınız manzara netleşir

4. Tam bir dolandırıcı, sözde iş adamı

5.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Tam bir dolandırıcı, sözde iş adamı
    Dolandırıcı ve adamları yine top dolaştırıyorlar kendi sahalarında bakalım nasıl bir film çevirecekler.Patron hissesi olunca ****lerin işine kaldık.Zaten bu hissede teknik destek hacim konuşmanın bir anlamı yok.Ytd.

6. 0.81 den aldım 0.74 geldi sonra yorumları okumaya başladım eyvah dedim şimdi 0.83 beklemeye devam

Sayfa 556/946 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •