Hotel datacaklarsa öncelikle Antalya’daki külüstür hoteli satsalar
Yada Tektu ya kakaladıkları patronlara ait may boya kapsamındaki hantal varşıkları satsınlar. Bu varlıkların Tektu ya maliyeti kaç milyon dolar dı, bakalım aynı fiyata alıcı buluyorlar mı
Borsada Yüksek oranda bedelli yap, sonra patronkae kendine ait varlığı halka açık şirkete sat, bedelliden gelen paraları tekrar cebişe at işleri almış başımı gidiyor
Asında bu bedellilerden patronlardan para çıktığı da yok, sadece piyasadan para şaplamış oluyorlar, ve birde kendilerine ait hantal varlıkları en iyi fiyattan satmaya kaynak oluşturmuş oluyorlar.
Birde Halka açık şirket ise flnasal borçlar altında can çekişmeye devam etsin. Şirketi borçlu harçlı bırak, talep oluşmadın en dip fiyatkarda defter değerinin çeyreğine hisseleri topla, yatırımcıları ekarte et olayları hep
İlişkilş taraflardan olan alacaklar bşr an önce tahsil edilmeli veya finans borçlarının şirkete olan maliyet oranında faiz alınmalı.
Tektu nun yollarca patronlara ait şirketlerde büyük miktar alacağı olmuş, bu akacaklar karşılığında patronların şirketlerine Tektu ne kadar vade farkı konmuş? finans borçlarının tektu ya maliyeti ne kadar olmuş? Bu parametreler karşılaştırılınız manzara netleşir
Tam bir dolandırıcı, sözde iş adamı
0.81 den aldım 0.74 geldi sonra yorumları okumaya başladım eyvah dedim şimdi 0.83 beklemeye devam
Yer İmleri