Aefes güçlü trendi devam ediyor. Bist in güçlü ve aðýr abilerinden fakat görünüm gittikçe güzelleþiyor. Fiyat ta ucuz . 22.20 üstü kapatýrsa daha iyi olur ...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aefes güçlü trendi devam ediyor. Bist in güçlü ve aðýr abilerinden fakat görünüm gittikçe güzelleþiyor. Fiyat ta ucuz . 22.20 üstü kapatýrsa daha iyi olur ...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sn.Çelik Çomak, Ostim direnci kýrdý diyebilirmiyiz
Ýyi çalýþmalar iyi kazançlar herkese. Hocam eline, emeðine saðlýk. Fonet bakabilir misin yolu ne gözüküyor
Þu an iþteyim akþam bakarým
Hocam fikirleriniz için teþekkürler, öncelikle þunu belirtmek isterim ki zaten bu platformlarda amaç insanlarý bilgilendirmek seçim yapýp yapmayý taraflarýn kendilerine býrakmak, siz ve diðer ilgili ve bilgili arkadaþlar zaten fikirlerini beyan ediyorlar bu hisseler arasýndan seçim yapmak uymak, yatýrým yapýp yatmamak tamamen bizlerin kiþisel tercihi.Bu sebeple burda sizin ve diðer arkadaþlarýn yazdýklarýndan biz rahatsýz deðiliz neticede eleyip ölçmek biçmek ve karar vermek bize kalmýþ,bunu kýsa bir not olarak belirtmek istedim.
Biraz araþtýrdým ama tam mesajlara ulaþamadým, olmiple alakalý ben de uygun oranlardan yatýrým yapmýþtým, anladýðým kadarýyla olmipin önü açýk diyorsunuz, ben zaten treni terketmeden devam düþüncesindeyim sadece sizin de fikrinizin bu yönde olmasýna sevindim
Odasi cok ucuz verdim üzüldüm 2.5 tan tutuyordum 3.05 e verdim
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri