Yayla tavana başladı Allah razi olsun sn celik comak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yayla tavana başladı Allah razi olsun sn celik comak
Senkron da zararı olan kalmadı sanırım benim stratejim belli bu saatten sonra kimsenin zararını kârını karışmam herkese kolay gelsin
Herzaman duaciyim saygilar.
DEĞERLİ HOCAM ALLAH RAZI OLSUN .YAYLAMIZ İKİNCİ TAVAN YAPTI.BORSA HAYATIMDA İKİ TAVANLIK HİSSEM HİÇ OLMADI.BUNDAN SONRA MÜHTEMEL HAREKET TARZI NE OLACAK ?ZORLANABİLECEĞİ SEVİYELERİ BULMAMIZA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUZ HOCAM.
BENİM GÖRDÜĞÜM AYLIK GRAFİKTE KELEBEK FORMASIYONUN(X,A,B,C ve D ) SON DALGASI OLAN D DALGASI İÇİNDEDİR.ÖNÜNDE FİBO 78(4,25) FİBO 88(4,70) FİBO 1.00 (5,22) SEVİYELERİ GÖZÜKÜYOR.DESTEK ARTIK 3,38 OLDU.BENİM İÇİN 4,05 SEVİYE ÖNEMLİ OLACAK KIRARSA YOLUNA DEVAM EDER.BUNLAR BENİM ACEMİ BAKIŞ AÇIM.
AMA TAHTA YAPICININ BAKIŞ AÇISINI BİLMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL.AZA KANAT EDENLERDENİZ.NASİBİMİZDE OLANDAN ÖTE YOK.
HOCAM SİZN VARSAYIMSAL ÖNGÖRÜNÜZÜ MERAK EDİYORUM.SAĞLIK VE GÜZELLİKLERLE KALINIZ...
Ozgyo 2.28 'deki ciddi direnci geçti. 2.30 üstü kapatırsa çok mükemmel olur ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aefes güçlü trendi devam ediyor. Bist in güçlü ve ağır abilerinden fakat görünüm gittikçe güzelleşiyor. Fiyat ta ucuz . 22.20 üstü kapatırsa daha iyi olur ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.Çelik Çomak, Ostim direnci kırdı diyebilirmiyiz
İyi çalışmalar iyi kazançlar herkese. Hocam eline, emeğine sağlık. Fonet bakabilir misin yolu ne gözüküyor
Şu an işteyim akşam bakarım
Hocam fikirleriniz için teşekkürler, öncelikle şunu belirtmek isterim ki zaten bu platformlarda amaç insanları bilgilendirmek seçim yapıp yapmayı tarafların kendilerine bırakmak, siz ve diğer ilgili ve bilgili arkadaşlar zaten fikirlerini beyan ediyorlar bu hisseler arasından seçim yapmak uymak, yatırım yapıp yatmamak tamamen bizlerin kişisel tercihi.Bu sebeple burda sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarından biz rahatsız değiliz neticede eleyip ölçmek biçmek ve karar vermek bize kalmış,bunu kısa bir not olarak belirtmek istedim.
Biraz araştırdım ama tam mesajlara ulaşamadım, olmiple alakalı ben de uygun oranlardan yatırım yapmıştım, anladığım kadarıyla olmipin önü açık diyorsunuz, ben zaten treni terketmeden devam düşüncesindeyim sadece sizin de fikrinizin bu yönde olmasına sevindim
Odasi cok ucuz verdim üzüldüm 2.5 tan tutuyordum 3.05 e verdim
Ostim tam gazzz ileriii 😀😂👍
AGYO 2.44 üzerinde kalabilirse yarın gider
2.44 üzerinde sağlam durabilirse bence 2.65
Hareket öncesi ekleme yapıldı hocam:)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Ben bugün seans kapanmaya yakın gözaltı pazarından bir kağıda tavandan emir verdim ama almadı .Bunların işleyişi nasıl oluyor alım satımı ???
Önce Marshall hareket etti, hatta uçtu...
Dyo bekletti bekletti o da son bir aydır gidiyor..
Şimdi de 2 gündür polho nun hareketi çok güzeldi..
Buradaki çoğu arkadaş bu hareketi bekliyordu sürpriz olmadı bizler için sanırım...
14.00-14.15 arası emir toplama olarak biliyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yayla, tavana kilitlenmeyince tavana yakın elimden çıkardım .Sattıktan sonra tavana yapıştı. Allah sizden razı olsun değerli hocam. Borsa Hayatımda 3.tavanlık kazanç bir ilk oldu.
Hocam bu nakitle hangi limana yanaşsak
Ostim icin sizden yorum alabilir miyim SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn celik comak Allah razi olsun verdiginiz hisseler parlak olmayan borsada parladi
fibo seviyelerini not almıştım 3,64 ve 3,84 ilk etapta buraları esas aldım 3,64 kırın ca biraz bekledim 3,70 ten geri çekildi. Ve aşağı inerken elimden çıkardım. Ve tekrardan takibe aldım tekrardan dönüş sinyalı nerde verirse yanaşırız.benim için orta vadelik bir hisse olduğu için taşımaya devam edeceğiz.iyimi yapıyoruz kötümü yapıyoruz bilmiyorum.
Tesekkur ederim bol kazançlar SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rheag başlıyor sanki harekete
Rıca ederim sizlerede bol kazançlar
Esma hanım PKART teknik hakkında bilgi verir misin