Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop-XXXI

GARAN_ adamı iki diker bir sayar sıkıldım işte öylesine yazdım. ama doğru bu...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sallıyon ha yine bilmeden...ne alması lazım? aracı kurumdan aracı kuruma, platformdan platforma değişir emir iletim hızı...onun emri tahtaya düşene kadar çok daha hızlı kurumlardan emir düşer o arkadaşın emri gerçekleşmez...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    seans başlamadan verdiysen alması lazım...aracı kurumla konuşun sistemsel hata olabilir...zararınızı tanzim etme hakkınız olur....

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sallıyon ha yine bilmeden...ne alması lazım? aracı kurumdan aracı kuruma, platformdan platforma değişir emir iletim hızı...onun emri tahtaya düşene kadar çok daha hızlı kurumlardan emir düşer o arkadaşın emri gerçekleşmez...
    bunu sadece iletim hızına bağlarsan işlem yapmayalım o zaman...kendi aracı kurumuylada görüşsün yazdım ona göre şikayet edip etmeyeceği de kendi uhdesinde...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    18 yada 19 olduğunda gereken sıcak para gelmezse. Bu esnaf ve sanayiciler hatta müteahhit bu faizle nasıl başa çıkacak.
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN_ adamı iki diker bir sayar sıkıldım işte öylesine yazdım. ama doğru bu...
    Bankaları feci kasıyorlar alım için dikkatli olunmalı her kademeden kitleme var gibi. Alanlar stoplari iyi ayarlasın yoksa uzun vadeci olur..

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Aracı kurumu aradım inceleyelim dediler.
    Sayın TÜRKOĞLU emir iletim hızı değişebilir demişsiniz ama ban emri 9.27 de verdim bu emir 3 dakikada iletilememiş olabilirmi?,emir iletim hızında saniyelerle gecikme olabilir ama bir emir 3-4 dakika gecikebilirmi?

6.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    yeniden lonklattı beni 155.375 ten yarın ola hayrola bakalım...stop 154.775...
    stop gerçekleşmiş...sakince cort noktaları belirlemek gerek artık...şu an için 159-162 arası denenebilir görünüyor...tabi gelebilirse...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

GARAN_ bi çırpma daha yaparlarsa hemen atıp kaçmak yok. altta 8.79.. 8.75 destek var çünkü. yapabilirler meslekleridir...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    emir 9.27 de düşmez tahtaya...işlem başladığı an itibariyle düşer...o zaman ben geceden vereyim emri ilk benim emrim nasılsa diye kafam rahat olsun...yok öyle bir şey...seans açılmadan emirler tahtaya gidiyor olsa derinlikte sürekli emir artmaları görürüz...emir azalır çünkü seans açılmadan silme imkanı var...ama seans açılmadan tahtada emir artmaz...

Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Aracı kurumu aradım inceleyelim dediler.
    Sayın TÜRKOĞLU emir iletim hızı değişebilir demişsiniz ama ban emri 9.27 de verdim bu emir 3 dakikada iletilememiş olabilirmi?,emir iletim hızında saniyelerle gecikme olabilir ama bir emir 3-4 dakika gecikebilirmi?

Sayfa 547/1002 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •