Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Dili Varmamis
    onunla ilgili eleştirim kuantiti ile ilgili değil, at la deve değil, bir yerde uzlaşırdık,
    Rakamdan ziyade teşhis yanlış.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Eczanelerde bebek bezi satilir ama öncesinde eczanelerin bu yasaktan haberi olupta stoklarını sağlamlaştırdıklarını zannetmiyorum.

Aileler artık eski usul idare etmek zorunda kalabilir iki gün.

Allah yardımcımız olsun.
    Allah vatana, devlete, millete zeval vermesin.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    İşi bileşik hesaba dökeyim dedim, 1 milyon çıktı 2 ayda.
    Acilen yayılma hızını % 5 lerin altına indirmek lazım.
    Kimse onlem almadi abi. Hala direnenler var. İsvec ve Brezilya. Belcika ve Hollandadan sonra bunlar geliyor. Hadi uc tanesi nufus az, para var bir sekilde cizgiyi ceker de 210 milyon nufus ile o Brezilya ne yapacak bilemiyorum.

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    reha abim iyi geceler sarışınlar beş oldu..
    Afiyet olsun, bizde 4. vitese atacağız az sonra.

Not: Yazdığınız doğru, boşuna biri için laf yazmam ben, o kıvırsa dahi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Afiyet olsun, bizde 4. vitese atacağız az sonra.
    gariban işi abim zaten 6 vites yok iyi geceler..

saygılar svglr..

6. Romanya, Polonya ve Portekiz yaniltti beni ama. Cok sınirli kaldilar su ana kadar.

7. Nasil indiriceksin . 1 ulke onlem alsa diger ulke onlem almiyor Belarus dan ornek verdim vaka sayisi 20-30 cikiyordu hergun . halk mizmizlanmaya baslayinca WHO dan denetleme cagiriyorlar . geldikleri gunden beri vaka sayisi 400-500 lerde. hicbir onlem almadi . son zamanlarda dolar kuru artti butun yaslilar bankaya akin etti sebeb 100$ almak icin . sosyal mesafemi o ne kucuk bir banka subesinde en az 50 kisi . bugun ogrendim bir cok bankacinin testi pozitif cikmis .. 4 5 gun once kilisenin onunde bir kutlama vardi en az 5000 kisi igne atsan yere dusmez .. hastahaneleri desen 1980 turkiye hastahaneleri daha modern bunlarinkinin yaninda .. 1 ay sonra butun dunyada onlemler kalkmis olsa ne yazar al sana potansiyel bir ulke . oraya buray gidip gene bir cok insani enfekte edicekler .. bugun bir kac tane yasliya uzaktan sordum neden maske takmiyorsunuz neden hice sayiyorsunuz aldigim cevap eczanelerde maske varda bizmi almadik .. 8 tane maske aldim verdigim para $ olarak 32 $ tanesi 4$ . Adamlar 32$ ile 1 aylik market ihtiyacini goruyor . sen Italyada istedigin kadar onlem al . kapilarini acinca Bunlari biliyor olsan dahi Belarus vatandaslari giremezmi diyeceksin ?
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    İşi bileşik hesaba dökeyim dedim, 1 milyon çıktı 2 ayda.
    Acilen yayılma hızını % 5 lerin altına indirmek lazım.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Nasil indiriceksin . 1 ulke onlem alsa diger ulke onlem almiyor Belarus dan ornek verdim vaka sayisi 20-30 cikiyordu hergun . halk mizmizlanmaya baslayinca WHO dan denetleme cagiriyorlar . geldikleri gunden beri vaka sayisi 400-500 lerde. hicbir onlem almadi . son zamanlarda dolar kuru artti butun yaslilar bankaya akin etti sebeb 100$ almak icin . sosyal mesafemi o ne kucuk bir banka subesinde en az 50 kisi . bugun ogrendim bir cok bankacinin testi pozitif cikmis .. 4 5 gun once kilisenin onunde bir kutlama vardi en az 5000 kisi igne atsan yere dusmez .. hastahaneleri desen 1980 turkiye hastahaneleri daha modern bunlarinkinin yaninda .. 1 ay sonra butun dunyada onlemler kalkmis olsa ne yazar al sana potansiyel bir ulke . oraya buray gidip gene bir cok insani enfekte edicekler .. bugun bir kac tane yasliya uzaktan sordum neden maske takmiyorsunuz neden hice sayiyorsunuz aldigim cevap eczanelerde maske varda bizmi almadik .. 8 tane maske aldim verdigim para $ olarak 32 $ tanesi 4$ . Adamlar 32$ ile 1 aylik market ihtiyacini goruyor . sen Italyada istedigin kadar onlem al . kapilarini acinca Bunlari biliyor olsan dahi Belarus vatandaslari giremezmi diyeceksin ?
    İşimiz Allaha kaldı, Yazın mor ışık tedavisi ile bitecek İnşallah.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 559/1002 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •