Sanki varlık fonu piyasaları fonluyor.. benim izlemimim o yönde..
Sanki varlık fonu piyasaları fonluyor.. benim izlemimim o yönde..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Bu kiler çok gerdi beya...çıkacaksa çık duseceksen düş, depoyu ya full yapalım,yada çık 1.60/70 lere vedalaşıp gidelim.Seni beklerken uçtu gitti bankalar...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk TV de borsada dönem oyunları bizzat bir şirket sahibi anlatıyor..
aman ha..
.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen şuan bende izliyorum. Peker olmasa bunların hiçbiri açığa çıkmayacaktı sanırım. Şuan bizim işimize geliyor düşüncesindeyim hissemiz açısından, en kötüsü bile artık kafasına göre bedelli kıskacına girmez zira üst üste kasada nakit varken bedelli ye izin verenler ortaya çıkar artık. Zaten zarara uğrayan, bedelliden sonra dönen dolaplar, bölünme sonrası hissenin düştüğü durumdan madur olanlar şikayetlerini yenileyeceklerdir. Ucu kendilerine dokunmasın diye kilerde bu hisseye yüklenebilir, şikayet almamak için. Göreceğiz bundan sonra mantar gibi halka arzlar olmayacak, şirketler denetlenecektir yeni dönemde..Hayırlısı![]()
Milletin kanını emmişler vampirler..![]()
Sn. Hkm, lütfen Halk TV de Mine TOZLU SİNEREN in yaptığı itirafları youtube dan izleyin o zaman neden stoplu işlem yaptığımı neden patron şirketlerine karşı önyargılı olduğumu anlayacaksınız. Tamamen kendi hisseleri üzerinden para kazanma derdinde olan ve bu safhada ciddi rüşvet dağıtan patronlarla ilgili müthiş suçlama ve itiraflar kan dondurucu mahiyette. YTD
Pazartesi günü Peker in açıklamalarının hedefi olması muhtemel şirketler taban açılabilir olanlar kendilerini bilirler. Mine SİNEREN bu şekilde çok fazla şirket olduğunu söyledi, bedelli için ödenen rüşvetlerden bahsetti. SPEK böyle bir durum varsa çıkabileceği kadar hisseyi çıkartacaktır. Pazartesi günü zor geçebilir. Fiyat hareketlerini çok yakından takip edip ona göre aksiyon almak lazım. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri