Sayfa 559/1043 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Önce Marshall hareket etti, hatta uçtu...
    Dyo bekletti bekletti o da son bir aydır gidiyor..
    Şimdi de 2 gündür polho nun hareketi çok güzeldi..
    Buradaki çoğu arkadaş bu hareketi bekliyordu sürpriz olmadı bizler için sanırım...

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Ben bugün seans kapanmaya yakın gözaltı pazarından bir kağıda tavandan emir verdim ama almadı .Bunların işleyişi nasıl oluyor alım satımı ???
    Gözaltı Pazarından işlem yapmak için 14:00’dan itibaren emirler toplanıyor 17:38 ve 17:40. Saatleri arasında emirler gerçekleşiyor Öyle istediğiniz saatte gözaltı pazarına işlem yapamazsınız

3.  Alıntı Originally Posted by diyar21_1905 Yazıyı Oku
    Gözaltı Pazarından işlem yapmak için 14:00’dan itibaren emirler toplanıyor 17:38 ve 17:40. Saatleri arasında emirler gerçekleşiyor Öyle istediğiniz saatte gözaltı pazarına işlem yapamazsınız
    Anladım ben saat 17.50 gibi emir verdim almamış. 14.00 ile kaç arası emir toplanıyor ??

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Önce Marshall hareket etti, hatta uçtu...
    Buradaki çoğu arkadaş bu hareketi bekliyordu sürpriz olmadı bizler için sanırım...
    Merhabalar evet bekliyorduk sizce artış devam edermi? Hayırlı akşamlar

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Önce Marshall hareket etti, hatta uçtu...
    Ben arbitaj yapmak için aldım dyo ve polho ama hikaye ne inanın bilmiyorum . Sizce beklenti nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Anladım ben saat 17.50 gibi emir verdim almamış. 14.00 ile kaç arası emir toplanıyor ??
    14.00-14.15 arası emir toplama olarak biliyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    DEĞERLİ HOCAM ALLAH RAZI OLSUN .YAYLAMIZ İKİNCİ TAVAN YAPTI.BORSA HAYATIMDA İKİ TAVANLIK HİSSEM HİÇ OLMADI.BUNDAN SONRA MÜHTEMEL HAREKET TARZI NE OLACAK ?ZORLANABİLECEĞİ SEVİYELERİ BULMAMIZA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUZ HOCAM.
    BENİM GÖRDÜĞÜM AYLIK GRAFİKTE KELEBEK FORMASIYONUN(X,A,B,C ve D ) SON DALGASI OLAN D DALGASI İÇİNDEDİR.ÖNÜNDE FİBO 78(4,25) FİBO 88(4,70) FİBO 1.00 (5,22) SEVİYELERİ GÖZÜKÜYOR.DESTEK ARTIK 3,38 OLDU.BENİM İÇİN 4,05 SEVİYE ÖNEMLİ OLACAK KIRARSA YOLUNA DEVAM EDER.BUNLAR BENİM ACEMİ BAKIŞ AÇIM.
    AMA TAHTA YAPICININ BAKIŞ AÇISINI BİLMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL.AZA KANAT EDENLERDENİZ.NASİBİMİZDE OLANDAN ÖTE YOK.

HOCAM SİZN VARSAYIMSAL ÖNGÖRÜNÜZÜ MERAK EDİYORUM.SAĞLIK VE GÜZELLİKLERLE KALINIZ...
    Hocam bu mesajimdaki teknik olarak yazdıklarımı değerlendirmeniz mümkün mü? Teşekkürler hocam

8. Yayla, tavana kilitlenmeyince tavana yakın elimden çıkardım .Sattıktan sonra tavana yapıştı. Allah sizden razı olsun değerli hocam. Borsa Hayatımda 3.tavanlık kazanç bir ilk oldu.
    Hocam bu nakitle hangi limana yanaşsak

Sayfa 559/1043 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •