klasik ozamk hareketleri
Printable View
klasik ozamk hareketleri
Telegram kullananlar, Oyak yatırımın aşağıdaki bağlantıdaki gyo iskonto tablosuna bakabilir. 31 Aralık 2023 itibariyle hisse başı net aktif değeri 30 TL. (Bu rakama gelecekteki projeler dahil değil.) Ucuzluk olarak da buradaki tabloya göre %67 iskonto ile 3. sırada.
https://t.me/raporlarbist/1085
Foreks Haber tarafından yapılan Foreks anketine göre Özak GYO için çeyreklik kar beklentisi 7.913.600.000 TL olarak sonuçlandı. Ankete bir kurum katılım sağladı. Aracı kurum beklentisine göre 12 aylık toplam kar 13.800.794.000 TL olacak. Aracı kurum tahmini, OZKGY’nin 2023 yılı 4. çeyreğinde; geçen yılın aynı dönemine göre net kârının 12 aylık dönemde toplam %66 artacağı yönünde oluştu.
https://rotaborsa.com/ozak-gyo-ozkgy...co-beklentisi/
Bütün sıkıntı hiç bir kurum rapor yazmıyor,
Model portföye almıyor,
Şirket analist ve yatırımcı toplantısı yapmıyor,
Böyle olunca şirket grubunda rasyolari en uygun olmasina rağmen tavsiye veren çok nadir oda dil ucuyla oluyor.
Yt.tv.degikdir
Sagliklar
Herkese merhaba temel analizi çok iyi, GYO lar geride kalmıştı umarım hareketlenir...
Ytd.
ALLAH cc bin belanı versin amed.....
yakında ALLAH cc cezanı verecek amed....
Zehiri zıkkım olsun bedenine batsın irin olsun aksın amed.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilancolar mayisa uzatilmis enflasyon muhabbetinden dolayi. buyur burdan yak. mayisa kadar borsayi kac kere asagi yukari carparlar...
Sende yatırımcın gibi inim inim inleyesin ölemeyesin amed...
Yatırımcının halklarını yemek ne sana nede senden gelenlere yemek nasip olmasın amed....
ALLAH cc cezanı verecek amed
.
Amed Amed
Mübarek Ramazan ayının ilk günü bugün.
Yükselen borsada eksi % 2 nedir?
gerçekden artık kabak tadı vermeye başladı.yeter artık.bu kadar adilik fazla,yokmu bu hadsizlere haddini bildirecek!
Ne doymaz adammışsın sen amed... toprak doyurur haberin olsun...
Sepetler koktu... [emoji12][emoji85]
rygyo 17 milyardan fazla kar acikladi. bakalim ozamk ne aciklayacak. oldukca yuksek bekliyorum bakalim.
Uzun zamandır yazmadık hem gündemi hem özak özelinde biraz yorum ortaya koyalım.
Enflasyon 2024te tüik verileriyle 36 bekleniyor üst sınır 42 deniyor, ama gelen veriler ve tahminlerim doğrultusunda 45 civarında bir yerde biter ...
Gayrimenkuller yerinde değerleniyor, ancak satış kabiliyeti bankaların masada olmaması sebebiyle oldukça düşük. Firmalar kendi satış kanallarıyla ufak ufak yollarına devam ediyorlar. Sabit kira geliri olanlar daha cesur olarak projelerine başlıyorlar. Özak özelinde bir sorun yok, satışlar güzel fiyatlardan devam etmekte, ruhsatı alınan projelere yavaş yavaş da olsa bekle görü, ve cash flow faktörünü de göz önünde bulundurarak temkinli olarak başlamakta.
Mehmet şimşekin realist rakam ve akabinde politikalarına dönüş yapmasıyla beraber bu programın meyveleri 2025 yılında alınmaya başlayacak gibi duruyor. Bu yılın son çeyreği gibi faiz indirimine başlanmasıyla piyasalar çok hızlı dönecektir. İlk yararlanacak olan sektöre ise gyo sektörü olacaktır. Elinde bitmiş projeleri olan ve bu 2 olumsuz sene çarkı çevirmiş olan şirketler ise meyveleri fazlasıyla yiyecektir...
Yaptığın evler başına göçsün amed...
Antalya Demrede otel...
Antalya Kemerde otel...
Bodrumda otel...
Didimde otel...
Hali hazırda Ela Antalya oteli mevcut. Bu büyüme hikayesi başka bir gyo firmasında olsa bu fiyatlarda kalır mıydı?
Rygyo bilançosunda hata var yatirim amaçlı gayrimenkullere enflasyon muhasebesi uygulamamıs 1.64 ile carpmamis kârı 7 milyar tl olmaliydi onda farklı bir durum var patron kaynaklı da olabilir. Bizde buyukyali projesi henüz tapular alinmadigi için ne stoklarda ne de binalar kısmında görünmeyecek bilginiz olsun net kâr yillik 3- 4 milyar tl gibi bir rakam gelecek şoka girmeyin :)
Bizde asıl hikaye temettu ve yeni otel yatırımları ile ilgili gelişmeler olabilir. Trgyo temettu vereceğini açıkladı Ozakta otelleri kredi ile yapmak için temettu verebilir biliyorsunuz kasada nakit dolu 3.5 milyar tl likiditesi en iyi gyo sirketiyiz napayim ben duran varlık degerlemesinden yazılan kâr rakamını kasada nakit yoksa
Burada yatırımcıya çok iş düşüyor herkes pay fiyatının geri kaldığı ile ilgili şikayetçi fakat kimse bir şey yapmıyor gelin hepimiz şirket yöneticilerini ve yatırımcı ilişkilerine bastıralım pay geri alımı ve temettu ile ilgili pay fiyatının bu denli baskilanmasina ve diğer gyo lara göre geride kalmasına izin vermemeleri lazim.
Turkiyede ilginc bir durum var FK si 120 olan sirketi alip 1 civarı olan sirketi satarlar
Dostum enflasyon muhasebesi 2022/12 bilancoya uygulanacak tüm varlıklar yükümlülükler muhasebe edilecek edildiğinde ozkaynaklar 28 milyar tl civarı bir rakam çıkıyor 2022/12 bilançonun 2023/12 bilancoda ise buyukyali tapulari alınmadığı için gorunmeyeceginden ozkaynaklar 32 milyar tl civarı çıkacak 3-4 milyar tl yıllık bilancoda kâr göreceğiz son çeyrek muhasebesel olarak 1.5 milyar tl zarar göreceğiz bilancoda
Bunlar kalem oyunu sonuçta defter değeri 40 geçer satislar ve kira gelirlerine bakmak lâzım emeklilik fonu satış için neden bofayı kullanır mesela patronun hisse devri yaptığı fon hangisi satan o olabilirmi hissenin lağım çukurundan farkı kalmadı....SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için açıklandıgı bilançonun hiç önemi yok, benim hedefim büyük...
Antalya Ela otel halihazırda faaliyetini sürdürüyor.
Kemer Oteli, Demre oteli, Bodrum oteli ve Didim oteli yapılmadan 1 lot satış yok...
İstanbul seçimi sonrası ülkede en büyük gündem İstanbuldaki kentsel dönüşüm ve güvenli yapıların üretilmesi olacak yüksek faiz ortamına rağmen bu milli bir beka meselesi ve zorunluluk, piyasa buna karşılıksız kalacak değil. EKGYO ile beraber bir çok proje yapıyoruz, halihazırda Bizim mahalle, göktürk 3, Balmumcu, maltepe, topkapı bir çok projemiz gerçekleşecek 2024 yılı sonunda 2025 yılı başında tamamlanmaları planlanıyor. Nitelikli sağlam konut üretmeye devam edeceğiz ve İstanbul buna ihtiyaç duyuyor.
Mevlam neylerse güzel eyler. Kasada nakit var, otel yatırımlarını buna rağmen kredi ile yapabiliriz. Teşvik alınacak mı otellerle ilgili bakalım süreç neler gösterecek.
Borsa İstanbulda hangi şirketin hangi gyo şirketinin 4 tane otel projesi mevcut... Turizm alanında büyük bir oteller zinciri olacağız 2027 yılı sonrası bu şirketin performansını görmek lazım. Mutlaka portföylerde bulunması lazım.
Hisseye hoşgeldiniz,
Genel olarak bakış açınız çok doğru, ancak birkaç ekleme düzeltme yapmam gerekli gibi…
Birkaç konut projesinin teslimi 2026 gibi olur maltepe ve bizim mahalle bilhassa.
Toplam 5 otele ulaşıp ela markasını oluşturma olayını da patron turizmde sonuçları görerek gerçekleştirmek istediği için 2030 yılını bulur gibi. Ama yavaş puzzle ın tüm parçaları otururken de fiyat yola çıkar :cool:
Şimşek bazı vergi istisnalarını kaldiricaz demis...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saka yaptim tahminen bir hareket yapar. iskonto olarak 0.20 pdddyi gormuslugu vardir. bilanco sonrasi tekrar gorebilir. kagitta cok eskiyim benim kadar eski 2-3 kisi daha vardi ara sira ugrarlar.
ancak enflasyon muhasebesi dusuk kar getirecekse fk 5-6lara gelir.
dedigim gibi tahminen hareket yapasr. spk spk olsa ulkede kanun nizam olsa birileri cikar: abicim enflasyon muhasebesi 1-2 yildir belli, niye zamaninda hazirlanmadin niye gondermek icin uzatma istiyorsun derdi,
ama tek dert ya uzatip mal toplamak ya da bu muhasebeden zarar gostermeden once mallari millete cakayim olunca, buna devlet kurumu da goz yumuyorsa bu borsada bu kagit ucuz cok pahali islemez..
Ben orta uzun vade borsa yatirimcisiyim, ucuzu alırım beklemiş düzgün firmayı alırım minimum 6 ay 2 sene arası beklerim ve istediğim reel getiriyi elde ettiğimde, duyduğumda coşku görürsem veririm başka fırsat ararım ama ilk kez bir şirketi uzun vade tutmak istiyorum o da ozkgy burada realize olsam bile 1 dolarlara geldiğinde mutlaka beni mutlu edecek bir miktar evladiyelik birakicam