Dolar burdan salarsa gram altın un ufak olur. Resmen gang bang yaptılar sarışına.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dolar burdan salarsa gram altın un ufak olur. Resmen gang bang yaptılar sarışına.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç altına bulaşmadım.bulaşırsam da oraya gelirse alırım demiştim...altın hakkında ayrıntılı bir teknik analizim yok.TOK ALICI KIVAMINDA bir yorum/18-24 ay)..fibo,geçmiş hareketlere binaen dedim.elbette arada bir sürü destek vardır ama bu konuda bilgi sahibi değilim..
SIKINTI büyük!
Önceleri bu satışları olası bir baskın erken seçime yormuştum. Şahsımın "inadına kanal İstanbul" sözleri ve QNBnin satışları, yine Katar swapları ve doların yükselişi,
Katar ile ilişkilerde bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyor insan.
Varsa sıkıntı gerçekten büyük.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dow 30k ya yakın kapar bence :)
jas hocam keşke katar'la çok sıkıntılarımız olsa da gerçekten üretim yapan ülkelere yüzümüzü dönsek,üretsek. şu cümlende katar yerine azerbaycan desen vallahi zoruma gitmez.
sömürge ülkesi mi olduk ki mandater arıyoruz? olduksak desinler ki olduk biz de işimize bakalım.
Sn el turco,
Ne yazık ki ne kadar zorumuza gitse de dibi delik MB ile, betoncu zihniyetle, üretim yerine tüketim toplumu haline getirilmemizle, yolsuzluklara batmış yarı sömürge, dikta ülkesi halindeyiz. Aksini iddia eden S400leri hangarda çürütmemize bile karşı çıkanlara ne yapabildiğimizi, Akdeniz'e neden gemi çıkaramadığımızı sorgulasın derim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yaw bu dış minnaklar niye sadece bizimle uğraşıpdurur ki?:oleyo: pardon yaa ,unutmuşum herkes bizi kıskaniyirdi.
Başarılar reis sayesinde, başarısızlıklar hep bu dış minnaklar:whistling:
Şaka maka iyice saçmalaşan ve içine doğru kapanan bir piyasa olma yolunda hızla ilerliyoruz, yabancı sermaye sadece faiz için gelir oldu.Neymiş efendim ihracaat artmış e ithalat daha fazla artıyor. O ne olacak?Cevap: kem küm
Pazartesi
Emir vs işlemlerinde değişiklik olacak
Biri özetlerse sevinirim
Emir iptali vs sınırlandırılacak mış
Yanlış emir yakalayınca sahibini forumda ve twette arayan bir keriz ben varım herhalde.
Her birseyin kırmızı yaktığı günde, abd piyasalarının suçum yok edasında yeşil için çırpınmasi...
Bear abi Musait bir zamaninda bu 1 Marttaki yeni uygulama ile ilgili kisa bir bilgilendirme yapabilirmisin?
Sevgili bearbull
Vade sonu 1600 altı oldu
Durum nasıl
Ayarlama yapabildin mi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twette bakınıyorum orasıda aynı derten müzdarip şuraya yazdım , daha altını görmüş gelmemiş vs vs.
herkes denize olta sallamış, panik yapıp piyasa emir gönderecekleri yakalamak için.
1 marttan itibaren piyasa emirler kalkıyor,
Hakansahin, bu seninde surunun cevabı.
Hissse tarafında açılış ve kapanışlarda 5 dk kör seansta emir kötüleştirme/silme ve piyasa emir olmayacak.
Viop tarafında ise piyasa emir çalışmayacak.
yaşayarak buna da alışacağız.
gün gün pozları kaydırarak ayarlamaya çalıştım yemekçi abim,
1580-1600 sonra 1560-1580 en son 1560-1560 şeklinde kaydıyarak geldim
bunları yapabilmek için ölü opsiyonlara iyi miktarda geri prim verdim.
1555 kapatarak 5 puan yani kontrat başı 50 tl gibi bir zararla vadeyi kapadım.
tüm tradeler ve opsiyon primleri sayesinde Şubat vade az da olsa karlı kapandı
sermayeye %10- %15 gibi . her vade sonu olduğu gibi bu vade sonuda çarptılar.
%70 lerden % 10 lara düştüm.
bunada şükür. ana paradan zararı bile göze almıştım.
düşündüğün merak ettiğin için teşekkürler abim. sağolasın.
:rules:
ha ha
ben de red listesinde olan biri bana laf sokmaya çalışmış, alıntıda gördüm.
caho, sana burada hiç küfür eden oldu mu?
ben ederdim ama etmeyeceğim çünkü değmezsin. ayrıca benim aldığım terbiyede buna musaade etmez.
okuduğunu bile anlayamayana en büyük ceza yazdıklarını görmeyip, cevapta vermemektir.
ne yazarsan yaz hiç umurumda değil.
alıntı yapan olmazsa görmem zaten. :wave:
Bilmemek ayıp değil, kibarca düzeltir, öğretir, destek oluruz. Ama kibir... Sadece kendi kibirime katlanırım :) kusura bakmasın kimse...
Geçmiş olsun abey. Bana da iyi girdi boşa trade ettik sıfıra sıfır bile kapatamadım zarar var şubat ayında %3 civarı.
Tabi %30 kardan %3 zarara geçmeyi nasıl başardım onu analiz ediyorum şu anda :) hahahaha viop pişmanlıktır.
Sistem lazım sistem sistemsiz zor.
Sistem de carpilmamis mi çarpılmış ama tertemiz karla kapatmış hem bu ayı hem her ayı boşa kasıyorum resmen.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/yCJaIJ.png
hedefe girdi ama henüz oturmadı(2 nolu bant ), bumerang demiştim bumerang devam ediyor,...
bkz önceki analizler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post5194452
Yazı bu ...çok kibarca ..rakamlar net ..net bir soru ?
Fakat ..cevaplar olmamış ..çoğu çok kaba ve gereksiz cevaplar ..
https://i.hizliresim.com/GNotnQ.jpg
Şimdi keyfim yerinde ..uğraşmak istemiyorum ..yarın gelip incitim mi ?:one::kahkah::he:
geçmiş olsun,
ben kaybetmem diyeceksin, zarar varsa eğitim parasıdır :)
ben robotu gerçekte 12 gün dayanabildim kullanabildim.
ilk gün süper kar yazmıştı, sonraki günlerde testere yaparak ettiği karı geri aldı, daha sonra ettiği kar kadar zarara geçince tüm robotları sanala aldım.
ay başında yeni robotlarla tekrar Gerçek modda başlatıcaz bakalım hayırlısıyla.
bu arada viop pişmanlıktır değil
senelerdir benim imzamda yazardı.
Borsa = Pişmanlıktır
Dibi bulamazsın, tepeyi bulamazsın ...........
sonuç hep pişmanlıktır. :rules:
https://i.hizliresim.com/MV9VI6.png
bkz önceki analizler
https://i.hizliresim.com/TYZ8tV.png
pembe bir aşağı alınınca
her şey standart olduğundan kolayca bir tık aşağı alıyor, veya sağa sola, yada yukarı, ...
Dow çiftleşme dansı yapıyor 31k da... Avlarını topluyor...
Nisan vadede ne kadarlık bir temettü var?
hesaplayan oldu mu?
bu kadar eksi makas ve temettüye göre hesap yapmak lazım