Vatandaşın cebinde para yoksa yada nakiti yoksa nasıl olacak bu iş... Onudamı polis karşılayacak. Nasıl bir kafa yapınız var sizin yaa...
Printable View
Seni engelliyorum dostum bu şekilde troll tipleri komple engelliyorum oku okuman yoksa da alıntı yapma kes sesini.
Borsa forumunda yıllardır takılan adamın bez parası var mı yok mu diye düşünmedim doğal olarak, başka ortamda olsa onu da düşünürdük saçma sapan yazılarla uğraşıyoruz. Ben 1 kişiye yazdım sanki herkese yazmışım gibi cevap geliyor.
.
O taggi kim açtıysa hapse kim desteklediysenbşr gün nezaret ziyaretine olabilir unutmayın bu ülke muz cumhuriyeti kanunları ile yönetiliyor
Köpeğimi gezdirip evime döndüm.
Baldız galiba Coronaya yakalanmış,ona ilaç vs gönderdim,3 gün evde kalıcak gerekirse hastahaneye gidecek.(112 böyle tavsiye etmiş)
Neyse arkamdan laf eden olmuş,Şunu inanın eğer siyasete girseydim bu sayfalarda yazmazdım.
Geçmişini bilmediğiniz kişi hakkında,sadece sanal ortamda yazılanlardan çıkarımda bulunmayın.
Bu ülke 1938 yılından beri yanlış yönetiliyor.
1980 ihtilali ile tüm solcuları yok ettiler,kalanlar ise sessiz azınlık.
Herkese iyi geceler evde kal Türkiye hayat eve sığar
Su akmakta yolunu bulmakta elbet...
Hiç boşa kıpraşmayın bitik yanda$aklar,
hayırlısıyla eksilip tükenmektesiniz..
Dünya alem her haltınızın farkında.
Test sayisinin 40-50 binlere cikmasiyla birlikte 7-10 gune pik yapariz diyordum ama su goruntulerden sonra bilmiyorum İbrahim.
Hani pik yapmakta is degil. Pik yaptiktan sonraki surec cok daha zorlu. İtalya, İspanya ve Almanya gunluk vaka grafiklerinde pik tarihlerine ve sonrasina bakarsaniz, olum sayilarina da, daha iyi anlarsiniz.
Biz daha yolun basindayiz.Maalesef.
Ekmekleri muhtarlar dağıtacakmış...
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...42335334268928
Bebek bezi işine de kaymakam bakar belki...
reha abim iyi geceler sarışınlar beş oldu..
Abd yarim milyonu gecti. 32 bin vaka bir gunde. Artar daha geliyor guncellemeler. 2 bin civari olum gunluk.
pisküvütçü ye bişey olmuş doğrumu ?
Eczanelerde bebek bezi satilir ama öncesinde eczanelerin bu yasaktan haberi olupta stoklarını sağlamlaştırdıklarını zannetmiyorum.
Aileler artık eski usul idare etmek zorunda kalabilir iki gün.
Allah yardımcımız olsun.
Allah vatana, devlete, millete zeval vermesin.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Romanya, Polonya ve Portekiz yaniltti beni ama. Cok sınirli kaldilar su ana kadar.
Nasil indiriceksin . 1 ulke onlem alsa diger ulke onlem almiyor Belarus dan ornek verdim vaka sayisi 20-30 cikiyordu hergun . halk mizmizlanmaya baslayinca WHO dan denetleme cagiriyorlar . geldikleri gunden beri vaka sayisi 400-500 lerde. hicbir onlem almadi . son zamanlarda dolar kuru artti butun yaslilar bankaya akin etti sebeb 100$ almak icin . sosyal mesafemi o ne kucuk bir banka subesinde en az 50 kisi . bugun ogrendim bir cok bankacinin testi pozitif cikmis .. 4 5 gun once kilisenin onunde bir kutlama vardi en az 5000 kisi igne atsan yere dusmez .. hastahaneleri desen 1980 turkiye hastahaneleri daha modern bunlarinkinin yaninda .. 1 ay sonra butun dunyada onlemler kalkmis olsa ne yazar al sana potansiyel bir ulke . oraya buray gidip gene bir cok insani enfekte edicekler .. bugun bir kac tane yasliya uzaktan sordum neden maske takmiyorsunuz neden hice sayiyorsunuz aldigim cevap eczanelerde maske varda bizmi almadik .. 8 tane maske aldim verdigim para $ olarak 32 $ tanesi 4$ . Adamlar 32$ ile 1 aylik market ihtiyacini goruyor . sen Italyada istedigin kadar onlem al . kapilarini acinca Bunlari biliyor olsan dahi Belarus vatandaslari giremezmi diyeceksin ?
Bir iki aya kalmaz ilaç bulundu haberi gelir sanirim.
İnternet filan kısıtlanırsa diye, peşin peşin yazayım istedim...
"Sağlıkla kalın"
iyi geceler..
Haksızlık yapiyosunuz pırasa aşk yemeğidir oysaki en güzel anılara şahitlik yapmisligi var [emoji1787]
Şuan eşim vaktiyle nişanlım bir kış günü akşam yemeği evde agirlanmaktadir
Ben soguklardan zeytinyağlı pırasa yapmisim
o da yemeği yedikten sonra kulağıma şu sözleri fisildamisti
'pırasanın içindeki princler tekmil veriyor canim seninle evlenilir ' akabinde koptuk beybabadan yediğimiz zılgıtta limonu olmuştu [emoji1787]
Corona istatiskleri güncel durum
Şu an ölüm oranı olarak görece altlardayız ama gidişat kötü.
İspanya, Fransa, İtalya, İngiltere, ABD durumu gerçekten kötü, Rusya, Ekvator hızla kötüye gidiyor gibi ama şimdilik gerilerde.
Mevcut yaşam kültürünün değişmeden devamı için ucuz ve hızlı tanı kiti bir ihtiyaç. Aşı ve İlaç daha geç gelecek gibi.
https://i.hizliresim.com/nq6FJ0.jpg