Bunlardan para kazanmak zevkli oluyor aslında.. ancak kalıcı uzun vade hissedarı olmayı asla düşünmem.
Hisse ucuz gideri var, nasıl düşerken KY tokatlandı şimdi de KY biraz para kazansın..YTD
Printable View
Bunlardan para kazanmak zevkli oluyor aslında.. ancak kalıcı uzun vade hissedarı olmayı asla düşünmem.
Hisse ucuz gideri var, nasıl düşerken KY tokatlandı şimdi de KY biraz para kazansın..YTD
Endeksi bankacılık ile şişiriyorlar.. Dikkatli olmakta faya var...YTD
Sn tahmin ci hep uzun vade ci oldum.borsada ilk on yılım dışında da hiç para kaybetmedim.aksine erken çıktığım kayıtlarda kaybettiğim büyük kardan zararlar var.bu kağıt yapacağı büyük rallinin ilk haftalarında gibime geliyor.asla erken çıkmam 1.52 den geçen hafta ekleme de yaptım hala tek lot satisim yok.hayirlisi diyelim
Sn şekerli neyine dikkat edelim.bedelli ayağına kağıdı paça vraya çevirdiler.dolar bazında hala tarihi diplerinde.hatta bu son dayakta tarihi dibin de altını gösterdiler.o kadar arsa alımı muhtesem bilanço k km nakit parası saklanan karlar hep ilerdeki muhtesem çıkışta işimize yarayacak.simdiye kadar hep görmezden gelindi
Ha borsada büyük bir çöküş olabilir diyorsanız.ona yapacak bir şey yok
Iskur olayı ne sn şekerli ben şaka sandım.yasanmis bir olay mı var
Sanki varlık fonu piyasaları fonluyor.. benim izlemimim o yönde..
Bu kiler çok gerdi beya...çıkacaksa çık duseceksen düş, depoyu ya full yapalım,yada çık 1.60/70 lere vedalaşıp gidelim.Seni beklerken uçtu gitti bankalar...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk TV de borsada dönem oyunları bizzat bir şirket sahibi anlatıyor..
aman ha..
.
Aynen şuan bende izliyorum. Peker olmasa bunların hiçbiri açığa çıkmayacaktı sanırım. Şuan bizim işimize geliyor düşüncesindeyim hissemiz açısından, en kötüsü bile artık kafasına göre bedelli kıskacına girmez zira üst üste kasada nakit varken bedelli ye izin verenler ortaya çıkar artık. Zaten zarara uğrayan, bedelliden sonra dönen dolaplar, bölünme sonrası hissenin düştüğü durumdan madur olanlar şikayetlerini yenileyeceklerdir. Ucu kendilerine dokunmasın diye kilerde bu hisseye yüklenebilir, şikayet almamak için. Göreceğiz bundan sonra mantar gibi halka arzlar olmayacak, şirketler denetlenecektir yeni dönemde..Hayırlısı:cool:
Milletin kanını emmişler vampirler..:vk:
Sn. Hkm, lütfen Halk TV de Mine TOZLU SİNEREN in yaptığı itirafları youtube dan izleyin o zaman neden stoplu işlem yaptığımı neden patron şirketlerine karşı önyargılı olduğumu anlayacaksınız. Tamamen kendi hisseleri üzerinden para kazanma derdinde olan ve bu safhada ciddi rüşvet dağıtan patronlarla ilgili müthiş suçlama ve itiraflar kan dondurucu mahiyette. YTD
Pazartesi günü Peker in açıklamalarının hedefi olması muhtemel şirketler taban açılabilir olanlar kendilerini bilirler. Mine SİNEREN bu şekilde çok fazla şirket olduğunu söyledi, bedelli için ödenen rüşvetlerden bahsetti. SPEK böyle bir durum varsa çıkabileceği kadar hisseyi çıkartacaktır. Pazartesi günü zor geçebilir. Fiyat hareketlerini çok yakından takip edip ona göre aksiyon almak lazım. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
İyi pazarlar;
Cin şişeden çıktı artık. Bu tür hisselerde artık operasyon yapamazlar, ellerinde yüklü mal olan dürüst yatırımcılar spk ya hergün bu tür operasyonda alan satan kişiler hakkında şikayette bulunurlar, en azından kayıt altına aldırırlar. Sonuçta seçimlere kısa süre kaldı. Bedelli ve sonrası yapılan hareketlerle illiyet bağı kurulursa çorap söküğü gibi ortaya çıkar herşey. Sanırım buna cesaret edemez kimse artık. Zaten Pekerin elinde daha birçok kanıt varmış, bir de üstüne artık fareler gemiyi terketmeye başlıyor ve bazı ezilen bürokratlarda belgeleri biriktirmiştir şimdiden. KİLER HOLDİNGİ de takibe alın, göreceksiniz neler olacak. Ne o tavan tavan kim aldı kim sattı, operasyonsuz bunun gerçekleşme olasılığı nedir.. Dedim ya akşam konu hakkında belgelerle neler açıklandı neler, artık bunu sümenaltı etmek mümkün değil gibime geliyor..YTD
KTSKR de yapılan operasyonu da görün halka arz sonrası arşa çıktı sonra verdiler sopayı verdiler sopayı ve şuan sürünüyor 7-8 aydır. Hem de borsanın kesintisiz çıktığı bir dönemde, olur böyle şeyler demeyin. sadece 1 şirketi değerlendirirseniz haklı olabilirsiniz olur böyle şeyler demekle, ancak birde KİLER sahipliği olan hisselerin tümünü birden inceleyin, halka arzlarını , sonrasını ve en sonrasını göreceğiniz resim aynısıdır. Sanki aynı el aynı operasyon yöntemleriyle ayrı şirketlerde aynı operasyonları yapmış görüntüsü vardır. Detaylara girilirse sanırım, aracı kurum, kişi, hareketi yapan kişiler mutlaka illiyet bağı ortaya çıkar asla YTD
Çok eğleneceğük çokkkk:rules:
Dün yayını maç seyreder gibi seyrettim.Borsadan soğudum.Ozellikle küçük ve kurumsal olmayan şirketlerden uzak durmak lazım.Gong çalmakla olmuyor bu iş..Klrholding halka arzına elim gitmedi kağıt 3 katı prim yaptı.peki bunun gerekçesi neki..Holdingler kar sağlayan şirketleri ise klgyo u niye surunduruyorsunuz.ustelik bedelliden de paraları topladiktan sonra...İsim olmaz bundan sonra kurumsal olmayan şirketlerle.Bide seçim geliyor ya giderse bu hükümet.Koc holding Sabancı holding bağlı şirketleri kar ettikçe yükseliyor.Burda holding yükselirken(sebebini bulamadım) kar sağlayan GYO şirketi sürünüyor.Almayin mazlumların ahını...
Düzgün küçük montanlı şirketler yokmu elbette var ama yaşatmıyorlar, spk başı dahil olmak üzere çökmüşler borsaya, sanırım varlık fonu da aynı yöntem, fetö borsası da aynı yöntem, köşe başını tutan herkes küçük büyük kendi çapında hem devleti hem de şirket sahibi patronları soymak için bir düzen kurmuşlar. Asıl soygunda küçük yatırımcılara yapılıyor. Boşuna lağım patladı denmiyor. Şimdi patronlarda yavaş yavaş ses çıkarmaya başladı.. PATRONLAR DÜNYASI adlı sitede okudum şimdi peker iddialarını ve mesela cumhurbaşkanlığı danışmanı olan tarhanoğlunun abisinin kim olduğunu ve martı otelleri nasıl yediklerini, canikli, o bu vs hep aynı yöntemler. Mine hanım kendisi ile ilgili olanları açık açık anlatmış ve Pekerin twitlerindeki kişileri ve ilişkileri tane tane anlatmış..Borsanın nasıl bir kurguyla çalıştığını görünce benimde içim soğudu ve hatta korktum. Bu nasıl bir cesaret yahu:Sad:
Valla ne olacaksa olsun.Yeni gelen şirketlerin çoğu borsada oyun oynamak adına kullaniliyor.Tabi kazanan hep patron.Ticarette yapamadığını borsada yapıp kısa yoldan köşe olma peşinde herkes..zaten hep düşünürüm bukadar ekonomik sıkıntıya rağmen genç genç insanlar Mercedes Audi Jeep kullanıyor.Ne zaman calistida kazandı bunları..Demekki bazı ailelere oluk gibi para alıyor.Keza villalar havuzlu yazlıklar seç beğen al.Bizlerde pazarda pazarcı ile geyik muhabbeti yapıyoruz.Bosu boşuna 30/35 yıl namusumuzla çalışmışiz.
Aynen, biz emekli olduk ama 20-25 yaşındakiler bmv , mercedes harici araba kullanmıyorlar. Geçmişten bir anımı anlatayım. 30 yıllık çalışma hayatımın 25 yılını üst kademe yönetici olarak çalıştım. Büyük bir grup şirketinin Turizm ve inşaat grubunda ve 35-40 lı yaşlarımda ( tam tarihini hatırlamıyorum uzun yıllar geçti) olan bir olay. O zaman grubun sadece 1 şirketi halka açıktı ve bugün hala aynı şirket halka açık. Kardeşlerden birine ait ( yönetimi, sonradan kardeşler ayrıldılar ve şirketler de ayrıldı ancak hala çok büyük şirketler) Bu kardeş, bizim ceo nun ofisine sistem kurdurdu ve şirketin hisselerinden aldırdı. Ona şu bilgiyi verdi. ben arayacağım ve sat dediğim zaman satacaksın al dediğim zaman alacaksın diye..Tabi anlaşmalarının içeriğini bilmiyorum hala, Güvenemediğim ve yaşım genç olduğu için ben arkasını aramadım. Şuan şirket hala açık ve patronlar aynı, Ceo ne oldu derseniz. Doymadı ve şirketi tehdit etti halbuki 15.000 eurunun üstünde maaş alıyordu. Tazminat olarak açıktan 250.000 euro civarında 13-14 senelik para aldı. Şuan nerdedir bilmiyorum ama en son emekli olup ( öğretmenlik yapmışmış işe başlamadan önce, sadece almancası güçlü olduğu için coe oldu kısa devrede) sersefil yaşıyordu, kumar hastalığı vardı. Neyse Anadolu'nun bağrından kopmuş dürüst olduklarını söyleyen patronumun kardeşi bile böyleyse..Fırıldakların neler yapabileceğini bilerek borsada hala ümitle bekliyorum. Gerçek bir temiz eller operasyonu gerekiyor. YTD
Valla kardeşim ( yaşım 66) maalesef dürüst adama Allah dışında ekmek yok.Ben banka emeklisiyim yıllarca krediler servisinde çalıştım.80/90 li yıllarda biz faizleri elde hesaplardik.oyle bankacıyiz.Bankaciliktan sonra bir iki firmada finansal danışmanlik yaptım.Bankacilik piyasasında iyi bir çevrem var ,is bilgisi ve güvenim sayesinde firmaya kredi akışı kolaylaştı.Ve işleri yoluna koyunca bizide kapıya koydular.maalesef çok acimasiz insanlar.O görevleri yaparken kendime yontsam daha kıymetli olurdum.Neyse Allah herzaman doğrunun yanındadır .Önce saglık.Keske patronlara da kazan kazan duygulari gelse.Herkesin yüzü gülse,ülke kalkınsa.
[emoji120]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu kagit zaten operasyon yemiş.gyo lakin ve borsanın uçtuğu bir dönemde kağıdı 3 den 0.83 e kadar uc yıl içinde baskilamislar milletin canına okumuşlar.savasta en güvenli yer topun yeni düştüğü cukurdur.atis yapan top cunun aynı deliği arka arkaya vurma olasılığı düşüktür.o yüzden güvenli yerdeyiz.zaten kağıdın canına okunmuş daha ne olacak ki.
Spegin maliyeti nominal olarak 1.5 civarı.bu aşamadan sonra para kazanması için kağıdı yukarı çekmesi lazım.eger bu seviyelerden kağıt dağıtılıyor olsa son bilancoda kar saklanmazdi .saklanmis hali bile milleti şok eden karın asıl değeri açıklansa kağıt uyardı ve kolayca dağıtıma başlarlar Di.demek ki uygun görmediler demek ki hala erken
Çoğumuz bu dönemi yaşadık Hissede. Kılıçdaroğlu bugün borsada yapılanlar hakkında iktidara gelirlerse neler yapacaklarını anlattı. Bundan sonra ne kiler nede başkası uzunca bir süre at oynatamaz borsada, oynatmak istese de kimse aracı olmaz zira sopayı gördüler. Bizim para severler aynı zamanda canları tatlı olduğu için sıkıntıyı görünce kuyruklarını bacak aralarına kıstırıp ortadan toz olurlar. Hatta bugünkü durumdan sonra adım bile atmazlar. Peker'in yayınladığı yayınlamadığının çok azı belli. Sanırım daha çok eğleneceğükkk çokkk:yahoo:
Bu saatten sonra risk dahada arttı.Bir şekilde Holdingin adı biyerlerde konu olursa ne olur onu cozemedim.
Kiler yatırımcısının mağduriyetini giderip tepkileri bitirmek isteyebilir zaman zemin herşey buna uygun şuan..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 tavan çekse ne oldu diyen olmaz..Da taban yemeyelim [emoji779]
Kiler Holding halka arzı ile ilgili bir şey ortaya çıkarsa.. bedelli süreci ile ilgili bir konu gündem olursa.. dikkatli izlemek lazım. IHLAS yöneticisinin mevzusu ile bu iş başka.. ben konunun ciddi olduğunu düşünüyorum ve yan kağıtlar ciddi etkilenebilir.. YTD
Ama silkeleme amaçlı kullanılır ve borsa yine toparlar.. seçime yakın 5500_6000 mümkün.. uzun vadede sıkıntı görmüyorum. YTD
1.60 üstü uçurtma olur ...... banka hisselerden çıkacak olan para gyo lara akma olasılıgı çok yüksek olarak görüyorum ..... çogu gyo hisseleri zaten primli ... 3-5 gyo şirketi kaldı degerini bulmayan .....
Holdingin bugün bayağı primli olması manidar.tedirgin sıçramalar.İnsallah Peker in acendasinda sıra bekleyenlerrde bunlar yoktur
patron vekil rüşvet verdiğini sanmıyorum ayrıca bedelliden gelen para kkm de duruyor şirket finansallarını düzeltmiş ama yatırımcısınıda bitirmiş tabii..
Dün AKFGY ve OZGYO deki hareketleri gördünüz mü? Büyük konuşmayın 1.60 üstüne çıkar geri 1.20 ye gelir. Tezgah çok o yüzden bu hisselerde yatırımı olan bence tek gözü açık uyusun. Şu anda sağlam ucuz hisse arayana ASELS, EREGL vs var bu patron hisseleri ise sadece çıtırlık.. tamamen şahsi görüşüm. YTD.
30 Agustos ZAFER bayramımız kutlu olsun..:wave:
Farkında mısınız bugün hissemiz hareketsiz.. Ne yükseldi ne Düştü.:oleyo::oleyo::oleyo: